Prvi singl je SPREMAN!

Mediji o albumu

Billboard - Što Madonna priprema za novi album: http://www.billboard.com/photos/6251628/madonna-album-20-possible-collaborators-instagram-2014?i=531446

Svjetski mediji navode kako postoji vjerovatnoća da se Madonna pridruži Diplu i Skrillexu na dočeku Nove godine u New Yorku. Hollywoodlife piše o Madonninim planovima za suradnju s mladom pjevačicom Arianom Grande.


VENI VIDI VICI

Madonnina fan stranica ponovo plasira nove detalje (GLASINE!!!) o novim hitovima. Ovog puta se radi o "VENI VIDI VICI":
Madonna prilično repuje svaki stih iz "Veni Vidi Vici" s laganim tonom glasa. Razlikuje se od "American Life". Refren prati akustična gitara i daje pop ugođaj. Madonna također ubacuje svoj prateći vokal na dio gdje repuje. "Veni Vidi Vici" je mješavina popa i hip-hopa gdje se Madonna prisjeća prošlih godina kao umjetnice i osobe. Madonna u stihovima repuje izgovarajući nazive svojih hitova: “I took a Holiday”… “I got Into the Groove”… “Music saved my life”… i nastavlja niz pjesama “Borderline”, “Vogue”, “Express Yourself”, “Justify my love”, “Ray of Light”, “Music” i čak “The Power of Good-Bye”.
Madonna nam govori "I came, I saw, I conquer", a zarazni pop refren je najbolji dio pjesme.


Diplo i Mozella: Singl je spreman!

Američki DJ Diplo je otvoreno pričao za BBC Radio o suradnji s Madonnom i otkrio kako je prvi singl spreman!

"Nikad nisam očekivao da ću postići nešto veliko s Madonnom. Imao sam u glavi da ćemo se upoznati, isprobati par stvari i to je to. Čuo sam od drugih producenata kako je teško raditi s njom. Imali smo jako dobru kemiju u studiju. Zanimalo ju je ono što sam radio. Snimili smo hrpu pjesama, a jedna od njih bi odgovarala albumu Jack U. Beat je luđački! Mislim da će uzeti pet ili šest pjesama. Završili smo prvi singl prošlog tjedna u New Yorku. Ona je legenda. Imamo jednu pjesmu koja prikazuje retrospektivu njenog života, s tekstom iz karijere i medijskih natpisa o njoj. Jako sam uzbuđen! Divno je poznavati nekoga tko vjeruje u tebe."

Vlasnica hita "Wrecking Ball" i autorica Madonninih novih pjesama, Mozella je najavila uz link da Madonnin novi singl izlazi uskoro!


17.09.2014. · Ostavi komentar (2) · Isprintaj · #