Rast u Indiji je poluvodiča rasvjete na tržištu posebno LED rasvjeta će biti više od 40 posto

08.05.2014.

Mr. Taniyama . Agger napomenuti dapotrošnja električne energije na rasvjeti u Indiji čini 20 % potrošnje energije u toj zemlji , LED rasvjeta na tržištu pogotovo komercijalna LED rasvjeta uključujući RGB LED poplava svjetla će doći do 470 milijuna dolara u 2015 , a od kojih su ulične rasvjete će račun za 30 % . Većina LED rasvjeta se koristi kao vanjski LED rasvjeta uključujući komercijalne RGB LED poplava svjetla i LED ulica svjetlo za vladu, komercijalni i industrijski sektor .

Taniyama Mr. Agger vjeruje da jerast u Indiji je poluvodiča rasvjete na tržištu posebno LED rasvjeta uključujući komercijalne RGB LED poplava svjetla će biti više od 40 posto , njegova snaga je : investicije vlada u poboljšanju energetske učinkovitosti sustava rasvjete ; niže cijene komercijalne RGB LED poplava svjetla i LED ulica svjetlo ; Brz ROI ; tehnološki napredak u novim područjima primjene ; klimatske promjene na međunarodnom pritisku i primjenu novih tehnologija , kao i zahtjeve o učincima klimatskih change.Browsing http://www.lead-lighting.com/led-flood-light/led-flood-light-rgb-series.htm za više informacija o RGB LED svjetlo od poplava .

Članak iz http://www.lighting-ledlight.com/index.php/the-growth-in-india-s-semiconductor-lighting-market-particularly-led-lighting-will-be-more-than-40-percent/

Oznake: komercijalna LED svjetla, Indija je poluvodiča rasvjeta tržište, Indian LED rasvjeta, vanjski LED rasvjeta

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.