Kako odabrati kvalitetne LED rasvjeta uključujući komercijalne PIR LED poplava svjetlosti

16.05.2014.

1 , svjetlina, LED svjetiljke , uključujući komercijalne PIR LED poplava svjetlosti treba biti prikladna za LED Class 1 laser ocjenjivanja standardima .

2 ,jačiantistatike sposobnost ,duživijek trajanja komercijalne PIR LED svjetla poplava i drugih komercijalnih i kućanstva LED svjetla , a time iveće cijene , LED čiji antistatike sposobnost je više od 7000v može se obično koristi da se u na čelu rasvjete .

3 ,boja komercijalne PIR LED svjetla poplava i drugih komercijalnih i domaćinstva čiji valne duljine jeista u skladu je , ako zahtijevaju iste boje ,cijena je visoka . To je teško proizvesti PIR LED svjetla poplava i drugih snaga i domaćinstvo LED svjetlo čija boja je čisto za one proizvođače koji ne doveli spektralna uređaja za odvajanje .

4 ,struje odvoda LED - svjetla način vodljiva , ako postoji obrnuti struje , i postati curenja ,velikigubitak struje ,kraćiživotni vijek otvorenom PIR LED svjetla poplava i drugih otvoreni i zatvoreni LED svjetlo ,jeftinije cijene .

5 ,drugačije svjetlo kut svjetlosnog kut otvorenom PIR LED svjetla poplava i drugi vanjski i unutarnji LED svjetlo nijeisto . Oni emitiraju svjetlo na određenim kutom je dearer.Browsing http://www.lead-lighting.com/led-flood-light/high-power-waterproof-pir-led-flood-light-series.htm za više informacija o PIR LED poplava svjetlosti .

Članak iz http://www.lighting-ledlight.com/index.php/how-to-choose-quality-led-lighting-including-commercial-pir-led-flood-light/

Oznake: komercijalna LED svjetla, LED svjetla za kućanstvo, unutarnji LED svjetiljka, vanjski LED svjetiljka

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.