Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Larry Rudolph o nastupu VMA 2003.

Nastup koji je uzburkao medije i o kojem se i dalje govori.

Čuveni poljubac Madonne i Britney Spears se na MTV VMA sceni dogodio prije više od 10 godina a o njemu se i dalje priča.

Ovaj kontroverzni potez (jedan od mnogih u Madonninoj karijeri) odigrao se tokom već spomenutih MTV VMA nagrada, 2003. godine, i u njemu je sudjelovala i Christina Aguilera, ali mediji o tome nisu toliko pisali, koliko o poljupcu između kraljice popa i mlade Britney, o kojoj se tada pričalo kao i princezi popa i Madonninoj nasljednici.
Madonna je na nagradama nastupala u sklopu promocije svog albuma "American Life". Nastup je započeo izvođenjem hita "Like A Virgin" Britney Spears i Christine Aguilere, koje su bile obučene kao mladenke, da bi zatim na scenu stupila Madonna obučena kao mladoženja. Ona je započela pjesmu "Hollywood" u čemu su joj se već spomenute Britney i Christina pridružile. Na kraju pjesme desio se već dobro poznati poljubac, a onda je se na sceni pojavila još jedna gošća večeri, Missy Eliot.

Larry Rudolph, koji je u to vreme bio menadžer Britney Spears je ispričao kako je došlo do tog famoznog poljupca. On je rekao da je Madonna na probama bila jako stroga kao i da mu se nikada nije obraćala po imenu. Samo mu je govorila da se potrudi da Britney bude na vrijeme u dvorani za probe, iz dana u dan. Larry je rekao kako nije mislio ni da mu Madonna zna ime. Zatim kada je nastup najzad završen, on se našao u liftu s Madonnom koja ga je obgrlila oko struka, poljubila u usta i rekla: "Vidiš Larry, sve se na kraju isplatilo".

Izvor: MTV



Post je objavljen 21.10.2014. u 12:50 sati.