Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Koje pjesme će dospjeti na album?

Posljednjih dana na Madonninim fan stranicama kruže glasine oko novih demo snimaka!

Madonnine fan stranice svakodnevno obavještavaju fanove o vijestima od svojih izvora, naravno i ovog puta ću naglasiti da se ne radi o potvrđenim informacijama! Prema njihovim tvrdnjama, čuli su samo demo snimke!

Reakcije fanova su podijeljene, jedni kritiziraju Madonnino poigravanje s neozbiljnim sadržajem, dok drugi vjeruju kako ih nikad nije iznervjerila, pa neće ni ovaj put. Jedno je sigurno, fanovi za narednu eru žele čuti ozbiljniju Madonnu! Neke pjesme prema opisu u tekstu se čine djetinjastim, a moguće je da se Madonna zabavljala s njima u studiju i provjeravala različite stilove.

Još uvijek ne postoji konačna lista za album.

ADDICTED

See I don’t know what it is
But I’m attracted to the dark
And it was easy to predict
You were gonna be the one who broke my heart



AUTOTUNE BABY

Možda ima čudan naziv, ali "Autotune Baby" je zapravo slatki pop pjesmuljak s nevjerojatnom zaraznom melodijom. Kreće sa zvukom dječjeg plača i zvečke i prelazi u autotune kreirajući osnovni beat kroz ostatak pjesme sve dok Madonna ne počne pjevati. Akustična gitara s Madonninim glasom pruža opuštajući užitak. Imitirajući piskutav glas, prepoznatljiv iz ere "Like A Virgin", Madonna zahtjeva da treba biti njegovana...poput bebe! Ova Diplova stvar završava s Madonninom verzijom dječje pjesmice "You and me sitting in a tree. You’ll be the daddy, I’ll be the baby".

In the middle of the night, you can hear me crying loud


ILLUMINATI

Madonna daje svoj stav o onome što illuminati zapravo predstavlja. Dobrim dijelom pjesme "Illuminati" Madonna više izgovara tekst nego što pjeva, na sličan način kao Britney Spears u "Work Bitch". Madonna s punim samopouzdanjem se igra s riječima i slogovima, kao da vodi trening Addicted To Sweat. "Illuminati" je mješavina različitih stilova i najbolje se može opisati kao spoj akustike i elektronike. Postoji sjajan prijelaz na EDM zvuk. Oni koji su imali priliku ju čuti, imaju primjedbu na korištenje vocodera na Madonninom glasu. Na "Illuminati" su radili Toby, Mozella i S1.

It’s not Jay-Z and Beyoncé, Lil Wayne, Oprah and Obama, the Pope or Rihanna, Queen Elizabeth or Kanye, Gaga, Prada, triangles or stacks of cash

Everybody in this party is shining like illuminati



Post je objavljen 05.09.2014. u 19:21 sati.