Komentari

ljubavibrak.blog.hr

Dodaj komentar (21)

Marketing


  • mama sepia

    definitivno problem sa samopuzdanjem i sa nedostatkom zrelosti. muškarci u tridesetima nisu više ono što su nekad bili :)))
    a najviše pak mrzim one koji traže savjet a ne znaju ga sa zahvalnošću primiti.

    avatar

    28.11.2006. (08:48)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Živimo u "poznaničkoj" kulturi te me to ne iznenađuje. Zapravo ti je htio reči kakv je on zgoditak a ti još uvijek kažeš ne! Iznenadi me kad naiđem na normalne. Meni se posrećilo, čini se i tebi:)

    avatar

    28.11.2006. (10:03)    -   -   -   -  

  • SheDevil

    @sepia, ne znam kakvi su, nekada, bili, ali danas...Ima ih svakakvih! Nađe se i, neki, zreli plod među zelenima :D Na tražim, ja, zahvalnost, za dani savjet, nego želim, samo, da me ne pitaju za savjet kada već imaju, u glavi, odgovor na svoje pitanje i samo žele, od mene, dobiti potvrdu kako su u pravu.

    @ljelja, ja imam jasnu podjelu na prijatelje i poznanike. Prijatelja imam toliko da ih mogu nabrojati na prst jedne ruke, a poznanika hrpu. Ma, da, znam da se htio pohvaliti. Od mene može čuti kako je zgodan, dobar, kreativan, inteligentan..ali je, jako, veliko dijete što se tiče veza i muško-ženskih odnos baš zbog svoje nesigurnosti.Ako sam rekla 2ne" to ne govori, gotovo ništa, o njemu već o meni. Treba naučiti da "ne" ne znači kao nešto, s njim nije u redu i kako nije poželjan već da, jednostavno, ne fukncioniraju svi, po principu, uzmi što ti se nudi i kak , netko, ima nahtranjenu taštinu i drugačije, životne, vrijednosti i prioritete i treba mu to:)

    avatar

    28.11.2006. (10:29)    -   -   -   -  

  • reful

    eh! kako je neke stvari lako napisati,.. A kad ti se nesto desi onda tek vidis di si!!!
    ja proso neke stvari i nikome nepozelio nista slicno!

    avatar

    28.11.2006. (12:19)    -   -   -   -  

  • djuro

    ma znaš što mene zanima, ka muškarca pred tridesetima :-))
    a jel on još ima onu curu otprije? onu što je ima dok mu je ova druga govorila 'da'? i kako se ta priča razvija?
    a ovo s 'da' i 'ne'. ne bi htio moralizirati, jer ko zna što mi život može doniti, pa zašto da budem licemjer? (mislim, to ja iz iskustva. sve što sam se čvrsto zakle da mi se nikad neće dogoditi, mi se dogodilo :-)

    avatar

    28.11.2006. (12:34)    -   -   -   -  

  • SheDevil

    @reful, jasno mi je da te može, netko, privući iako si u stalnoj vezi. Nije mi, nepoznto, to, pakleno, iskustvo...Jasno mi je da se možeš zaljubiti, u drugoga iako u vezi i, čak, da možeš voljeti dvije osobe istovremeno...Ali ovo nije taj slučaj-to je mijenjanje cura zbog manjka samopouzdanja, a zadržavanje stare veze zbog osjećaja sigurnost (u pozadini želje za sigurnosti, isto, po meni, leži nedostatak samopouzdanja). Ovo je nešto kao "imam problem, ali ne želim da se riješi" :)

    @djuro, ima, ima, onu od prije...Ona, uvijek, ostane, a druge mijenja..To drugo nisu veze nego avanture. Kratkotrajne. Ili veze zbog "adrenalinskog seksa" :) Naravno, nitko ne zna što mu život nosi. Ovdje poanta nije nevjera nego pranje ruku od odgovornosti za nevjeru. Živio, djuro!

    avatar

    28.11.2006. (14:37)    -   -   -   -  

  • SheDevil

    @reful, @djuro-pogledajte boldani edit ovog posta. Čini mi se kako se nismo razumjeli.

    avatar

    28.11.2006. (14:45)    -   -   -   -  

  • sabina15

    taman sam te htjela pitatri za uslugu ali necu!!!!!kad moram platiti ha-ha

    avatar

    28.11.2006. (15:14)    -   -   -   -  

  • sabina15

    za menesu svi muski isti!!!!!KRETENNNIIII

    avatar

    28.11.2006. (15:14)    -   -   -   -  

  • sabina15

    AJ KISSSSSS

    avatar

    28.11.2006. (15:15)    -   -   -   -  

  • SheDevil

    @sabina15, s obzirom da se zoveš kao moja nona...za tebe besplatno :)

    avatar

    28.11.2006. (15:18)    -   -   -   -  

  • PoZoY

    inače frend te uopće nije tražil savjet...to je bil tek izgovor...
    kao prvo htel se pohvalit (posebice ako mu je život do sada obilježilo "NE")...
    a kao drugo, al vjerojatno i važnije, tražil je tvoje odobravanje i blagoslov...
    kao, pošto ti je kazal kak nema adrenalina s djevojkom s kojom želi biti trajnije, pokušal je dobiti tvoje razumijevanje za potrebom šaranja sa strane...

    my humble opinion

    avatar

    28.11.2006. (20:03)    -   -   -   -  

  • djuro

    pa skužio sam da je trajalo jedan dan, ali i dalje me muči isto pitanje.
    jel on njoj to reka ili se pravi mutav? jel ona zna da je takav? i kako ona reagira? to ti mene zanima. i zar postoji mogućnost pranja ruku za nevjeru? totalno si mi sve pobrkala u glavi, još pogotovo s ovim update-om :-))
    ja sam ti možda čudan, ali ja ti ne mogu to tek tako razumiti te veze za jednu noć. pa triba mi barem pet dana intezivnog druženja da vidim kakva je cura, pa onda ako nešto bude. ali neću nastaviti dalje, jer ko zna što me čeka u životu :-))
    a oko pranja ruku se itekako slažemo. na milijun načina sam spreman sebe opravdati u situacijama u kojima znam da sam kriv, ali baš nije ugodno to priznati. i potpuno sam svjestan svega, ali takomi je lipo glumiti da zavaravam sebe i druge. ali mislim, da je to karakteristika svih ljudi, a ne samo muškaraca.

    avatar

    28.11.2006. (21:24)    -   -   -   -  

  • Dark angel 16

    klikni me...imam nešto za tebe

    avatar

    30.11.2006. (22:05)    -   -   -   -  

  • zmajka

    I trebala si mu naplatiti-debelo. Jer te profesionalnost obavezuje da ne otrčiš njegovoj curi i ne potjeraš je daleko od njega jer je zaražen i neizlječiv.
    Uh, što ne volim takve.

    avatar

    02.12.2006. (19:30)    -   -   -   -  

  • u prolazu

    sorry sto ovak bezveze upadam, ne, nisam bloger niti mislim postati, ali rado bacim pogled u vas svijet. tvoj blog uopce jos ne citam, zapravo sam ga tek otkrila kroz tvoj komentar kod blogerice "savrsena prepreka".

    Naime, napisala si kod nje 19.04.2005:"Vidiš, ja mislim da nije fer niti imati djecu da bi tu bila kada ostariš jer djeca mogu, svojom odlukom, živjeti n a drugom kraju svijeta....Mislim da nije niti fer imati djecu jer "što ako ti parter oboli..", jer djeca nisu zamjena za partnera...Mislim da nije fer imati djecu i od njih očekivati da budu uz tebe kada ostariš, ostaneš sama...Mislim da je više fer ne imati djecu nego se žrtvovati za njih da bi se ona, jednom, žrtvovala za tebe...Mislim da je, jedino, fer roditi dijete jer želiš nekome pružiti, višak, ljubavi, vremena, nježnosti, pažnje...Pomoći mu da odraste i bude svoj, smostalan, čovjek."

    Cuj djevojko, zeno sto li vec.. moram reci B R A V O!! Nesto nesebicnije i ljepse do sada nisam srela na ovim blogerskim prostorima. Najljepsi pozdrav od jedne buduce mame.

    avatar

    04.12.2006. (17:16)    -   -   -   -  

  • trill

    Nevjerojatna mu je teorija...cura je kriva jer nije rekla ne. Ma koliko me to nerviralo, moram priznati da sam se malo i nasmijala jer je to ipak jedna od najoriginalnijih isprika i opravdanja šta sam ih ikada čula.
    Sad sam pročitala gornji komentar i malo odlutala od teme. Nisam to čitala kod koki, ali moram se i ja pridružiti gornjoj komentatorici i reći ti: Bravo :)))

    avatar

    04.12.2006. (19:51)    -   -   -   -  

  • dva

    pročitavši naslov posta, mislila sam da će to biti psihološki pristup na temu "žene-žrtve nasilja"...
    madam se da ste dobro: ti, cure, zakoniti...
    pozz :))

    avatar

    05.12.2006. (10:26)    -   -   -   -  

  • Um

    Jadan, jadan dečko. Ta što je mogao napraviti?

    avatar

    06.12.2006. (13:31)    -   -   -   -  

  • Marcel

    a ne znam što da kažem...

    avatar

    08.12.2006. (22:11)    -   -   -   -  

  • dva

    sretna i upješna nova 2007. bila :))

    p.s. a mogla bih dodati i postonosnija

    avatar

    28.12.2006. (13:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...