Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Joss Stone o Madonni

Joss Stone je nedavno za časopis OK! komentirala Madonnin imidž: "Sviđa mi se kako Madonna konstanto mijenja svoj imidž. Nije bit u tome kako izgleda, nego što ima petlju i hrabra je."












Robbie Williams, Madonna & Timbaland = Duet?

Prema časopisu 'The Sun', Robbie Williams snima drugi po redu swing album na kojem će obraditi neke pjesme legendarnog Franka Sinatre u potpuno novi zvuk. Prema neslužbenim informacijama, Robbie će surađivati s Teddy Rileyom, R.Kelly, Mikom, Timbalandom i s kraljicom popa Madonnom! Već po nekim internet stranicama možete vidjeti kako će se jedna pjesma zvati 'A Classic' što je zapravo duet Robbiea s Madonnom i Timbalandom.

Rosie o albumu i dokumentarcu

Rossie O'Donnell, američka glumica i Madonnina velika prijateljica, je popričala s jednim članom Madonninog fan kluba 'ICON'. Obožavatelj ju je pitao oko Madonninog novog albuma i dokumentarca, na što mu je odgovorila: "Dokumentarac je odličan i premijerno će se prikazati na Sundance Film Festivalu iduće godine. Poslušala sam cijeli album i mogu reći da je super, ne znam kada će izaći. Pjesma s Justinom Timberlakeom je fenomenalna!"













Glasanje listopad/rujan

Najbolja pjesma mjeseca listopada je 'Jump', a za naj sliku rujna ste odabrali 'Forbidden Love'.



Post je objavljen 04.11.2007. u 23:59 sati.