Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Spot 'Sing' bez Madonne

Na oficijelnoj stranici MSN-a možete pogledati spot za pjesmu 'Sing' koju pjevaju Annie Lennox i Madonna s 22 ženska izvođača. U spotu od pjevačica se samo prikazuje Annie, prije je bilo spomenuto da će se Madonna pojaviti u spotu, što je na kraju ispalo kao obična glasina. Pogledajte spot na http://entertainment.uk.msn.com.


Detalji oko humanitarnog projekta Madonna & Gucci

Madonnin i modna kuća Gucci će započeti 06. veljače humanitarni projekt u cilju skupljanja sredstava za siročad u Malawiji. Pored Madonne, događaj će voditi vlasnica modne kuće Gucci Frida Gianni i profesor Jeffrey Sachs s Columbia University-a. Svečana večer u sklopu cjelokupnog programa će sadržavati glazbeni nastup, večeru koje će goste zabavljati voditelj i after-party.

Ovo Madonni nije prvi put da surađuje s Gucci na humanitarnog projektu. 1997. Madonna se udružila u programu s Gucci u borbi protiv AIDS-a.

Madonna nastupa na Star Academy iduće godine?

Prema francuskom časopisu 'Le Parisien', Madonnini menadžeri su u pregovorima s Endemol oko Madonninog gostovanja u francuskoj emisiji 'Star Academy' koja će se epizoda emitirati u siječnju ili veljači iduće godine.

Madonna je u emisiji 'Star Academy' nastupala 2005. tijekom promo turneje njenog albuma 'Confessions On A Dance Floor'.
Hung Up: http://www.youtube.com/watch?v=pg629UdrRKc&feature=related
Get Together: http://www.youtube.com/watch?v=1o9ARYnQLDU


Klip pjesme Shame

Procurio je kratki klip Madonnine neobjavljene pjesme 'Shame' koja se trebala nalaziti na albumu 'Erotica' iz 1992. Skinite klip na - http://www.zshare.net/audio/4981206e4bfb5d/.

London Pics

Madonna i njezin suprug su viđeni kako izlaze iz londonskog restorana Harry's Bar.



Post je objavljen 18.11.2007. u 15:25 sati.