Kina LED svjetla s jeftin prednost nedavno uživao veliku popularnost u korejskom

19.05.2014.

Prema vijestima na južnokorejski MTN web stranice 5. svibnja 2014 ,LED strop svjetlo i drugih kućanskih i komercijalni LED svjetla s jeftin prednost su nedavno uživao veliku popularnost u glavnim Korejski domaće prodaje trgovačkih centara i supermarketa . što je odmah izazvalo je strahovanja od strane malih i srednjih poduzeća u Koreji .

On je izvijestio da su neki kineski LED strop svjetlo i druge kuće i vanjski LED svjetla na južnokorejski tržištu čine 50 % popusta na promociju . U lice cijena kineski LED svjetiljke , čini se da nitko ne brine o LED rasvjeta proizvod izrađen u Koreji .

Gyeonggi Province , Južna Koreja ,dužnosnik tvrtke rekao svjetiljke , LED svjetiljke proizvedeni u Koreji SME su prodali pri 7.000 osvojio ( oko 42 yuana ) , dok jecijena kineski LED strop svjetlo i druge kuće i vanjski LED svjetla u EMART i Lotte Mart i drugih velikih supermarketa je u roku od manje od 5.000 pobijedio. Zato ne postoji način za korejski malih i srednjih poduzeća koji su uključeni u cijenu natjecanju .

Osim toga , neki veliki supermarketi u Koreji i označeni vlastiti label na kineskoj LED strop svjetla i drugim unutarnji i vanjski LED rasvjeta proizvodi za low- trgovine , a oba se zadovolje Rok cirkulacije poduzeća povećati prihode , ali također u skladu s Kinom imaju za cilj proširiti svoj udio na tržištu u Koreji , ali što je novi oblik izazova korejski mala i srednja poduzeća suočavaju . Štoviše , osim kineske proizvedene robe , rasvjeta proizvodi drugih zemalja posebno LED rasvjeta proizvodi, uključujući LED strop svjetla također su tiho u korejskom tržištu , korejski mala i srednja poduzeća mogu suočiti s rizikom od stečaja i collapse.Browsing http://www.lead -lighting.com/products/bid14-1.htm za više informacija o LED strop light.Browsing http://www.lead-lighting.com/products/bid14-1.htm za više informacija o LED strop svjetla .

Članak iz http://www.lighting-ledlight.com/index.php/china-led-lights-with-the-inexpensive-advantage-have-recently-enjoyed-a-great-popularity-in-korean/

Oznake: Korejski LED rasvjeta prodaje trgovačkih centara, korejske malim i srednjim poduzećima, LED svjetiljke proizvedeno u Koreji, LED rasvjeta tržištu u Koreji, LED svjetla izrađena u Kini

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.