Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lazanje2

Marketing

bez naslova

a: "Ej mali, šta radiš"
b: "Mažem si kožicu kremom na bazi vazelina"
c: "hahaha Jel moras ti uvijek biti takav?"
d: "Ma jucer je bila kiša pa me sve zaštrapalo, pa sam je obrisao i sad pa je mažem"

Pa djeste ljudi bloga dragog, najdražeg od svih....ja sam mrtav, ali ne stajem. Ovih dana vodim jedan veliki projekt i pritisak je ogroman, šljakeri su izgubljeni u vremenu i prostoru, rokovi su brutalni, problemi su veci. Jucer je bio petak....koji sam naravno bio na poslu do 7 navečer. Pa do 8 kod neke đevojke iz onog dijela grada i kad sam kretao....nebo se otvorilo...a ja na motoru.
No, dobra je vijest da sam živ došao doma. Lijepo je vrijeme, zove me frend iz šibenika da dolazim tamo, no mislim da će i roštilj u Zagrebu mi biti dostatan ovih dana. Ne smijem se preforsirati jer radim u divnoj firmi di nemam godišnjeg.

Eh da, bio sam kod otorinca zbog mandula. Dobar dan dobar dan, ja sma nećak od dr X, rekao vam je sigurno o cem se radi. Otvori usta..."katastrofa, ovo mora van, javi se sestri za dogovr za operaciju pa cemo se sve dogovoriti".... Eto, mandule idem vaditi.

neda mi se sad pisati neki razradjeni zajebancija post jer moram organizirat taj roštilj jer su svi oko mene nesposobni....dakle odoh ja po mesinu, ugljen, paradajz, gljive... Prosli put kad sam ja bio an putu su svi ostali gladni jer nitko nije znao uapliti roštilj pa su jeli polusirovo meso....djizus. ovaj put ce se morat samo brinut za alokohol, ali ce me 100% trazit da im pijanu lubenicu radit za sutra...hebe mi se ja iona ne pijem alkohol. Ca tomorow jer mi vec sad prijete da cu spavat tamo :D

np: Paul_van_dyk-galaxy_in_ibiza-sat-16-07-2004-1real.mp3 lijpo lagano ko vocni kolac

Post je objavljen 15.07.2006. u 12:24 sati.