Lazanje Plemeniti Drugi

petak, 21.07.2006.

Na policama sex shopa

Daklem, jedna prijateljica je za rodjendan htjela nešto što će je zadovoljiti, stoga, kupujem joj vibrator. i ajmo, google, sex shop zagreb, i hopla eto ga, online sex shop. Prvo tražim dildo u maskirnim bojama. Mislim da bi njoj to taman dogovaralo.

No eto, 2 sata kasnije ja još surfam po igračkicama. Prvo se smijem, pa gledam s čuđenjem, ali neke stvari mi još nisu jasne.

Pod br1 svi imaju anal tease analne vibratore. Po čemu on earth se analni vibrator razlikuje od ovog za u pičku? Mislim znam da se pita ocemo li u pičku ili normalno, ali...

Isto tako nije mi jasna koncepcija analnog vibratora. Zar nije bit analnog seksa da je to nesto onako divljije i zivotinjskije i moras biti jebeno dominatnan da to izvedes kako treba. Drage same si sa komadom silikona naziva "Butt Boy" to nemrete nikad tako uciniti, ma koliko god jake baterije imale.

Predjimo na muške stvar...pumpe...ok ima u ponudi i ženskih pumpi, ali njih čemo sad preskočiti jer muška, to je cevčuga s pumpicom. Vec vidim kako je to romantično. Skineš djevoku, dražiš je, njuškaš, diraš, grizeš, štipaš, ona skida tebe, pa malo lickaš, grickaš, sišeš ovo ono i sad šta...PUMPA....vadiš jednoglavo čudovište ispod kreveta, nabijaš na mlohavu čunu i pumpaš. Oh yea...romatika...tooo...i onda ti pumpaš a onda se sigurno još više napali kad vidi strojčinu ala Borg i tebe kako bjesnomučno pumpaš ko da si tlak mjeriš. Siguran sam da nemoze izdrzat od uzbuđenja kad to vidi i počinje vikat u ekstazi "Uzmi me grešno!". A ti pumpaš. Mislim, nije da sam ja neki ultra super dobar dizajner seksualnih igračaka, ali pazi sad ovo, umjesto te male pumpice stavi se ona nožna, znate ona s kojom gumu od bicikla napumpate za 2 minute, dok sa ručnom bi vam trebalo bar 5. I etoga, to bi bio vec duplo bolji proizvod. Jedino što bi mala male kraće u ekstazi izvikivala prostote, ali bože moj, nitko nije savršen. Kužiš, ustaneš se, nogom hop hop i čuna više nije mlohava i sad vec puni sigurno bar ponosnih 10,8 cm.

Nastavljamo sa navlakama za penis. Moram priznati da ja nisam gadljiva osoba, ono zaista nisam, ali te navlake izgledaju kao da ih je dizajnirao isti dizajner Renault Thalie. Thalia i te navlake su siguran sam odmah uz hloverku the novinarku, najružnije stvari na svijetu. Pa i Janica kostelić bi se osječala zgodno pokraj navlake za penis...eto toliko su ružne. Funkcionalnost necu komentirat.

No ono što me oborilo s nogu, to je za anale, a nije za analni sex. Eto toliko je dobro. Radi se u prezervativima za produženje penisa. Još uvijek gledam i ne vjerujem. Produžuje penis čak 4 cm. Yeah baby to se traži, ali mi nije jasno koji kurac ce ti to...ja mislim da je 10,8cm penisa sasvim dovoljno i previše, što če ti još 4. Pa to bi bio medicinski fenomen sa 14,8cm. Ali ostavimo se estetike, predjimo na funkcionalnost. Zašto na svijetu bi netko nabio 4cm silikona na kurac. Pa iovak s kondomom niš ne osjetiš i odnos moze trajat beskonačno, bar sad po ljeti kad se extra skliže zbog kapljica znoja, a ti nabiješ još tih 4 cm da ama baš ništa ne osjetiš. Ne kužim deal....kako je nekome to zanimljivo. Pa dojadi ti tako bez osjecaja nakon 3 minute, što se češ raditi ostalih dva i pol sata koliko se očekuje da radis.

Mah uglavnom idem danas do ducana pa ce se valjda nesto naci rolleyesrolleyes

a za googlovce: bjelovarski pornić pornić iz bjelovara bludnice ljeto2006 sex na moru pad zrće sex na plaži digitali fotoaparati bjelovar pornić

- 08:15 - Jesu ti dobre lazanje? (8) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije