Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Novosti o novom albumu!

Kiesza piše za Madonnu?

Na službenoj stranici kanadske pjevačice Kiesza možete pronaći dio teksta koji spominje rad s Madonnom u 2014. godini. Kiesza i Diplo iza sebe imaju uspješne suradnje, stoga je moguće da je uključena u snimanje Madonninog albuma.


Što MNEK misli o Madonni?

Mladi britanski glazbenik MNEK se udružio s kraljicom popa za njen nadolazeći album i priznaje kako mu je davala razne savjete za održavanje glasa u top formi.

Za BANG Showbiz je izjavio: "Madonna je prekul. Dražesna i majčinski nastrojena. Poklonila mi je punu vrećicu limuna i čaj Throat Coat. Nevjerojatni su."


Više detalja o pjesmama WASH ALL OVER ME i HEARTBREAK CITY

Wash All Over Me je nevjerojatna i emotivna. Uopće ne odaje stil Aviciijeve produkcije, osim kad krene sami kraj. Wash All Over Me zvuči poput pjesme Stuarta Pricea, podsjeća na eru Confessions on a Dance Floor. Avicii se prilagodio Madonnin stilu, a ne Madonna njemu.
Violina otvara Wash All Over Me i korištena je kroz pjesmu. Madonna zvuči predivno, a refren je apsolutno očaravajući. Refren će vas osvojiti! Poželjet će te da ne završi. Još uvijek nije poznato koje pjesme će dospjeti na album, ali Wash All Over Me ima velike šanse za to. Pjesma bi važila za jedno savršenstvo ako izbace tipični Aviciijev zvuk na kraju, jer joj je to jedina slaba točka.

In a world that’s changing I’m a stranger, in a strange land
Life is like a desert, and oasis to confuse me

Who am I to decide what should be done?
If this is the end then let it come
Let it come, let it rain
Rain all over me

From the Tower of Babylon where nothing is what it seems



Heartbreak City se znantno promijenila kroz kreativni proces. Počela je kao balada uz pratnju klavira, zatim joj je dodan dance ugođaj, a sada je potpuno drugačija vrsta balade. Zvuči kao da je došla iz mračnog filma po uzoru na strip. Jedva možete pogoditi da je umiješan Avicii. Madonna pjeva ljutitim tonom, a fanovi će zavoljeti njeno pjevanje u I’m in the middle of Heartbreak City. Ne postoje nikakvi efekti na vokalu. Fanovi će biti impresionirani zborom, korišten je kao podloga, instrument. Zvuči prilično operno.

You tore me into pieces, you didn’t have no damn reason

You had a few secrets
I was never told
Now everyone’s talking
And I’m the last to know

I curse the day we met
Your memory is haunting me
I wish I could forget




Post je objavljen 13.10.2014. u 23:15 sati.