Leteći zmajevi za bolje sutra Afghanistana

Madonna, Angelina Jolie i Cher su neke od poznatih zvijezda koje kreiraju leteće zmajeve za humanitarne svrhe. Leteći zmajevi, pod akcijskom kampanjom Participant Productions, će se moći kupiti na eBay-u 5. prosinca. Prihodi će biti donirani humanitarnoj organizaciji Afghanistan Relief Organization (AFO), koja se zalaže za obrazovanje djece i za pomoć građanima u ruralnim područjima Afghanistana. Ovoj humanitarnoj akciji su se odazvali i Daniel Craig, Benicio Del Toro, Billy Bob Thornton, Halle Berry, Reese Witherspoon, Edward Norton, Jessica Biel, Kate Winslet, Will Ferrell i Jake Gyllenhaal.

Madonnina pjesma s Pharrellom obara s nogu!

Prema glazbenom portalu Monsters and Critics, Madonnina nova pjesma s Pharrellom Williamsom je fenomenalna i svi će poludjeti za njom! Pharrell je jedan od producenata Madonninog novog albuma za kojeg Pharrell kaže da će njihova suradnja uzdrmati cijelu glazbenu scenu.

"Ne znam što da kažem... bolje da čekam dok je poslušate. Pjesma je više nego odlična! Oborit će vas s nogu!" - govori Pharrell. Monsters and Critics je potvrdio Madonninu suradnju s Kanye Westom koji će repati na jednoj od njenih novih pjesama.





Veza s 2pac-om?

Prema pisanju u knjizi "Madonna: Like An Icon", koju je objavila Alison Clarkson, pop kraljica je bila u vezi s legendarnim reperom Tupacom Shakurom. Kako je Alison napisala, viđali su se godinu prije njegove tragične smrti, a pjevačica je čak s njim željela roditi i dijete.

"Madonna je u to vrijeme očajno željela djecu, pa se upuštala u različite veze s različitim muškarcima. Boja kože joj nije smetala" - napisala je Alison. Priča slijedi kako je boja kože očigledno smetala Tupacu, koji je na nagovor i kritiku svoje obitelji, odlučio ostaviti Madonnu.

Madonna i 2pac su 1994. snimili pjesmu 'I'd Rather Be Your Lover' za Madonnin album 'Bedtime Stories' ali ta verzija se ne nalazi na albumu.

Madonna & 2Pac - I'd Rather Be Your Lover
: www.youtube.com/watch?v=FIc37mhPtXc

30.11.2007. · Ostavi komentar (6) · Isprintaj · #

Lourdes ipak neće glumiti u Harry Potteru

Nedavno su britanski mediji pisali kako Madonnina kćerka Lourdes ima veliku želju glumiti u filmu Harry Potter i da će joj se ta želja uskoro ostvariti. Producenti filma Harry Potter su opovrgnuli te priče govoreći kako je casting već završen i da Lourdes nije dio tima.

Dokumentarac ostao bez premijere

Prema organizatorima filmskog festivala Sundance Film Festival, kreirana je lista filmova koji će imati premijeru u siječnju iduće godine. Madonnin dokumentarac 'I Am Because We Are' nažalost nije na listi ali 5. prosinca će se znati koji će se od kratkih filmova/dokumentaraca premijerno prikazati, tako da možda ima nade za komediju 'Filth And Wisdom' koju je režirala Madonna.

Fanovi kreiraju Madonninu turneju!

Izdavačka kuća Live Nation, u koju će Madonna preći iz Warner Bros.-a nakon što izda novi studijski album, omogućit će fanovima da sami kreiraju Madonninu turneju iduće godine kojom će proslaviti svoj 50. rođendan. Live Nation želi napraviti što bolji Madonnin show uz učešće fanova. Fanovi će moći Live Nationu slati prijedloge za izgled turneje, samog show-a, pozornice, pa čak će i imati mogućnost da kreiraju setlistu pjesama i dosta toga.

Los Angeles pics

27.11. - Madonna s obitelji izlazi iz Kabalah centra



Madonna i njezin suprug Guy će se pojaviti u nedjelju na privatnom prikazivanju filma 'Revolver' u New Yorku. Poznate ličnosti kao Howard Stern, Lauren Bacall, Helena Christensen, Patricia Clarkson i Ivanka Trump su među prvima koji su dobili pozivnice. "To nije premijera filma, nego samo privatno prikazivanje filma u u jednoj od njujorških kino dvorana." - govori jedan od izvora.


29.11.2007. · Ostavi komentar (5) · Isprintaj · #

Tri godine sa vama!

Madonna Blog slavi treću godišnjicu svog postojanja. Nadam se da ste se zabavljali, nešto naučili i pobliže upoznali Madonnu tijekom ovog vremena. Madonna Blog je prvi fan blog koji je kreiran na Blog.Hr, do sada ima 22 naslovnice i 25 mjeseci se nalazi na Almost Cool Listi.

Uredništvo Blog Hr o Madonna Blogu: Nešto najiscrpnije i najsveobuhvatnije na netu što se uopće u Hrvatskoj može pronaći, a vezano uz Madonnu blog je 'Tigrica s očima anđela'. Usuđujemo se reći da bi ovaj blog, preveden na engleski slobodno mogao konkurirati za službeni fan club, jer autor ovog bloga kao da 24 sata dnevno živi Madonnin život i donosi nam sve potankosti i pojedinosti vezane za njenu karijeru i privatni život. Naravno, sve začinjeno super fotografijama. Ocjena za 10.

Blog Hr naslovnice:
* Vlatka Pokos omotom plagirala Madonnu (04.09.2005.)
* Guy Ritchie zaboravio Madonnino pravo ime? (29.09.2005.)
* Sve o Madonni (20.02.2006.)
* Madonna kao Marilyn Monroe (15.05.2006.)
* Kako je izgledao koncert Madonne u Montrealu, Kanada (22.06.2006.)
* Na Madonninom koncertu u Rimu (09.08.2006.)
* Guinnesovi rekordi (16.08.2006.)
* Fotke sa Madonninog koncerta u Rimu (08.2006.)
* Madonna u Parizu (03.09.2006.)
* Fotke s koncerta u Moskvi (17.09.2006.)
* "I'm Gonna Keep My Baby" (17.10.2006.)
* Madonnin interview (03.11.2006.)
* Madonna će uskoro početi režirati film prema svojoj knjizi bestselleru 'The English Roses' (11.2.2007.)
* Kako je izgledao party posvećen Madonni u Jabuci (14.2.2007.)
* Madonna Blog donosi cijeli scenarij reklame za modnu kampanju H&M-a 'M By Madonna' (26.2.2007.)
* Madonna planira proslaviti 25 godina showbizz karijere velikim partyem i multimedijalnim izdanjem (2.4.2007.)
* Što je trenutno novog u životu američke pjevačice Madonne (18.5.2007.)
* Što mislite o duetu Madonne i Annie Lennox? (4.7.2007.)
* Analiza Madonninog nastupa na Live Earth-u (10.7.2007.)
* Trenutci koji su zauvijek promijenili svjetsku glazbenu scenu (15.8.2007.)
* Najneuvjerljivije odglumljen ljubavni par (19.8.2007.)
* Madonna u posjeti Izraelu (14.9.2007.)


- Madonna Blog GuestBook
- email: miranm0001@yahoo.com
- MSN: miranm0001@yahoo.com



Najprivlačniji muškarac mjeseca

Na ovom linku možete glasati za Madonninog supruga kao 'Najprivlačnijeg muškarca mjeseca'. Na anketi Hello časopisa pored Guya se nalaze Patrick Dempsey, Ronan Keating, Marc Bannerman, Brandon Routh i Tim Robbins.

I Am Because We Are izlazi iduće godine

Na službenoj stranici dokumentarca 'I Am Because We Are' kojeg su režirali Madonna i Nathan Rissman je objavljeno kako će film izaći iduće godine.

www.iambecausewearefilm.com

Dokumentarac prikazuje kako AIDS utiče na živote malawijske djece otkad je većina njih izgubila roditelje koji su umrli od AIDS-a i poslije njihove smrti nisu imali gdje živjeti. U dokumentarcu ćete moći pogledati kako je humanitarni program 'Spirituality For Kids', koji je u sklopu Madonnine zaklade 'Raising Malawi', donio djeci svjetlost, nadu i šansu da promijene svoju budućnost.


28.11.2007. · Ostavi komentar (6) · Isprintaj · #

RSPCA protestuje protiv Madonne zbog ovaca

Index Hr: Časopis Vogue Living svake godine u velikom prilogu o životu slavnih i bogatih odabire 36 zvijezda te ih fotografira na njihovim imanjima, a jedna od udarnih protagonistica novog priloga je Madonna, koja je u svojoj foto priči odlučila otići korak dalje. Njezinu viziju domaćih životinja ne odobrava RSPCA, udruga koja se bori protiv mučenja životinja, jer se boji da će u "mučenju ovaca" pop kraljicu slijediti čitavi svijet.

49-godišnja zvijezda odlučila je obojiti četiri ovce na svom velebnom imanju, i to za potrebe snimanja velikog lifestyle priloga kojim časopis Vogue Living rezimira stil bogatih i slavnih u protekloj godini. Poznati fotograf zvijezda Cecil Beaton, te Madonnin suprug Guy Ritchie, prihvatili su ideju pop kraljice koja očito u svakom segmentu života želi biti posebna, no fotografije obojenih ovaca nisu impresionirale udrugu RSPCA, koja je na Madonnin zahvat nad ovcama reagirala priopćenjem.

"Je li to bilo potrebno? Što je time željela dokazati? Poslala je krivu poruku o odnosu prema životinjama. Iako je ovce vjerojatno obojala sigurnim i neotrovnim sredstvima, drugi koji je budu slijedili možda neće biti tako pažljivi", poručuju iz udruge.

Madonna i Guy u nedjelju na premijeri Revolver-a

Madonna će se pojaviti s svojim suprugom Guyem u nedjelju, 2. prosinca na američkoj premijeri filma 'Revolver' kojeg je režirao njezin suprug. Par Ritchie će na premijeri imati malu ulogu voditelja na 'VIP Preview - Revolver', gdje će puštati isječke iz filma dok premijera ne počne. Kriminalistička drama 'Revolver' je već imala premijeru u Europi, a filmske kritičare nije oduševila.

27.11.2007. · Ostavi komentar (9) · Isprintaj · #

Gostovanje u seriji Dr. Who?

Prema Daily Star-u, Madonna je jedna od poznatih zvijezda koje bi trebale gostovati u posebnim epizodama britanske TV serije Dr. Who. Epizode u kojima bi pored Madonne glumili i Tom Cruise, Brad Pitt, Natalie Portman snimale bi se iduće godine a emitirale 2009.

Prvi singl...

Prema pouzdanim izvorima, Madonna je odabrala brzu electro pjesmu za prvi singl koju je producirao poznati producent Danja. Danja je poznat po suradnji s Britney Spears i Justinom Timberlakeom.

Jessica u Madonninoj predstavi

Jessica Alba će iduće godine glumiti na Broadway-u u predstavi 'Speed The Plow' u kojoj je i Madonna glumila 1988. Jessica Alba će odigrati Madonninu ulogu djevojke Karen. "Ostala sam šokirana kada sam čula da je Madonna glumila u toj predstavi, nikada nisam znala da je bila na Broadway-u." - govori Alba.

26.11.2007. · Ostavi komentar (7) · Isprintaj · #

13 pjesama na novom albumu

Na Madonninom novom albumu se trenutno nalazi 13 pjesama, moguće je da se broj pjesama može promijeniti. Madonna će ovog puta fanove oduševiti s r'n'b/dance pjesmama na kojima je surađivala s popularnim producentima kao što su Timbaland, Justin Timberlake, Danja, Pharrell Williams i ostali.

Madonnina kćerka uskoro na filmskom platnu?

Večenji List: Hogwarts škola priprema se za dolazak vrlo poznate učenice. Madonninoj 11-godišnjoj kćeri Lourdes ponuđena je uloga u najnovijem nastavku priče o čarobnjaku Harryju Potteru. Hoće li se Lourdes pridružiti Harryju i njegovim prijateljima u borbi protiv zlog Lorda Voldemorta, još nije potvrđeno.

Iako Madonnina kći, koju obitelj zove Lola, silno želi prihvatiti ulogu, glavnu riječ ipak ima mama koja ne želi da njena miljenica prerano osjeti teret slave. “Lola je, bez sumnje, naslijedila majčinu glad za slavom, a to se odrazilo i na njen imidž jer u posljednje vrijeme više izgleda kao sofisticirana tinejdžerica, nego kao dijete. Interes za nju sve je veći, a ponude dolaze sa svih strana - filmske uloge, sponzorstva...”, otkriva izvor.

Čelnici Warner Brothersa željeli su angažirati Lolu i u prošlom nastavku Harryja Pottera, a iako joj je u novom nastavku ponuđena tek manja uloga, to bi mogao biti njen veliki proboj na scenu. Lourdes je također ponuđena uloga u dječjem mjuziklu, a modna kuća H&M željela je napraviti liniju dječje odjeće koju bi upravo ona dizajnirala. Međutim, slavna je mama to odbila, a o mjuziklu još razmišlja. “Madonna želi da Lola ima što normalnije djetinjstvo, ali zna da će prije ili kasnije postati slavna i to zahvaljujući samo sebi”, kaže izvor.

Listen or die

Madonnin album 'Like A Prayer' iz 1989. se nalazi na listi MusicGuardian-a od 1000 najboljih albuma koje morate poslušati prije smrti. Pogledajte cijelu listu na http://music.guardian.co.uk.

Madonna
Like a Prayer (1989)

Madonna's presence in pop was crucial for young girls in the 1980s. Dressed in don't-fuck-with-me gloves and ­silver crosses, her tongue barbed and ready, here at last was a headstrong young woman, whose powerful songs spoke to their hearts and their minds. With huge hits about sexuality (Like a Virgin) and pregnancy (Papa Don't Preach), she raised pop's game and purpose by miles. But by 1989, the clock was ticking fast. Having had a three-year gap between studio LPs - an aeon in pop terms - Madonna's new record had to be something ­special to silence the critics. Like a Prayer shut them up. At the time, the press described this as her "serious ­album", a theory given ballast by her divorce from Sean Penn, a spell in a Mamet play on Broadway and her world-shattering decision to go brunette. It shows off Madonna at her best. The title track remains the greatest example of her art, even without the controversial Black Jesus video that accompanied it - a huge, gospel-­flavoured pop statement. Elsewhere, anger crackles and burns. Express Yourself is a starter lesson in female empowerment, blaring with sass; Till Death Do Us Part a raucous hi-NRG annihilation of her broken marriage. The ballads are heartbreakers - Promise to Try addresses the death of her mother from breast cancer, while Oh Father's sad pianos settle old scores.Since then, Madonna has reinvented herself, flitting between roles of starlet, mother, Kabbalah queen and lady of the manor. None of them has suited her as well as the character she knew best - the frank, flawed woman who lived behind the masks.

22.11.2007. · Ostavi komentar (8) · Isprintaj · #

Kako je obitelj Ritchie ukrala Božić

Madonnin suprug Guy je jučer odveo sina Rocca i kćerku Lourdes na londonsku premijeru božićnog filma 'Fred Claus'. Prema medijima, Guy je izjavio za Showbizz da obitelj Ritchie ne slavi Božić: "Ne slavimo Božić već dvije godine. Kada smo prestali slaviti, prestali smo i darivati poklone, nakon toga više uživamo zajedno." Na pitanje što će onda raditi za Božić, rekao je: "Ne znam, možda ćemo ostati u Londonu.", a kad su ga pitali tko kući kuha odgovorio je: "Znam da nisam ja!"


Malawijska vlada aplaudira Madonni

Malawijska vlada je aplaudirala nedavno Madonninom novom projektu s modnom kućom Gucci koji će humanitarnim programom pokušati skupiti najmanje 2 milijuna dolara za siročad u Malawiji. Humanitarni događaj će se održati 6. veljače na njujorškoj petoj aveniji gdje će se otvoriti najveći Gucci prodajni centar. Glasnogovornica malawijske vlade je javno izjavila: "Jako smo zahvalni Madonni što čini za našu zemlju. Madonna je izgradila bolnice u ruralnim područjima naše zemlje gdje vlada nije pokušala ostvariti taj cilj. Madonna je izgradnjom tih bolnica spasila živote mnogih trudnih žena koje su mogle umrijeti."

Yves Saint Laurent čizme za humanitarnu aukciju

Madonna je donirala Yves Saint Laurent čizme s potpisom 'Love Madonna' za 'Charitybuzz', koja će biti na humanitarnoj aukciji njene bliske prijateljice Rosie O'Donnell 'Rosie’s For All Kids Foundation', humanitarna zaklada. Madonna je te čizme nosila za photoshoot časopisa 'W'.

20.11.2007. · Ostavi komentar (4) · Isprintaj · #

Pripremite se za hitove Madonne i Justina!

Prema pouzdanim izvorima na albumu pored ostalih se nalaze pet pjesama koje su producirali popularni pjevač Justin Timberlake i hitmejker Timbaland. Te su pjesme imale finalno miksanje prošlog tjedna u studiju 'Hit Studios Miami'.

Nazivi pjesama:
- 4 Minutes To Save The World
- Across The Sky
- Dance Tonight
- Even The Devil Wouldn't Recongise You
- Miles Away

'4 Minutes To Save The World' je duet Madonne i Justina, pjesma je u hip hop stilu s ubrzanim tempom, veoma je zarazna.

'Across The Sky' zvuči kao pravi hit, u pjesmi se čuju akustične gitare, slična je Madonninoj baladi 'The Power Of Goodbye'. Madonna u toj pjesmi pjeva visoke note dok je Justin Timberlake back vokal.

'Dance Tonight' je opisana kao funky ubrzana pjesama, drugi duet Madonne i Justina Timberlakea. Pjesma 'Dance Tonight' zvuči kao Justinov hit 'Rock Your Body'.

'Even The Devil Wouldn't Recongise You' je predivna balada a slična je Justinovoj pjesmi 'Cry Me A River', koji je i u ovoj pjesmi back vokal.

Za pjesmu 'Miles Away' se slobodno može reći da je najbolja pjesma na albumu, pravi hit! Pjesma je ubrzana s zvukovima akustične gitare i Justin pjeva back vokale. 'Miles Away' je slična kao 'Love Profusion' ali mnogo bolja! Izvori govore kako će ovaj album obilježiti Madonnin 50. rođendan uz fenomenalne pjesme!



Stuart Price ovog puta ne surađuje s Madonnom

Stuart Price, producent Madonninog poslijednjeg albuma 'Confessions On A Dance Floor', je dao intervju za BBC Radio 1 u kojemu je razgovarao o Madonninom i Sealovom novom albumu.

Na pitanje da li će Madonna održati turneju iduće godine odgovorio je: "Mislim da neće, možda se planovi promijene." Također su ga upitali o Madonninom novom albumu na što je rekao: "Radi na novom albumu, ovog puta je htjela snimiti album s urbanim zvukom što ne liči mom radu, tako da je odabrala za producente Pharrella i Timabalanda. Znam da će izaći iduće godine."





Vanity Fair fotografije

National Portrait Gallery će održati izložbu od 150 fotografija iz popualrnog časopisa 'Vanity Fair'. Izložba će se održati od 14. veljače do 26. svibnja. Među tim 150 fotografija se nalazi i Madonnina s Mick Jaggerom i Tony Curtisom koju je uslikao Mario Testino na Vanity Fair Oscar partiju 1997.

19.11.2007. · Ostavi komentar (7) · Isprintaj · #

Spot 'Sing' bez Madonne

Na oficijelnoj stranici MSN-a možete pogledati spot za pjesmu 'Sing' koju pjevaju Annie Lennox i Madonna s 22 ženska izvođača. U spotu od pjevačica se samo prikazuje Annie, prije je bilo spomenuto da će se Madonna pojaviti u spotu, što je na kraju ispalo kao obična glasina. Pogledajte spot na http://entertainment.uk.msn.com.


Detalji oko humanitarnog projekta Madonna & Gucci

Madonnin i modna kuća Gucci će započeti 06. veljače humanitarni projekt u cilju skupljanja sredstava za siročad u Malawiji. Pored Madonne, događaj će voditi vlasnica modne kuće Gucci Frida Gianni i profesor Jeffrey Sachs s Columbia University-a. Svečana večer u sklopu cjelokupnog programa će sadržavati glazbeni nastup, večeru koje će goste zabavljati voditelj i after-party.

Ovo Madonni nije prvi put da surađuje s Gucci na humanitarnog projektu. 1997. Madonna se udružila u programu s Gucci u borbi protiv AIDS-a.

Madonna nastupa na Star Academy iduće godine?

Prema francuskom časopisu 'Le Parisien', Madonnini menadžeri su u pregovorima s Endemol oko Madonninog gostovanja u francuskoj emisiji 'Star Academy' koja će se epizoda emitirati u siječnju ili veljači iduće godine.

Madonna je u emisiji 'Star Academy' nastupala 2005. tijekom promo turneje njenog albuma 'Confessions On A Dance Floor'.
Hung Up: http://www.youtube.com/watch?v=pg629UdrRKc&feature=related
Get Together: http://www.youtube.com/watch?v=1o9ARYnQLDU


Klip pjesme Shame

Procurio je kratki klip Madonnine neobjavljene pjesme 'Shame' koja se trebala nalaziti na albumu 'Erotica' iz 1992. Skinite klip na - http://www.zshare.net/audio/4981206e4bfb5d/.

London Pics

Madonna i njezin suprug su viđeni kako izlaze iz londonskog restorana Harry's Bar.

18.11.2007. · Ostavi komentar (3) · Isprintaj · #

Madonna i Gucci pripremaju veliki humanitarni projekt!

Madonnin novi humanitarni projekt uključuje suradnju sa modnom kućom Gucci u cilju skupljanja sredstava za siročad u Malawiju! 06. veljače će se u New Yorku, na poznatoj petoj aveniji, otvoriti do sad najveća trgovina Gucci u svijetu, gdje će se na humanitarnom koncertu, večeri i partiju pokrenuti akcija. Madonna je javno izjavila: "Zahvalna sam što se Gucci odazvao na moj poziv da zajedno pomognemo ovoj zemlji i milionima djece koja očajnički trebaju našu pomoć."

Kao što znate, Madonna je 2006. sa UNICEF-om osnovala humanitarnu udrugu 'Raising Malawi'. 'Raising Malawi' je mnogo učinila da pomogne ovoj djeci, ali imamo još posla, i nadam se da ćemo se ovim projektom što više približiti cilju. - govori Madonna.
Na listi poznatih ličnosti koji između ostalih trebaju doći na humanitarni koncert i večeru su Adrien Brody, Arpad Busson, Salma Hayek i Francois-Henri Pinault, Tea Leoni, Lucy Liu, Demi Moore i Ashton Kutcher, Gwyneth Paltrow, a najmanja suma koja bi se trebala skupiti te večeri je 2 miliona dolara.

Caryl Stern, predsjednik UNICEF-a u Americi se zahvalio Madonni i Gucciju na ovoj gesti i još jednom podsjetio svijet - svaki dan, 6000 djece izgubi roditelje od AIDS-a, a 1400 djece umre od AIDS-a.

Druga godišnjica 'Confessions On A Dance Floor'!

Danas je druga godišnjica Madonninog albuma 'Confessions On A Dance Floor' koji je njeni komercionalno najuspješniji album u 25-ogodišnjoj karijeri. 'Confessions On A Dance Floor' je bio #1 u preko 40 zemalja svijeta što je oborio rekord The Beatlesa i postao najuspješniji album ikada u povijesti glazbe. Na albumu se nalazi i najveći svjetski hit ikada s zaraznim tekstom Time goes by so slowly... - 'Hung Up', koji je također oborio rekord The Beatlesa zauzevši prva mjesta u 40 država. Na albumu se nalaze odlične dance/pop pjesme kao što su 'Sorry', 'Future Lovers', 'Isaac' i druge. Album je u prvom tjednu prodan u 3 milijuna primjeraka, a prema Warner Musicu album je prodan u preko 10 milijuna primjeraka. Madonna je na albumu 'Confessions On A Dance Floor' surađivala s producentima Stuart Priceom, electro čarobnjakom Mirwaisom Ahmadzaiem, švedskim duom Bloodshy & Avant i drugima. 2007. godine 'Confessions On A Dance Floor' je dobio Grammy za najbolji dance album.

15.11.2007. · Ostavi komentar (6) · Isprintaj · #

Confessions pet puta platinasti u Kanadi

Madonnin posljednji album Confession On A Dance Floor je dobio novu platinastu ploču od Candian Recording Industy Association (CRIA). U Kanadi je ukupno pet puta platinasti što znači da je prodan u preko 500,000 primjeraka.

Novosti oko novog spota, imidža...

Madonna će iduća dva tjedna započeti snimanje spota 'Sing' s Annie Lennox! Kako pouzdani izvori govore, Madonna razmišlja o promjeni boje kose i to u smeđu. Također je moguće da će i za novi album biti brineta s stilom koji više ide na punk nego na r'n'b.

O Eugenovoj ulozi u Filth And Wisdom

Eugene Hutz, član grupe Gogol Bordello, koji glumi u Madonninom filmu 'Filth And Wisdom' koji treba da izađe iduće godine, je dao kratki intervju za New York Daily News u kojem je razgovarao o svojim planovima i suradnji s Madonnom na filmu. "Glumim različite osobe, čak mi je Madonna predložila da odglumim ženu. Sviđa mi se kako se transformiram u razne likove, osobito u ženu. Film je komedija, drama, mjuzikl, romantičan, rekao bi sve od školskog baleta pa do lap plesanja."







London pics

Madonnin suprug Guy je odveo jučer kćerku Lourdes i njenu prijateljicu da pogledaju mjuzikl 'Hairspray' u londonskom kinu The Shaftsbury Theatre.


14.11.2007. · Ostavi komentar (6) · Isprintaj · #

Australia are you ready

Izdavačka kuća Live Nation je već odlučila da će Madonna nastupati tijekom svoje turneje u Australiji nakon petnaest godina.

Postoje glasine kako će turneja započeti iduće godine početkom svibnja a završit će krajem rujna. Ovog puta će uključiti i gradove Mexico, Sao Paulo i Istanbul, ali još ništa nije službeno potvrđeno.

Najprodavaniji američki izvođači

Američka udruga diskografske industrije 'The Recording Industry Association of America (RIAA)' je objavila novu listu najprodavanijih solo izvođača u Americi s platinastim i zlatnim pločama. Garth Brooks je dobio posebno priznanje 'Career Award' kao najprodavaniji američki pjevač. Madonna je po redu drugi ženski izvođač na listi, dok se Barbara Streisand nalazi u top 10.

01 - The Beatles (170)
02 - Garth Brooks (123)
03 - Elvis Presley (118.5)
04 - Led Zeppelin 109.5)
05 - Eagles (91)
06 - Billy Joel (79.5)
07 - Pink Floyd (74.5)
08 - Barbra Streisand (71)
09 - Elton John (69.5)
10 - AC/DC (68)
11 - The Rolling Stones (66)
12 - George Strait (65.5)
13 - Aerosmith (65.5)
14 - Madonna (63)
15 - Bruce Springsteen (62.5)
16 - Mariah Carey (61.5)
17 - Michael Jackson (60.5)
18 - Metallica (57)
19 - Van Halen (56.5)
20 - Whitney Houston (54)

Moguća suradnja s Kanye Westom

Madonna je prošlog tjedna radila na novim pjesmama s producentom Pharrellom Wiliamsom u studiju RecordPlant u Los Angelesu, dok je američka zvijezda Kanye West bio u drugoj prostoriji. Kanye West je zapravo producirao pjesme za novi album Michaela Jacksona. Pouzdani izvori govore kako je Pharrell pozvao Kanye Westa da upozna Madonnu, a Madonni je sinula ideja o suradnji s njim za njen novi album. Tako će Madonna ubaciti rap dio Kanye Westa u jednu od njenih novih pjesama. Možda je ovo obična glasina jer je nedavno preminula majka Kanya Westa u Los Angelesu, tako da sigurno Kanye West nije uživao u produciranju pjesama.

13.11.2007. · Ostavi komentar (5) · Isprintaj · #

Najpoželjnija tijela

The Press Association je napravio top listu najpoželjnijih tijela od poznatih zvijezda. Madonna se nalazi u top 5 i to na četvrtom mjestu.

1. Daniel Craig
2. Jonny Wilkinson
3. Brad Pitt
4. Hugh Grant
5. David Beckham
6. Orlando Bloom
7. Johnny Depp
8. Lee Mead
9. Colin Firth
10. Sir Sean Connery

1. Myleene Klass
2. Halle Berry
3. Jessica Simpson
4. Madonna
5. Sophia Loren
6. Jennifer Lopez
7. Angelina Jolie
8. Uma Thurman
9. Jennifer Aniston
10. Gabby Logan



Novosti oko novih albuma

Prema Warner Music Group France, remix album izlazi sredinom prosinca! Novi album će sigurno izaći krajem četvrtog mjeseca, a ovih dana se bira prvi singl!

Private screening

Madonna je iznajmila prostor Soho Screening Rooms da bi mogla pokazati svoj dokumentarac 'I Am Because We Are' svojim prijateljima. Viđena je kako izlazi s asistenticom Angelom Becker i dizajnerom Tom Fordom.

London pics

11.11. - Madonna izlazi iz Kaballah centra

12.11.2007. · Ostavi komentar (11) · Isprintaj · #

Mark 'Spike' Stent surađuje s Madonnom

Britanski producent Mark 'Spike' Stent ponovo surađuje s Madonnom na njenom novom albumu koji izlazi na proljeće iduće godine. Mark 'Spike' Stent je surađivao s Madonnom na njenim albumima kao što su 'American Life', 'Music', 'Bedtime Stories', 'Evita' i 'Confessions On A Dance Floor'. Također je poznat po suradnjama s Bjork, Spice Girls, U2, Oasis.

Dva photoshoota krajem godine!

Madonna će uraditi ekskluzivni photoshoot za svoj novi album krajem godine, točnije 12.12. Madonna i ovog puta želi očarati fanove svojim novim imidžom. Nije potvrđeno kojeg je fotografa odabrala ali se priča da se radi o Mert & Marcus u ili Stevenu Kleinu. Madonnin fan klub 'ICON' je objavio da će uraditi dva photoshoota jedan 20. studenog, a drugi 12. prosinca. Šta mislite kako bi trebala izgledati za novi album koji će biti u r'n'b/dance stilu?

Snimanje spota Sing

Madonnnin obožavatelj je sinoć imao priliku upoznati Annie Lennox u Philadelphiji i upitao ju je da li će Madonna biti u spotu 'Sing', što je Annie potvrdila.

Madonni ostala bez četvrtog stana

Madonnin san da kupi još jedan luksuzni stan u New Yorku se nije ostvario, odbili su joj prodati jer već ima tri stana u toj zgradi. Kako kažu, dosta im je paparazza a sigurno u New Yorku nije problem naći još slobodnih stanova. Jedan izvor je rekao: "Kada su joj odbili da joj prodaju još jedan stan, nadalili su se da će prodati svoja tri stana i kupiti na drugom mjestu... Madonna im samo stvara metež."

London pics

- Madonnin suprug Guy s sinom Davidom, 09.11.


11.11.2007. · Ostavi komentar (10) · Isprintaj · #

Jump se vraća na Billboard nakon godinu dana

Madonnin poslijednji singl 'Jump' se nakon godinu dana vratio na Billboardovu top listu 'Billboard Hot 100 Dance Singles Sales' i to na 8. mjesto, što izgleda malo čudno.

Sean Penn: Naučio sam neke stvari iz braka s Madonnom

Madonnin bivši suprug, Oskarovac Sean Penn je priznao da nije dobro poznavao Madonnu kada se 1985., na vrhuncu njene karijere oženio njome. Kaže da se ne sjeća da su ijednom sami razgovarali, a za razvod koji se desio četiri godine poslije, krivi samog sebe, svoju taštinu i alkoholizam.

Izjavio je za: "Ona je bila fenomen, ali nitko nije znao što će se dogoditi. Taj je brak bio jako bučan, tako ga ja pamtim. Ne sjećam se da smo u četiri godine normalno razgovarali. Razgovarao sam s njom nakon razvoda i uvidio da postoji čitava ličnost u njoj. To nisam znao. Živio sam u svojoj glavi. Netko je rekao 'muškarci su tašti, osobito mlađi'. Bio je u pravu, a uz to sam i mnogo pio. Ne kažem da je bilo beznačajno. Naučio sam neke stvari koje primjenjujem u sadašnjosti."

Favourite celebrity designer

Na španjolskom modnom portalu 'Trendencias' je postavljena anketa na kojoj možete glasati za vašu najdražu dizajnericu koja je zapravo iz svijeta showbizza. Glasajte za Madonnu na
www.trendencias.com.

- Milla Jovovich & Carmen Hawk - Mango
- Kate Moss - TopShop
- Penélope & Mónica Cruz - Mango
- Madonna - H&M


Londonsko društvo

Dan ne može proći bez teretane, tako da je jučer otišla u teretanu s prijateljima.


Madonna i njena bliska prijateljica Stella McCartney su ponovo viđene skupa kako izlaze iz londonskog restorana Locanda Locatelli, 8.11.

10.11.2007. · Ostavi komentar (7) · Isprintaj · #

Harper's Bazaar Best Dressed of 2007

Britanski modni časopis Harper's Bazaar je objavio listu najbolje odjevenih žena u Velikoj Britaniji ove godine. Madonna se nalazi na 15. mjestu.

1 Natalia Vodianova
2 Thandie Newton
3 Agyness Deyn
4 Dame Helen Mirren
5 Lily Allen
6 Emily Blunt
7 JK Rowling
8 Anouck Lepere
9 Irina Lazareanu
10 Kate Moss
11 Naomi Watts
12 Jemima Khan
13 Rosamund Pike
14 Sam Taylor Wood
15 Madonna
16 Naomie Harris
17 Peaches Geldof
18 Sienna Miller
19 Daphne Guinness
20 Lily Donaldson



Madonna & Stella na večeri

Madonna je sinoć večerala s svojom bliskom prijateljicom, modnom dizajnericom Stellom McCartney u londonskom restoranu Scott's Restaurant. U društvu im je bio Stellin suprug Alasdhair Willis i drugi prijatelji.


Madonnina poruka na Raising Malawi.com

Madonna je objavila svoju novu poruku na službenoj stranici humanitarne zaklade 'Raising Malawi'.

08.11.2007. · Ostavi komentar (4) · Isprintaj · #

Posjeta Malawiji

Postoje glasine kako će Madonna s sinom Davidom otputovati u Malawi, državu iz koje je dječak David posvojen. Madonna i David će posjetiti njegovog biološkog oca Yohana Bandu.

Posljednje novosti oko albuma

Madonna svoj novi album nije još završila, cijeli prošli tjedan je radila na miksiranju zadnjih pjesama. Nakon blagdana Madonna će uraditi photoshoot za album koji bi trebao izaći na proljeće a vjerojatno u travnju. Prema jednim glasinama Madonna je otputovala u London u subotu.

4.11. - ispred Kabbalah centra


Courtney Love o Madonni na myspace-u

Courtney Love na svom službenom myspace-u je između ostalog komentirala Madonnin rad.

"Madonna odlično posluje ali je slaba kao umjetnica, i mi to dobro znamo. Sviđa mi se Madge, ali nikada je nećemo vidjeti kako pjeva pjesme od srca. Snima neke disco dance pjesme što pokazuje na njeno slabo glazbeno izražavanje." - govori Courtney.

Pogledajte famozni video intervjua s Madonnom i Courtney Love za vrijeme MTV Music Video Awards-a - www.youtube.com/watch?v=uEsQHenUdo8.

06.11.2007. · Ostavi komentar (5) · Isprintaj · #

Joss Stone o Madonni

Joss Stone je nedavno za časopis OK! komentirala Madonnin imidž: "Sviđa mi se kako Madonna konstanto mijenja svoj imidž. Nije bit u tome kako izgleda, nego što ima petlju i hrabra je."












Robbie Williams, Madonna & Timbaland = Duet?

Prema časopisu 'The Sun', Robbie Williams snima drugi po redu swing album na kojem će obraditi neke pjesme legendarnog Franka Sinatre u potpuno novi zvuk. Prema neslužbenim informacijama, Robbie će surađivati s Teddy Rileyom, R.Kelly, Mikom, Timbalandom i s kraljicom popa Madonnom! Već po nekim internet stranicama možete vidjeti kako će se jedna pjesma zvati 'A Classic' što je zapravo duet Robbiea s Madonnom i Timbalandom.

Rosie o albumu i dokumentarcu

Rossie O'Donnell, američka glumica i Madonnina velika prijateljica, je popričala s jednim članom Madonninog fan kluba 'ICON'. Obožavatelj ju je pitao oko Madonninog novog albuma i dokumentarca, na što mu je odgovorila: "Dokumentarac je odličan i premijerno će se prikazati na Sundance Film Festivalu iduće godine. Poslušala sam cijeli album i mogu reći da je super, ne znam kada će izaći. Pjesma s Justinom Timberlakeom je fenomenalna!"













Glasanje listopad/rujan

Najbolja pjesma mjeseca listopada je 'Jump', a za naj sliku rujna ste odabrali 'Forbidden Love'.

04.11.2007. · Ostavi komentar (3) · Isprintaj · #

Prve slike sa snimanja dokumentarca 'I Am Because We Are'

Madonna je ovog tjedna pogledala s prijateljima u Los Angelesu svoj dokumentarac 'I Am Because We Are'. Na dokumentarcu je radila zajedno s režiserom Nathanom Rissmanom kojeg možete vidjeti na slikama.










Novosti/glasine oko novog albuma

Kako piše američki časopis Star Club, Madonna će izdati novi singl na Božić a novi album u siječnju ili veljači 2008. Iduće godine turnejom će proslaviti 50. rođendan. Prema Warner Bros France, novi album će izaći u četiri izdanja - vynil izdanje koje će imati ograničen broj kopija, CD i još dva nepoznata.

Nepoznati izvori kažu da se jedna Madonnina nova pjesma zove 'Irresistible' koju je producirao Swizz Beatz za njen novi album koji će izaći u ožujku iduće godine. Swizz Beatz je poznat po suradnji s Jennifer Lopez, Beyoncé, Cassidy, Mary J Blige i ostalima.

Madonna od ponedjeljka odlazi u studio u Los Angeles zbog snimanja pjesama s Pharrellom Williamsom. Pogledajte slike na http://www.rexfeatures.com/set/705761. Njezin suprug Guy također u Los Angelesu radi na filmu, dok njihova djeca provode vrijeme s Carlos Leonom, Madonninim bivšim dečkom koji je otac njene kćerke Lourdes. Carlos ih je vodio na razne Halloween zabave.

La Isla Bonita - Live Earth DVD

Izašao je link na kojem možete pogledati kako izgleda nastup 'La Isla Bonita' s koncerta Live Earth na DVD izdanju. Izdanje koncerta DVD/CD izlazi 4. prosinca.

- http://it.youtube.com/watch?v=yHgQ2bC0SNM

Glasanje listopad/rujan

Pjesme 'Oh Father' i 'Jump' imaju isti broj glasova, dok je za najbolju sliku odabrana 'Mother And Child' s četiri glasa. Glasajte za 'Oh Father' ili 'Jump'!

Oh Father: [http://it.youtube.com/watch?v=mus0O6Nlh-k]
Jump: [http://it.youtube.com/watch?v=KwDjijmCm7U]



Za mjesec rujan ponovo nemamo pobjednika. Slika 'Forbidden Love' i 'Geisha' imaju po četiri glasa, nastavite glasati za jednu od ovih slika.

03.11.2007. · Ostavi komentar (8) · Isprintaj · #

Glasanje - listopad

Glasajte za svoju najdražu pjesmu i sliku koje su odabrane za mjesec listopad.

- 'CoolStar', fotograf Steven Klein, 2003.
- 'Mother & Child', fotograf Mario Testino, 1998.
- 'Wild Rose', fotografkinja Bettina Rheims, 1994.
- 'Diva', fotografkinja Lorraine Day, 1990.



'Open Your Heart', odlična dance pjesma s albuma 'True Blue' iz 1986. 'Open Your Heart' je bila napisana za Cyndi Lauper, ali ju je nikada nije snimila. Poslije nekog vremena, tekstopisci pjesme Gardner Cole i Peter Rafelson su ponudili pjesmu Madonni i Madonna ju je s oduševljenjem odmah snimila. Prvi naziv pjesme je glasio 'Follow Your Heart'. Zajedno s producentom albuma Patrickom Leonardom, Madonna je promijenila skoro cijelu pjesmu.'Open Your Heart' je izašla kao četvrti singl krajem 1986. Na iznenađenje mnogih, singl 'Open Your Heart' je postao Madonnin #1 svjetski hit, nitko nije očekivao toliki uspjeh od četvrtog singla. U SAD-u je zauzeo #1 i postao Madonnin tadašnji četvrti #1 singl. U Velikoj Britaniji je zuazeo #4, Kanadi #4, Španjolskoj #6, Brazilu #3, Italiji #5, Nizozemskoj #7, Japanu #1... Spot je trebao režirati tadašnji Madonnin suprug poznati glumac Sean Penn. Stvar je preuzeo Jean Baptiste Mondino, a spot je sniman u Los Angelesu. To je bila prva suradnja s poznatim francuskim fotografom i režiserom koji će joj kasnije režirati spotove 'Justify My Love', 'Human Nature', 'Love Don't LIve Here Anymore', 'Don't Tell Me' i 'Hollywood'. Madonna u spotu glumi plesačicu u noćnom klubu okružena gay parovima i muškarcima u crnim odijelima koji ne skidaju pogled s nje. Mali dječak želi vidjeti Madonninu plesnu točku ali nikako ne uspjeva. Na kraju spota Madonna mu daje poljubac u usta i zajedno počnu plesati po ulicama Los Angelesa. Spot je inspiriran mjuziklom 'Cabaret'. Prema Madonninim riječima, spot izražava stav o nevinosti. Spot je 1987. imao četiri nominacije za MTV Video Music Awards - Best Choreography, Best Art Direction, Best Cinematography i Best Editing. Madonna je 'Open Your Heart' izvela na svojim svjetskim turnejama 'Who's That Girl' i 'Blond Ambition'. Na 'Who's That Girl' turneji, Madonna je pokušala dočarati scenografiju iz spota, a malog dječaka iz spota je glumio najmlađi Madonnin plesač ikada Chris Finch. Što se tiče 'Blond Ambition' turneje, izvela ju je uz odličnu plesnu koreografiju. [http://it.youtube.com/watch?v=xd6vTJePVuY]

'Oh Father', četvrti singl s Madonninog albuma 'Like A Prayer' 1989. Za ovu predivnu baladu su zaslužni Madonna i tvorac njenih najvećih hitova Patrick Leonard. Madonna kroz emocionalan tekst u pjesmi objašnjava odnos s ocem nakon smrti njene majke. Nakon pjesmuljka 'Cherish', na red je došla ozbiljna emocionalna pjesma koja je izdana krajem 1989. Izgledalo je kao da top liste nisu bile ljubitelj tužnih pjesama, tako da singl 'Oh Father' nije zauzeo značajnija mjesta. U Americi je zauzeo #20 i postao Madonnin prvi singl koji nije ušao u top 10. Singl je ponovo izašao šest godina kasnije 1995. za europsko tržište kao singl s kompilacije balada 'Something To Remember'. U Velikoj Britaniji je zauzeo #16, Italiji #6, Brazilu #6, Japanu #12, Španjolskoj #10... Spot je režirao fenomenalni režiser David Fincher u Kaliforniji točnije u Culver Cityu. Spot je urađen kao autobiografski. Na početku spota, Madonnina majka umire što rastuži cijelu obitelj. Nakon velikog gubitka, Madonna i njen otac imaju drugačiji odnos, otac galami na nju a mala Madonna odlazi iz kuće na groblje svoje majke. Na kraju spota, mala Madonna pleše na groblje svoje majke. Kao i top liste, MTV se bunio oko Madonninog spota, govoreći da je previše uznemiravajući za gledatelje. Spot je uvršten u listu Rolling Stone-a 100 najboljih video spotova u povijesti glazbe. U jednom MTV intervjuu 1991., u posebnoj emisiji 'Breakfast with Madonna', voditelj Kurt Loder je rekao Madonni da je spot 'Oh Father' najljepši video kojeg je ikada pogledao. Također ju je upitao da li njen otac pogledao spot, na što mu je odgovorila: "Da budem iskrena, ne znam da li ga je pogledao. Bojim ga se pitati." Madonna je 'Oh Father' izvela na svojoj turneji 1990. 'Blond Ambition Tour'. [http://it.youtube.com/watch?v=mus0O6Nlh-k]

'Jump', dance pjesma koja je izašla kao poslijednji singl s albuma 'Confessions on a Dance Floor' 2005. Pjesmu su producirali Madonna, njezin zet Joe Henry i producent albuma Stuart Price. Iako je singl 'Jump' trebao izaći kao treći singl, ipak je izašao krajem 2006. godine. Singl pored remixa je sadržavao i neobjavljenu pjesmu 'History'. 'Jump' je postao Madonnin 37. #1 na Billboardovoj top listi dance singlova. U Velikoj Britaniji je debitirao na #59 i odskočio u top 10 na #9 i postao Madonnin 59. UK top 10 hit. U Danskoj je zauzeo #7, Italiji #1, Španjolskoj #3, Kanadi #7, Euro Top 20 #8, World Chart #11... Iako je spot sniman u Tokyu, singl tamo nije izašao. Režiser spota je Jonas Akerlund, koji je prije surađivao s Madonnom na 'American Life' spotu. Madonna u spotu nosi kratku plavu periku i outfit djevojke Mello iz japanskog crtanog filma Death Note. Madonna izvodi akrobacije i borilačke poteze dok parkour izvođači skaču po zgradama i zidinama Tokya. Na ulicama Tokya su se pokazivali natpisi 'Madonna' i 'Jump' na japanskom jeziku. Također postoji remix verzije spota 'Jump' koji je izašao u ožujku 2007. godine. Zbog promoviranja live albuma 'The Confessions Tour', kao spot za pjesmu 'Jump' je korišten nastup sa Confessions turneje. Sve tri verzije spota je režirao Jonas Akerlund. Madonna je 'Jump' izvela na svojoj poslijednjoj turneji 'Confessions', tijekom te izvedbe je izvodila akrobacije zajedno s izvođačima opasnog sporta parkour. 'Jump' je osvojio nagradu za najbolji dance spot na Dance Music Awards 2007. [http://it.youtube.com/watch?v=KwDjijmCm7U]

'Burning Up', drugi singl s Madonninog prvog albuma 'Madonna'. Tekst je napisala Madonna, a producirao ju je Reggie Lucas. Nakon prvog neuspješnog singla 'Everybody', Madonna je odlučila da izda singl 'Burning Up' koji se po zvuku razlikuje od prvog singla. Singl 'Burning Up' je izdan s b-side pjesmom 'Physical Attraction' i nije baš oduševio kritičare kao i svjetske radio stanice. Na Billboardovoj top listi dance singlova je zauzeo #3, u Kanadi #13 kao i u Japanu itd. Spot 'Burning Up' je režirao Steve Baron u Los Angelesu koji je režirao spot 'Billie Jean' Michaela Jacksona. U spotu divlja djevojka Madonna puže po cesti i burning up zbog ljubavi svog dečka kojeg je glumio njezin bivši dečko Norris Burroughs. Madonna je 'Burning Up' otpjevala na svojim svjetskim turnejama 'Virgin Tour' i 'Re-Invention'. Mnogi ne znaju da ju je izvela na 'Virgin' turneji, zato što se nastup ne nalazi na VHS izdanju turneje, razlozi nisu poznati. Nakon dva desetljeća Madonna ju je izvela na 'Re-Invention' turneji. Madonna je tijekom nastupa te pjesme svirala električnu gitaru i nosila je vojničkli outfit. Na kraju nastupa, gitarista Monte Pittman se pridruži Madonni, a Madonna klekne i počinje mu lizati prste. I'm on fire! [http://it.youtube.com/watch?v=EX2I0PtZMl4]

Rujan - glasanje

Ove tri slike imaju isti broj glasova, glasajte ponovo za jednu od njih tri.

- 'Forbidden Love'
- 'Geisha'
- 'Sex And The City'

02.11.2007. · Ostavi komentar (10) · Isprintaj · #