Kako prepoznati LED cijev T5 i T8

09.05.2014.

Veličina razlika :

Duljina cijevi LED T8 je 26mm , T5 je 16MM duljine ,promjera cijevi LED T5 je manja .

Izračunava se kao :
Promjer T8 = T * 8 = 1 inch = 26 mm
Promjer T5 = T * 5 = 5/8 inča = 16 mm
T jeoznaka promjera , T = 1/ 8 inča

Razlika osvijetljenosti, ušteda energije :
Od promjer LED cijev T5 je puno tanji od onog T8 , T12 cijevi ,elastični sudar inertnih plinova atoma ispunjenih u cijevi stvaraveća vjerojatnost elektrona , gubitak energije je manja , što je također vrlo korisno za poboljšanje učinkovitosti svjetla . Kaoinertni plin ispunjen jejedinstvena mješavina inertnim plinom , koji ne samo da se bolje zaštite i pomoći katode svjetiljku , ali se smanjio tlak zraka na lampu za daljnje poboljšanje toka izlaz žarulje. Dakle , iako jesnaga žarulja manja , ali ne smanji ukupan tok , tako dasvjetlost učinkovitost lampe je poboljšan , to je razlog zašto LED cijev T5 je svjetliji i energetski učinkovitiji nego LED cijev T8 .

Duljina razlika :
LED cijevi T5 općenito 5cm kraći od LED cijev T8 (dužina nije isto ,sučelje nijeisto ) , pa ako mi transformirati projekt , mi ćemo u potpunosti uzeti u obzir veličinu lampe , ako su medaljoni se koristi za LED cijev T8 , LED cijev T8 mogu izravno staviti za uštedu energije transformacije , ako se mijenja s LED cijevi T5 za energetski učinkovitiji , onda moramo staviti s nosača pretvorbe . Ipak , imajte na umu da, ako ćemo koristiti T5 lampa za uštedu energije , ne možemo staviti LEDT8 lampa bilo više , jer kojim LED cijev T8 ne može biti instaliran , osim ako je promjena u medaljonima , ali koji košta previše , možemo koristiti samo LED cijev T5 .

Cijena je razlika :
Mi smo uvijek zabrinuti dva pitanja , jedno jetransformacija troškova svjetiljke , adruga jecijena LED cijevi T5 i LED cijev T8 , koje je jeftinije , da se općenito nema puno razlike , tu je 2 $ -5 razlika u cijeni , koja se ne može razmatrati. Dakle, mi smo u mogućnosti da se odlučite za korištenje LED cijev T8 ili LED cijev T5 samo potvrđuje veličinu medallions.Browsing http://www.lead-lighting.com/products/bid21-1.htm za više informacija o LED cijev T8 i T5 .

Članak iz http://leadlightinchina.wordpress.com/2014/05/09/how-to-identify-led-tube-t5-and-t8/

Oznake: LED cijevi svjetla, LED cijev T5, LED cijev T8, razlike između LED cijevi T5 i T8

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.