Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Confessions pet puta platinasti u Kanadi

Madonnin posljednji album Confession On A Dance Floor je dobio novu platinastu ploču od Candian Recording Industy Association (CRIA). U Kanadi je ukupno pet puta platinasti što znači da je prodan u preko 500,000 primjeraka.

Novosti oko novog spota, imidža...

Madonna će iduća dva tjedna započeti snimanje spota 'Sing' s Annie Lennox! Kako pouzdani izvori govore, Madonna razmišlja o promjeni boje kose i to u smeđu. Također je moguće da će i za novi album biti brineta s stilom koji više ide na punk nego na r'n'b.

O Eugenovoj ulozi u Filth And Wisdom

Eugene Hutz, član grupe Gogol Bordello, koji glumi u Madonninom filmu 'Filth And Wisdom' koji treba da izađe iduće godine, je dao kratki intervju za New York Daily News u kojem je razgovarao o svojim planovima i suradnji s Madonnom na filmu. "Glumim različite osobe, čak mi je Madonna predložila da odglumim ženu. Sviđa mi se kako se transformiram u razne likove, osobito u ženu. Film je komedija, drama, mjuzikl, romantičan, rekao bi sve od školskog baleta pa do lap plesanja."







London pics

Madonnin suprug Guy je odveo jučer kćerku Lourdes i njenu prijateljicu da pogledaju mjuzikl 'Hairspray' u londonskom kinu The Shaftsbury Theatre.




Post je objavljen 14.11.2007. u 23:59 sati.