Lazanje Plemeniti Drugi

ponedjeljak, 31.07.2006.

Tko sam ja 2

Dobrega jutra. Malo me boli leđa pak smo si jučer spili mal prek kod dućana. Nisam puno jer me stara majka nori čim dojdem mal po gazom, a meni tad baš najboljše nju videti.

Zovem se Jožek od starog Grabancijaša sin z Mrduše donje. Od blaga imam 3 junice, 12 pajcekov i guske stare majke. Male zjutri prejdem do dućana gde si spijem sa štefom, sinom od stroga Mužeka z Gornje Kladuše a morti dojde i onaj papak Mirkec od Prepuša iz tu sela pokraj ako ga pusti onaj udav što je oženil. Baš sam se zapil na toj svadbi kakti graba. I Mirkec se isto zapil od sreće, ali da je znal kaj ga čeka morti bi se zapil od tuge. hahahaha Mislim da smo se tu svadbu kaj je bila tu u selu u vatrogasnemu domu si zapili.

Na imanju ja sem glavni otkada oca više nema, ali stara mati spava na novcima, drži ih do sudjega dana. Dok je bila na ispaši sa blagom našel sam joj iljadu eura u jastuku pa sem si kupil Opel Kadetta dizela. E to je pravi auto. Dizel. Malo troši a i morem naljevati ložu z traktora Imt 559 deluxe kaj ga stara vozi. Ftega kadeta bum si kupi prave sporcke felge tu od majstora z gornjih vidakov...rekel mi je gume i felge da bu mi dal za 350 kuna pa sem ga sjebal....zel sam mu ih a novlčeke bum dal samo 300.

Ženil se nisam nikada. mogel sam višeputa, su me htele, ali ja sam htel samo seksati. E kad se setim koliko zene su me volele kakti da sam onaj Daniel Bekem. Tu kad se skupio navecer pri birtiji Pink Panter pa krenemo tancati...e to su bili dani.

Dobar mi je ovaj blog, evo brzo tipkam...već sam si zapisal ovega puno za 3 sata. Negdar bi mi trbealo i duplo više, sad sam pravi maher za ove vragove kompjutere ko mali Pikec iz sela gore.

- 08:02 - Jesu ti dobre lazanje? (17) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije

subota, 29.07.2006.

Tko sam ja?

Buduci da je vec nastala hajka za identitetom pisca ovih redaka, savijest me tišti i moram vam ovo ispovijedit.

Majka mi je bila dobra žena. Imala je velike planove za sina svoga jedinca. Otac je mirno spavao snom pravednika maštajući da ima siguran nastavak loze. Jednog jutra sam se probudio i rekao ocu i majci da idem u sjemenište. Porušio sam očev san...razočarao majku koja je htjela dalmatinca i doktora od sina uciniti.

Sad sam tu s braćom. Ovaj blog sam pisao da izbacim demone koji tište duh svojim prizemnim i primitivnim porivima, željama i osjećajima. Žao mi je ako sam ikome naudio tokom pisanja ovih požudnih redaka. Smatram da je grijeh što sam vam ovako lagao i stoga se osjecam prljavo, ali i činjenica da sam uživao mašatati o nekim napisanim stvarima govori mnogo o meni kao nesavršenosti koja nije dostojna moje braće koja su mnogo nade polagali u mene.

Sutra na jutarnjoj molitvi, trperit će mi moj slab duh kao i svakog dana, ali mnogo manje jer sam iskreno priznao svoje grijehe i propuste.

Nađite snage da mi oprostite.

- 00:26 - Jesu ti dobre lazanje? (22) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije

petak, 28.07.2006.

three ej em

kze sat 03:12...ja s budim za nesto manje od 3 sata na posao sto ce reci da sam opet vise od 21 sat u komadu budan. Razmišljam si da li uopce ici spavati jerbo moram još stan pospremiti. Nešto je uneređen naughty

Veceras je bilo fantasticno...izgreban sam do krvi na par mjesta i definitivno ne smijem skidati majcu u javnosti jaaaako dugo vremena, a vec se pricalo o tuhelju, nocnom kupanju i subotu u istoj rečenici. Ono što mi je izgovorila u jednom trenutku tj. što je govorila nakon mukotrpnog rada nekih 10-ak minuta mi je povećalo ego na veličinu žak houdeka, tako da bolje da ne pišem jer će herc dame strefit, orosit će se...ili pak neka treća nesreća će se dogoditi...

Stoga vas napustam za ovu noc
BTW preporuka: Mike Shinoda - Fort Minor (album)

- 03:20 - Jesu ti dobre lazanje? (8) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije

četvrtak, 27.07.2006.

Workers

Daklem, iskrsnuo je prvi problem sa ljudima kojima sam ja nadređeni. Pizdim. Tri šljakera koja ne shvaćaju da su tu za novce i ne shvačaju osnovna pravila igre.

Bio sam uviđavan jer sam i ja do par mjeseci radio njihov posao i znam koliko je jeben...omogućio sam im uvjete o kojima sam ja mogao sanjati. Mene nit je ko sta pitao nit govorio, imao sam zadatak i morao sam raditi ko 3 kretena i raditi jos i ovaj posao koji sada radim voditelja. No, danas je jedan od njih napravio generalni zajeb. Znam da je problem što ja imam 21 godinu, a oni znatno više i znam što se dogodi kad im daš prava i lagodnosti. No postoji igra na koju funkcioniraju svi međuljudski odnosi na svijetu. od radnih do ljubavnih. poguraš pa pustiš.

Sutra ujutro do nesmiju ništa raditi dok ja ne dodjem. Onda im slijedi pranje i jebanje. Objasniti cu im odnos u kojem oni dobivaju novce za ono što rade, a rade ono što im ja kažem i kad im to kažem. Pizdim kada mi netko protuslovi u minimalnoj usluzi...kurac to nije usluga, to je ono za što su oni plaćeni. Ništa više ništa manje.

Jao sad sam bijesan i zato nisam htio im sada ništa govoriti. čisto moram razmisliti koliko daleko smijem ići a da to bude istovremeno i motivacijski, a da ih operem ko nikad.

Ovaj post ce izaci sutra u 7 ujutro kad dodjem na posao cisto kao podsjetnik...

malo offtopic da napisem 23:28: ima jedna firma koju ganjam vec 4 mjeseca za neku nenaplačenu fakturu. Naravno uvijek pričam s istom osobom o tome...a ta osoba je taaaaako simpatična preko telefona...i sad su platili...damn morat cu je nazvat da samo zaprimili uplatu, a onda cu lisičje lukavo odigrati da mogu divotu širit među još više ljudi nego dosad

šef me tjera na godišnji...mirnim glasom sam mu objasnio da ja nejdem na godisnji...dok sam ga trazio pred mjesec dana kad cu na godisnji da si mogu planirati rekao je da nemam godisnji...sad kaze da ce pormijenit brave ako ne odem na godisnji...nejdem...ne volim kad me nekkto jebe dok mi daje nesto sto sam zasluzio...radije odbijem. Hvala na gesti doduše.

- 07:01 - Jesu ti dobre lazanje? (8) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije

srijeda, 26.07.2006.

2 job or no job

Zacrtao sam si nesto, materijalno je, stoga, uz ovaj full time job trazim jos jedan kojim cu upraznjavati veceri/vikende i puniti si bankovni račun.

Malo sam aktivno prošvrljao, valjda ce se naci nesto.

Stoga, što se jobova tiče...klikni me da vidis sliku

Haljinica je imala reprizu jučer....koja je prekinuta na pola jerbo ju boli...a ja na ramenu imam 4 ogrebotine do krvi. Krasno... Ode buraz na more na santorini sutra i ostavlja mi kola...divno.

Dakle posao...ako znate imučnije žene da im treba muško društvo i da su ga spremne platit roflroflrofl

iskreno...radim ko crnac križan s hobotnicom, samo mi pamuk još fali...tako da nemam vremena za duhovite postove i bitne teme poput cijene goriva koja je vec katastrofalnih razmjera...samo odgovaram na mailove i to jedva stignem...cya

- 08:45 - Jesu ti dobre lazanje? (13) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije

nedjelja, 23.07.2006.

Ooooo ljeto je stiglo

Bijela haljinica, bijele tangice, nesto alkohola, moja bezgranična divota koju širim među ženama kao najbolji od svih što hodaju, ljeto

2h seksa van svih, pa i najboljih očekivanja, u samu zoru, u dnevnom boravku s rukom preko usta da se stariji brat 2 sobe dalje ne probudi

dobra subota...doooobra...haljinica bi reprizu....vise puta tokom ovih dana...mora da joj se svidjelo njaminjaminjami

- 23:10 - Jesu ti dobre lazanje? (12) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije

subota, 22.07.2006.

Jedan brzinski

Mnogo toga novoga i neočekivanoga. Kupio sam vibrator, . (klik na sliku da vidis fullsize)
Uglavnom, njen novi najbolji prijatelj se zove Mirko, ima dvije brzine, dugačak je 18,75cm, roze je boje, od silikona te je oblikovan "kao pravi", te će se ona cesto druziti s njim.

Petnaest minuta kasnije cekam frenda kod ekonomije, zove on "E lik me pogodio 100m prije, daj dodji"...naravno....sudar. Sranje, dolazim do doma oko 11 navecer, ali vrag mi neda mira idem se vozat, kad "Lazanjeeeeeeeeeeeeeee" zove prijateljica. I druzili se do 1 ujutro, legao u krevet, u 6 budjenje, citav dan danas sam radio na nekom natjecanju po najvecem jebenom suncu.

Naravno, ujutro palim mob, palim drugi mob, upisem 3 puta krivi pin jer neznam di mi je glava di rep i zblokira mi se sim, treba mi puk, a vec otvorio garazu. headbangheadbang Kraj dana, a bicepsi su mi izgorili ko da sam češki turist koji je s paštetamau torbi i čarapama i samdalama zaspao na suncu. burninmadburninmad

Uglavnom sad sam došao doma, pod tuš jerbo sam zmazan ko cigo koji prosi na semaforu i bježim na proslavu rodjendana...kazud a ce bit u roku il akademiji kasnije...stignem

np: Iio - 07 - Tantric

- 21:49 - Jesu ti dobre lazanje? (5) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije

petak, 21.07.2006.

Na policama sex shopa

Daklem, jedna prijateljica je za rodjendan htjela nešto što će je zadovoljiti, stoga, kupujem joj vibrator. i ajmo, google, sex shop zagreb, i hopla eto ga, online sex shop. Prvo tražim dildo u maskirnim bojama. Mislim da bi njoj to taman dogovaralo.

No eto, 2 sata kasnije ja još surfam po igračkicama. Prvo se smijem, pa gledam s čuđenjem, ali neke stvari mi još nisu jasne.

Pod br1 svi imaju anal tease analne vibratore. Po čemu on earth se analni vibrator razlikuje od ovog za u pičku? Mislim znam da se pita ocemo li u pičku ili normalno, ali...

Isto tako nije mi jasna koncepcija analnog vibratora. Zar nije bit analnog seksa da je to nesto onako divljije i zivotinjskije i moras biti jebeno dominatnan da to izvedes kako treba. Drage same si sa komadom silikona naziva "Butt Boy" to nemrete nikad tako uciniti, ma koliko god jake baterije imale.

Predjimo na muške stvar...pumpe...ok ima u ponudi i ženskih pumpi, ali njih čemo sad preskočiti jer muška, to je cevčuga s pumpicom. Vec vidim kako je to romantično. Skineš djevoku, dražiš je, njuškaš, diraš, grizeš, štipaš, ona skida tebe, pa malo lickaš, grickaš, sišeš ovo ono i sad šta...PUMPA....vadiš jednoglavo čudovište ispod kreveta, nabijaš na mlohavu čunu i pumpaš. Oh yea...romatika...tooo...i onda ti pumpaš a onda se sigurno još više napali kad vidi strojčinu ala Borg i tebe kako bjesnomučno pumpaš ko da si tlak mjeriš. Siguran sam da nemoze izdrzat od uzbuđenja kad to vidi i počinje vikat u ekstazi "Uzmi me grešno!". A ti pumpaš. Mislim, nije da sam ja neki ultra super dobar dizajner seksualnih igračaka, ali pazi sad ovo, umjesto te male pumpice stavi se ona nožna, znate ona s kojom gumu od bicikla napumpate za 2 minute, dok sa ručnom bi vam trebalo bar 5. I etoga, to bi bio vec duplo bolji proizvod. Jedino što bi mala male kraće u ekstazi izvikivala prostote, ali bože moj, nitko nije savršen. Kužiš, ustaneš se, nogom hop hop i čuna više nije mlohava i sad vec puni sigurno bar ponosnih 10,8 cm.

Nastavljamo sa navlakama za penis. Moram priznati da ja nisam gadljiva osoba, ono zaista nisam, ali te navlake izgledaju kao da ih je dizajnirao isti dizajner Renault Thalie. Thalia i te navlake su siguran sam odmah uz hloverku the novinarku, najružnije stvari na svijetu. Pa i Janica kostelić bi se osječala zgodno pokraj navlake za penis...eto toliko su ružne. Funkcionalnost necu komentirat.

No ono što me oborilo s nogu, to je za anale, a nije za analni sex. Eto toliko je dobro. Radi se u prezervativima za produženje penisa. Još uvijek gledam i ne vjerujem. Produžuje penis čak 4 cm. Yeah baby to se traži, ali mi nije jasno koji kurac ce ti to...ja mislim da je 10,8cm penisa sasvim dovoljno i previše, što če ti još 4. Pa to bi bio medicinski fenomen sa 14,8cm. Ali ostavimo se estetike, predjimo na funkcionalnost. Zašto na svijetu bi netko nabio 4cm silikona na kurac. Pa iovak s kondomom niš ne osjetiš i odnos moze trajat beskonačno, bar sad po ljeti kad se extra skliže zbog kapljica znoja, a ti nabiješ još tih 4 cm da ama baš ništa ne osjetiš. Ne kužim deal....kako je nekome to zanimljivo. Pa dojadi ti tako bez osjecaja nakon 3 minute, što se češ raditi ostalih dva i pol sata koliko se očekuje da radis.

Mah uglavnom idem danas do ducana pa ce se valjda nesto naci rolleyesrolleyes

a za googlovce: bjelovarski pornić pornić iz bjelovara bludnice ljeto2006 sex na moru pad zrće sex na plaži digitali fotoaparati bjelovar pornić

- 08:15 - Jesu ti dobre lazanje? (8) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije

četvrtak, 20.07.2006.

Odjeb je lansiran

Daklem, djevojka koja se mota po mom zivotu i blogu jucer je i službeno dobila ispisnicu. To je bila neka kvaziveza di se mi ljubimo grlimo, cekam spesl trenutka za seks...dakle ono klasican odnos od kojeg mi se bljuje. No, morao sam i to probati. Sad sam se opet podsjetio zašto se nikada ne družim sa vršnjakinjama ili blizu. Jednostavno nisu na nivou na kojem ja to ocekujem i želim, a pristajati na kompromise u takvim stvarima nekad je u redu, ali uglavnom je bezveze.Stoga, objašnjeno joj je da je to za njeno dobro.

Postao sam sve bolji u tome moram priznati, jerbo ovaj put nisam se pokolebao ni na suze, ni na "ja ne mogu bez tebe".

Mozda je sve to rezultat što sam umoran da neznam za sebe, da dok sam joj govorio da su mi se oči sklapale i da mi je tijelo vec utrnulo. Zapravo siguran sam da sam zbog umora jednostavno prestao vjeorovati u pozitivan rasplet nekih stvari koje su stajale između i odigrao sam onako kako bi bilo da se nisu rasplele pozitivino.

Bilo kako bilo, ja sam odluku donio i prezentirao, a pošto sam muško iza te odluke stojim i jesti cu sva govna i sve kekse koje ona nosi. Tako to mora biti.

I zato bon apetit...yea yea...dal sad si sit...


Dakle, da povećamo ego sa onim brojem sastrane i dovedemo googlovce ovdje: sex pizda vagina severina sex s psom štikla sadomazo voajeri bush virgins free hot sex free download

- 08:38 - Jesu ti dobre lazanje? (9) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije

srijeda, 19.07.2006.

Biseri uprave

LNN - Lep Nežan Neizbežan - ja
UP - Uprava aka jedina osoba iznad mene

LNN: Bah bah arh šmrc frc...boolestan sam
UP: I kaj sad?
LNN: Pa nis, nije dovoljno sto nejdem na bolovanje a neznam za sebe nego svaki dna i radim extra free time
UP: Ma ajde dok dovedeš do kraja ovaj projekt onda češ na bolovanje
LNN: Do onda cu ozdravit, pa to vise nije bolovanje. Pa da, to mi je tak logično da piješ vodu kad si gladan
UP: Pa da hahaahha
LNN: Čekaj idem po šiljak za led da ti ga zabodem u srce

I tako...3 dana posao - krevet - čaj led limun

Sad mi je bolje, evo 4 sata, radim do 3 pa bi bas mogao i doma krenut...i mater bas danas kad mi je bolje nisma isao motorom neg pjeske...

skidam hacienda 2006 i bas je stalo na 53% i nece dalje...jao kako mi nejde nis od ruke danas

- 16:02 - Jesu ti dobre lazanje? (5) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije

nedjelja, 16.07.2006.

Love is back and alive 2006

Ovih dana u glavnom gradu Bundes republike, Berlinu, od 15 - 17.07.2006. održava se Loveparade 2006 pod sloganom "Love is back and alive". pozadina tog slagana je da prošle godine organizatori nisu mogli od gradskih vlasti ishoditi dozvolu da zatvore pol Berlina i u njemu okupe 2 milijuna ljudi koji plešu, ševe se, vole, drogiraju i opijaju. Sve to rade bez incidenata, tučnjava ili sličnih gluposti...jer to je ipak LOVE parade. Tamo mozete biti muško i škakljat mandule drugom dečku pred 100 000 ljudi bez da vas itko i najmanje cudno pogleda. Jednostavno koncept jedinstven u svijetu i men posebno privlačan zbog slobode za izražavanjem. Nikad u zivotu nisam bio na partiju, ali an loveparadeu bi sigurno 3 dana rostiljao na nogama ko veliki. Bar bi izgubio koju kg sto bi mi sad tako pasalo.

za ostale informacije posjetite službene stranice eventa

Juče na roštilju sam se razbolio...malo sam se preforsirao i pao mi imunitet i prehlada koju vučem još od grobnika me dotukla. Tri paketa maramica sam ubio od podne do sad, a i mislim da cu po jos jedan. Stalno kisem i curi mi voda iz nosa u potocima toliko jako da razmisljam da si nabijem ob comfort u nos.

Nego u svemu tome učinio sma i dobro djelo. imam prijatelja (ko bi rekao da i ja toga imam) i uglavnom ons a svojih skoro 21 godinom nikad nije imao djevojku, nit ljubio nit jebavo kako bi se reklo. Ne da nije moga, dapače, poprilično je zgodan, ima stva, imao je sa 16-17 trkači motor i cijela srednja je slinila za njim, ali on jednostavno nije imao razvijenu želju za njima. E pa za jučer sam mu namjenio jednu djevojku i dugo je trala ta borba i bilo je napeto, ona je 3x dolazila i rekla da ce poludit s njim, no koristeći jedno od jačih oružja, moć uvjeravanja, uvjerio sam je da ona njega iskoristi ko masnu krpu.

e pa u 5:00 ujutro kad sam ga vozio doma (pozdrav muriji na av. dubrava, slijedeći put cu vam stat, sad nam se zurilo) da se spremi za more, morao sam ih razdvojiti ko da su vezani pupčanom vrpcom. Do doma mu je usna nabubrila ko da se tukao, na vratu je ugriz koji se vidi iz aviona i ima na trbuhu do krvi ogrebotinu od 5 noktiju. Divljakuša :D

np: Gori Vatra - Iznad Tesnja - dobio na mail, stoji u listi, čak mi i paše... primitivac u meni uziva. I tako 90% ljudi s kojima se druzim oslo na more...drugih 10% ce kroz dva tjedna...ja cu bit u zg raditi...ko i cijele godine. Ide mi na spolni organ vec malo to sto 365 dana vec radim bez ijednog slobodnog ili godisnjeg i jos uz to sam uspio i godinu na faxu poloziti i biti na 90% predavanja.....samo nisam prokleto stigoa na predavanja. pala mi je ideja za novi sport kojim bi se pozabavio....ragbi. ujedinjuje fizičku spemu kao i mogučnost taktiziranja...baš mi je žao što nemam vremena za takve stvari

Eh otvaram sada mail, ovaj tu sastrane, dakle isti onaj na koji mi vi obožavateljice tela i uma mog pišete i dobio sam od vojaera 385 poziv da produzim redlight account :evil smile:

Idem se vo vo voooo voziti...naughtynaughtynaughty

- 20:48 - Jesu ti dobre lazanje? (14) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije

subota, 15.07.2006.

bez naslova

a: "Ej mali, šta radiš"
b: "Mažem si kožicu kremom na bazi vazelina"
c: "hahaha Jel moras ti uvijek biti takav?"
d: "Ma jucer je bila kiša pa me sve zaštrapalo, pa sam je obrisao i sad pa je mažem"

Pa djeste ljudi bloga dragog, najdražeg od svih....ja sam mrtav, ali ne stajem. Ovih dana vodim jedan veliki projekt i pritisak je ogroman, šljakeri su izgubljeni u vremenu i prostoru, rokovi su brutalni, problemi su veci. Jucer je bio petak....koji sam naravno bio na poslu do 7 navečer. Pa do 8 kod neke đevojke iz onog dijela grada i kad sam kretao....nebo se otvorilo...a ja na motoru.
No, dobra je vijest da sam živ došao doma. Lijepo je vrijeme, zove me frend iz šibenika da dolazim tamo, no mislim da će i roštilj u Zagrebu mi biti dostatan ovih dana. Ne smijem se preforsirati jer radim u divnoj firmi di nemam godišnjeg.

Eh da, bio sam kod otorinca zbog mandula. Dobar dan dobar dan, ja sma nećak od dr X, rekao vam je sigurno o cem se radi. Otvori usta..."katastrofa, ovo mora van, javi se sestri za dogovr za operaciju pa cemo se sve dogovoriti".... Eto, mandule idem vaditi.

neda mi se sad pisati neki razradjeni zajebancija post jer moram organizirat taj roštilj jer su svi oko mene nesposobni....dakle odoh ja po mesinu, ugljen, paradajz, gljive... Prosli put kad sam ja bio an putu su svi ostali gladni jer nitko nije znao uapliti roštilj pa su jeli polusirovo meso....djizus. ovaj put ce se morat samo brinut za alokohol, ali ce me 100% trazit da im pijanu lubenicu radit za sutra...hebe mi se ja iona ne pijem alkohol. Ca tomorow jer mi vec sad prijete da cu spavat tamo :D

np: Paul_van_dyk-galaxy_in_ibiza-sat-16-07-2004-1real.mp3 lijpo lagano ko vocni kolac

- 12:24 - Jesu ti dobre lazanje? (5) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije

utorak, 11.07.2006.

done

evo i taj put smo doradili. Uf...jako sam umoran...4 dana nisam spavao vise od 5 sati dnevno. Mislim da cu se sad srusit u krevet cim dodjem doma, ali u 8 moram opet bit u gradu....sa opranim motorm :(

Eh, moram reci da je more nase divno prepuno malonjetnih bludnica. Sve krasne nasminkane u malim bijelim haljinicama. Bar potez crikvenica-selce-novi vinodolski.

Nego nisam znao, a sada znam, da se narodnjacki klub iz zagreba, zloglasna puna cigica Pasha prosirila i sada imaju i u selcu "poslovnicu". Tako da i inostranci osjete malo dašak hrvatskog primitivizma...zasto ne :D

Moram pokuditi turisticku vlast da ubijaju nocni zivot maksimalno nekim potezima, da se nema nista za pojest po noci kilometrima...neda mi se vise3 tipkat oci mi se sklapaju, nemogu vise....grem u krevet...

bntw st-zg 2h i 25 min od kucica do kucica uz jedno nalijevanje goriva...

- 15:02 - Jesu ti dobre lazanje? (7) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije

ponedjeljak, 10.07.2006.

putnik

Jaooo...u petak u doslovce 5 min dosao s posla i zapalili na grobnik...na motohepning...pa od tamo turneja po crikvi, novom vinodolskom i to....noćas u 3 ujutro dosao doma s frendovim autom (oni su ostali jos bar 2-3 dana gore, do utorka srijede)...tusiranje brijanje 2 sata sna....evo me u firmi...printam nesto....i krecemo ja i sef poneseni sa 260ks idemo do splita.....vidimo se navecer u zg :D

cya ppl

- 08:14 - Jesu ti dobre lazanje? (3) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije

ponedjeljak, 03.07.2006.

Tarik, Seve i flugtag

Jučer je tarik filipović....rodjak filipa latinovića...a ako i nije bar se rimuje a i ovom trenu mi se to učinilo prikladno reći....no...mda...htio sam reći da je tarik jučer na branimirovoj susreo pravog celebritija, MENE. Prvo je pogledao i onako duboko udahnuo misleći "Ma ne, to ne može biti THE on". Upregnuo sam turbinu i sa tri prestrojavanja otišao naprijed.

Za minutu evo njega opet kraj mene u sponzoruša by autozubak golfu...gleda i ne vjeruje da sam to ja, misleći "Pa zar sam ja tako blizu THE lazanja. OOooo sto mi bošpumpi, lerdizni i ventildekla". Smetala na cesti nailaze, lagano 3x hop i opet prazno ispred mene, tarik u retrovizoru. Pokušao sam usporiti da se mogu poigravati njim, ali, ipak vidi se koliko je njegovo strahopošovanje prema meni, pa se nije usudio ići naprijed. No, kasnije je ispričao svim frendovima da je imao čast biti tako blizu mene, a nije za to morao platiti ko sve žene na ovome svijetu.

Ah, dosta ozbiljnih tema, ajmo se sad malo smijati. Svi znate, tj vjerojatno ne znate, ali u vam ja sada reci, da je hrvatski autosport pao na niske grane i da više manje okosnica svega su postali kupovi...tako je sve počelo tamo 97-e clio cupom, pa felicije, pa octavie, pa focusi, pa fabija junior i najnovij izrod ove godine je Polo cup i Honda cup. Polo cup po uzoru na focus ima tkz "Selebriti drivers". To znaci da mjesto u automobilu ponude nekoj poznatoj javnoj osobi i plate da odvozi bar jendu utrka. Ja osobno bi prodao guzicu svoju vlastitu, koja je cijenjenija nego ona jeniffer lopez da mi se ukaže takva prilika, no Seve očito nebi.

Naime, što je ona učinila....ona je dobila poziv da odvozi prošli vikend na grobniku endurance utrku (iliti utrku izdržljivosti). Utrka izdrljivosti je kada se tamo nekih par auta vozika po grobniku 105 minuta u komadu. Ako ste ikada vidjeli na što liče gume nakon samo 3-4 kruga grobnika, jasno Vam je koje to napore iziskuje (čolak, pobjednik endurancea u honda cupu se doslovce na koncima dovezao na cilj). Fizički to je ekstremno teško izdržati i morate biti u kondiciji profesionalnih sportaša da mozete citavo vrijeme voziti konstantna vremena ispod 2 minute. No uglavnom, naša severina...eno je na slici ovoj...dobila je priliku da odvozi tu utrku. Svaka joj dala ona je odradila treninge, ali na dan utrke, ona je ni više ni manje nego ZAKASNILA na start sa svojim tuaregom. Možda je shvatila koji fizički napor to iziskuje pa je namjerno tako odostala, ali činjenica je da je tuareg prekasno prešao ogradu grobničke ljepotice.

I kratko o flugtagu...jednoglasno su svi koji su isli gledat rekli...bilo je bezveze...eto tolko za danas...moby-flower (the song form gone in 60 seconds) trese sobu i meni i susjedima....17" monitor je i dalje na prodaju

- 21:05 - Jesu ti dobre lazanje? (23) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije

nedjelja, 02.07.2006.

afasfasdf

krenuo sam pisat neki blog prozet humorom, uzbudenjem i sa jednom lovačko-ribičkom pričom...ali what the hell...idem na trening coolthumbupwavewavewave

vidimo se za sat/dva

- 21:43 - Jesu ti dobre lazanje? (3) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije

subota, 01.07.2006.

Good mouning

Jao...kolko je to sati...03 i kusur

upravo sam dosao iz garage...drugi put danas sam rastavio motor i sastavio...spolno opći sa mojim anusom jedan senzor i njegovo kuciste i navoj...

nadam se da sad zna ko je gazda...sad kad oklopi jos nisu gore mogao bi sutra alarm i ugradit...a i mom dragom ocu daljinsko centralno u auto što sam mu kupio. Kupio sam mu pred mjesec dana i on do sada nije mogao naci vremena da odveze elektricaru ili da sam stavi...mah budem ja sutra

E da....seksa mi se...jako jako jako...just for the record...

P.S. Prodajem monitor 17" ili mijenjam za gotovinu (19" LCD je od jutros ono na cem pisem blog)...javite se ljudi...to vam treba...vjerujte mi

uf...odo u krevet...budan sam 21 sat u komadu...malko sam umoran...

- 03:42 - Jesu ti dobre lazanje? (5) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije