Lourdes ipak neće glumiti u Harry Potteru

Nedavno su britanski mediji pisali kako Madonnina kćerka Lourdes ima veliku želju glumiti u filmu Harry Potter i da će joj se ta želja uskoro ostvariti. Producenti filma Harry Potter su opovrgnuli te priče govoreći kako je casting već završen i da Lourdes nije dio tima.

Dokumentarac ostao bez premijere

Prema organizatorima filmskog festivala Sundance Film Festival, kreirana je lista filmova koji će imati premijeru u siječnju iduće godine. Madonnin dokumentarac 'I Am Because We Are' nažalost nije na listi ali 5. prosinca će se znati koji će se od kratkih filmova/dokumentaraca premijerno prikazati, tako da možda ima nade za komediju 'Filth And Wisdom' koju je režirala Madonna.

Fanovi kreiraju Madonninu turneju!

Izdavačka kuća Live Nation, u koju će Madonna preći iz Warner Bros.-a nakon što izda novi studijski album, omogućit će fanovima da sami kreiraju Madonninu turneju iduće godine kojom će proslaviti svoj 50. rođendan. Live Nation želi napraviti što bolji Madonnin show uz učešće fanova. Fanovi će moći Live Nationu slati prijedloge za izgled turneje, samog show-a, pozornice, pa čak će i imati mogućnost da kreiraju setlistu pjesama i dosta toga.

Los Angeles pics

27.11. - Madonna s obitelji izlazi iz Kabalah centra



Madonna i njezin suprug Guy će se pojaviti u nedjelju na privatnom prikazivanju filma 'Revolver' u New Yorku. Poznate ličnosti kao Howard Stern, Lauren Bacall, Helena Christensen, Patricia Clarkson i Ivanka Trump su među prvima koji su dobili pozivnice. "To nije premijera filma, nego samo privatno prikazivanje filma u u jednoj od njujorških kino dvorana." - govori jedan od izvora.


29.11.2007. · Ostavi komentar (5) · Isprintaj · #