Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Alicia Keys gostuje na Madonninom albumu?!

Kraljica popa ne izlazi iz njujorškog studija o čemu svjedoče i nove slike na Instagramu.

Ovog puta je zamijenila nama dobro poznatu oznaku #livingforlove s porukom kako želi što prije vidjeti završenu ploču #živimzazavršenuploču. Uzbudljivo!









Primjetili smo kako Madonna na posljednjim albumima snima pjesme sa slavnim facama, a sigurno i za novu glazbenu eru neće zaboraviti pozvati nekog od izvođača! Justin i Pharrell, Nicki i M.I.A....a sada ALICIA KEYS?

Madonna i Alicia Keys od ove godine dijele istog menadžera, Guya Oseary, te su se vjerojatno još više zbližile kako privatno tako i na poslovnom planu. R&B pjevačica Alicia Keys pomaže proširiti poruku o mnogim društvenim i političkim pitanjima današnjice. Putem svog Facebook profila predstavila je novi singl "We Are Here" uz koji je napisala podužu poruku kojom se zalaže za suosjećanje i razumijevanje kojima bi se ujedinio svijet. Madonna je podržala njen društveni projekat "We Are Here" uz potpuno neočekivanu poruku izazvavši lavinu komentara obožavatelja! Uz oznaku #livingforlove ostavila je post: "Alicia razvaljuje na mojoj pjesmi" Producent Diplo je čak podijelio sliku iz istog studija gdje svira na klaviru uz Aliciu Keys. Poslije Nicki Minaj i neozbiljnog MDNA, bilo bi sjajno čuti vrhunsku glazbenicu Aliciu Keys na Madonninoj novoj ploči!

Posljedna slika nosi post "snimanje albuma nije više kao nekada prije" i Madonna je označila fotografa Mert Alasa, menadžera Guya Oseary i Dipla. Sve se čini da će fotografski duo Mert & Marcus raditi novi cover albuma!









U narednom dijelu posta slijede GLASINE s Madonnine fan stranice Madonnarama:

Prije nego što je Madonna krenula raditi s Diplom i drugim suradnicima, studijske sesije su prvo rađene s mladim DJ-jem Aviciijem i napravili su jednostavne zasljepljujuće akustične kompozicije. Avicii i njegov tim su prilagodili njihovu glazbu s Madonninim rasponom glasa, gdje su pridavali pažnju više njenom glasu bez ikakvih programskih efekata. Madonna se pobrinula da su tekstovi više zreliji i osobniji.

Snimili su balade, pjesme umjerenog tempa, a Madonna je čak uspjela spojiti country folk stilove sa EDM. Ovo je sjajan koncept za Madonnin novi album!

DEVIL PRAYS - Madonnin vokal dolazi do izražaja u ovoj pjesmu, dok melodija flertuje s primjesama country folka 70ih. Daje osjećaj festivala "Woodstock", ali ostaje veoma moderna. Madonna samu sebe izbavlja iz tame molitvom i pronalaženjem nečega u što će vjerovati. Pjeva kako netko može zalutati od pravog puta zbog droge, pušenja trave, ispijanja viskija ili putem ekstazija, ali ako se držimo u zajedništvu i pjevamo aleluja, natjerat ćemo vraga da se moli. Čudno, jednostavno i fantastično! Nije materijal za singl, ali se definitivno mora zadržati na albumu!

REBEL HEART - Zarazni beat i istaknuta akustična gitara. "Rebel Heart" je stvar umjerenog tempa i predstavlja odu za različitost. Govori o proživljavanju u svijetu i borbi protiv onoga što ti je nametnutno i trebaš izabrati svoj put kroz život. Madonna priča kako je živjela kao mazohista, sama, nije se mogla uklopiti, nespremna i nevoljna uraditi ono što su društvo i njen otac očekivali od nje.

Took a road less travelled by, barely made it out alive
but through the darkness I survived


Madonna je prerasla svoju prošlost i krenula iz početka, više se ne okreće i napokon je pronašla sebe kao... REBEL HEART.


Post je objavljen 10.09.2014. u 13:39 sati.