Ljubav i brak

ponedjeljak, 27.11.2006.

Žene su krive za sve

Kako biti vjeran u svijetu u kojem žene ne govore «ne»?
Takav sam sadržaj SMS poruke primila, sinoć, od jednog poznanika.
Zaista zanimljivo pitanje, pomislim, i odgovorim, nešto u stilu-jednostavno, tako da ti kažeš «ne» ili se niti ne dovodiš, svjesno, u takve situacije u kojima možeš biti nevjeran.
Ja, na primjer, imam neke poznanike s kojima znam da bi, pod određenim uvjetima, situacija bila, poprilično, napeta, tako da niti ne razmatram mogućnost dolaženja u te situacije. Jednostavno mi je, na taj način, lakše živjeti ne dovodeći niti sebe niti njih «u napast» thumbup.
Što se, njemu, dogodilo?
Upoznao je curu, preko neta (btw, on ima curu i to, kako sam kaže, ozbiljnu vezu rolleyes) i nakon razmjene, nekoliko, seksi fotki, našli su se na kavi. Bila j e kava, pa piva, pa nekoliko piva…pa koktelčići….pa je, siroče, pokleknuo pred čarima žene koja ne kaže «ne»…rolleyes I to sve u jedno veče (ovo sam editirala jer sam shvatila kako, dragi čitatelji, misle da je ta veza trajala...no, no...sve se dogodilo isti dan...i trajalo jedan dan...možda se još nađu zbog seksa...)
Meni tlak, odmah, dvjesto nono.
Kažem mu-ne osuđujem toliko tvoj postupak koliko tvoje, uporno, pranje ruku od ikakve odgovornosti.
Za njega je kriva žena koja nije rekla ne jer «na muškarcu je da ispipava teren, vidi do kuda može ići tako da ne ispadne papak, a ona treba reći ne»…I još mi je dodao kako je, ta situacije i «prelaženje granica», njemu bilo neočekivano, a za nju, čini se nije jer je «dole bila obrijana» bang.
Naravno, kažem ja njemu, da nisi takav razvoj situacije, ni u ludilu, zamišljao. Ti si očekivao da će, nakon napaljivanja seksi fotografijama, ponijeti krunicu da molite uz kavu headbang.
A i sve što rade žene ne rade zbog muškaraca. Može se brijati jer se, ona, tako osjeća bolje, više seksi, ili je imala picajzle rofl
I tako, jadan, ni kriv, ni dužan…
I, sad, pitam ja, u čemu je problem. Vidim kako nema grižnje savjesti, kako mu paše kada cure govore «da» («prije su mi stalno govorile ne, teško mi je bilo čuti «da», a sada se sve promijenilo»)…I ne vidim, čemu, pitanje «kako biti vjeran, psiho pomozi» upućeno meni…eek
Kažem mu da je dijete, da se morao pohvaliti svojim «uspjesima» pa, makar, tako, indirektno, k'o fol smijeh.
Jao, da, zaboravih-ja sam bila ta koja je, davno, rekla «ne», ali smo ostali u istom društvu. A, on, ima strašnu potrebu za samodokazivanjem.
I dečko je OK, «kruh», osim užasno, zbunjen, razmaženo dijete što se tiče muško-ženskih odnosa (a trideset mu je godina…hmm..tek?! rofl).
Došli mi na to kako bi htio da ga puca takav adrenalin dok je s curom.
Objasnim da traži nemoguće kako bi bio vjeran-traži da dugotrajna veza bude cijelo vrijeme krcata adrenalinom i da, druge cure, nikada ne kažu «da». To je izvan njegove kontrole. Ono što može promijeniti to je svoj stav, svoj pogled na veze.
Ne da se. I dalje mu je problem zbog čega stalna veza nije vječni vatromet headbang.
Objašnjavam kako on nema problem sa, svojom, stalnom vezom, niti sa svojom curom već sam sa sobom. Sa svojom taštinom, egom i samopouzdanjem. Samopouzdanjem najviše.
Još kaže kako je cura, njegova, OK, ali ona bi seks ujutro, on navečer, pa bi on da seks duže traje…Pa ja, već, gubim strpljenje jer , vidim, nema smisla. Kažem da je veliko dijete i neka razgovara s curom umjesto sa mnom, o njihovom seksualnom životu i da su ta njihova razilaženja u željama, po meni, samo traženje alibija za svoje švrljanje yes.
Ako se ne mogu dogovoriti: ujutro ili navečer, neka jednom bude ujutro, drugi put navečer, ili najbolje-i ujutro i navečer i svi happy wink.
I, na kraju, kaže on meni, «super, nisi mi pomogla».
Eto! bang
Poanta-tko s djecom liježe budi se popišan. Nadam se da, njegova cura, ima podloške za bebe da joj ne upiša posteljinu rofl.

A ja ću svoje savjetodavne usluge početi naplaćivati! mah



- 22:51 - Komentari (21) - Isprintaj - #