utorak, 25.10.2005.
Tko je tko u gusarenju II
Captain Claw Map
Kako nam brojevi rastu, vrijeme je da predstavimo novi sastav posade:


Lady Anerol – naša muza i neiscrpan izvor inspiracije
Lady Edenbeast – kapetanova maloljetna supruga

COMMISSIONED OFFICERS (O)
Admiral Sir Pauss 'The Unforgettable Joker' McGraw – pijanica i jebivjetar
Captain Sir Black 'Sleepin' With The Devil' Adder – ljubavnik i ratnik (a dobro radi pobačaje)
1st Liutenant Drunken Bastard – 1. časnik i kapetanova desna ruka
2nd Liutenant Snjeguljica – 2. časnik, kapetanovo lijevo jaje, jedina vlasnica kapetanove Guzice

WARRANT OFFICERS (W)
Master Red Sale – brodski pas i najjeftinija zamjena za navigatora
Boatswain Yarr'nturi – brodski buntovnik i pretendent na mjesto kapetana
Gunner Biz'zare 'The Scarlet Pimp' McTrigger – brodski topnik, krvnik i 'pregovarač' sa zarobljenicima
Mate Tomo Nišlija – savjetnik za međurasna pitanja, brodska luda nedjeljom od 12 do 16h
Mate Rodjo de Amerikas – američki gusar na razmjeni, ovdje izučava tajne zanata (iznajmljujemo ga povoljno za svadbe i sprovode)

ENLISTED PEOPLE (E)
Chef Quickey – brodski mali, kuhar, kurva po potrebi
Nurse Bloody Rose – brižna njegovateljica nasmrt pijanih gusara... nasmrt pijanih
Brother Samhain – brodski pop... (pardon)... druid
Marlyn Manson – čistač palube, u slobodno vrijeme pjevač

STUPID FUCKS (SF)
Gaytano – arch enemy naše družine, glavni negativac i jedno pe-šes puta peder!



Cpt. Sir Black Adder, Marquis de Additionneur
Kapetan gusarskog bojnog broda PMS klase LARCH., 'Lady Anerol'

ponedjeljak, 24.10.2005.
Remontirani brod - kiss me'arse
A ti bi čitao rollovere? E nema ovaj put.
Yarrr.

I tako, nakon godina lutanja, uplovismo u novu luku, gdje smo dali remontirati PMS (that's Pirate Mothership) koji sad izgleda pun kurac ljepše.

Išlo je to ovako nekako:





Ja: Land Ahoy!
Svi: Sereš!
Ja: Ma jok, stvarno!
Svi: Gle, fakat!

Hhanyways, uplovili smo, i kapetan je zaprijetio stanovnicima da će im poslati gripu ili rezati guzice, nešto od to dvoje, i oni su samo skočili i remontirali brod, po narudžbi. Ma živa istina. Čak su nam i burek donijeli.
Makar, posada je sad razvila novu igru - kladimo se da li je to bilo zbog kapetanove gripe ili Biz'zare-ovog topa koji je bio uperen u lokalnu populaciju. Garant će te pare stajati tamo na stolu vječno (ili dok kapetan ne uvede novi amandman - "Članak 5, točka 4a: Bilo je zbog mene.")

No, legendama se širi druga priča, a ta je da je LarchTreeParty sam uredio svoj brod - kapetan je oslikao tapecirunge, a ja konstruirao sve ostalo (Drunken je također bio od ispomoći). Ali, ne vjerujte tim pederima, ovo je samo mit i urbana legenda, kao Tito.

Boatswain Yarr'nturi
"Optimiziraj te GIFove, pizda ti!"

P.S. Brod izgleda bolje u Firefoxu.

nedjelja, 23.10.2005.
*Molitva Suprotiva Ptici S Gripom*
Molitva Protiv Ptičje Gripe

El_Pollo_Diablo

Gusari, kao što je poznato, obolijevaju od svakakvih pizdarija. Ako se u pizdarije računaju i spolne bolesti, onda bi smo mogli reći da gusari *umiru* od različitih pizdarija.

Ipak, jedno je kad ti otpadne kurac nakon nekoliko tjedana žarenja i crvenila s osipom, a nešto sasvim drugo kada gledaš kako ti umiru najmiliji, oni najneviniji i najbespomoćniji.

Ljudi umiru, također i ptice...

Polly_Dead

Gusari tradicionalno koriste papige kao omiljene brodske suputnike. Ponekada je njihova funkcija jednostavno druželjubive prirode – svakom je gusaru potreban prijatelj koji će mu stajati na ramenu i služiti kao protuteža kuki. Papagaj je također obično kapetanovo oko i uho u poslovima koji se tiču špijunaže. Fantastična šarena kitnjavost papagaja je usto i estetski dodatak gusarovoj personi, a koristan je i za odvraćanje pogleda od kojekakvih ožiljaka i boleština koje opasno načinju gusarovo lice. Ponekad, u trenucima očaja, ovaj drugarski odnos gusara i ptice može postati seksualnim iako se to nikako ne preporuča zbog inkompatibilnosti spolnih organa ptice i gusara (jedna od, među gusarima, najraširenijih – i najkobnijih - miskoncepcija jest ona o papigi kao kontracepcijskom sredstvu...). Na taj način, čovjek i papiga su vezani neraskidivim vezama. Time je bol uslijed gubitka još veća...

Mi Vam ovdje ne želimo govoriti o ptičjoj gripi o kojoj možete čitati u novinama, a koja je ionako inscenirana izmišljotina WHO-a i korporacija koje nalaze interes u uništavanju privatnih i malih uzgajivača peradi. Globalna ekonomija i utjecaj masovnih medija na neupućene mase nije naš problem. Ptičja gripa ionako ne postoji u onom obliku o kojem je prikazana na zaslonu vašeg TV ekrana – ona je bolest modernoga društva – karcinom međunarodne ekonomije, a Vi ste ionako već zaraženi.

Mi ćemo Vam govoriti o stvarnoj ptičjoj gripi, takozvanom 'ptičjem HIV-u', bolesti koja desetkuje gusare koji spavaju sa svojim papigama. A kad kažem spavaju... ne mislim na ono 'Mama, mama, užasno se bojim mraka! Jel smijem noćas spavati s tobom i tatom?' već na ono kada gusari 'spavaju' s kurbama.

Dead_Parrot

Opasnost od zaraze ovom bolešću, primijećeno je, raste proporcionalno udaljenošću od posljednje luke. Pronađeno je da kod većine pacijenata ova bolest djeluje simultano s bolešću poznatom pod medicinskim imenom 'nejebica'. Ipak, nejebica (nonsexualis vulgaris permanens) je premalo istražen poremećaj da bi se sa sigurnošću išta moglo reći.
Simptomi ove opake bolesti su neobjašnjiva privlačnost prema papigi suprotnog spola, kod onih nastranih i prema istom spolu (bolesnici...), ljubav u papiginim očima dok gleda zaraženog (smatra se da je bolesnik u stanju vidjeti ljubav gdje je nema), erekcija prilikom čišćenja kaveza, činjenica da ste Francuz i sl.
Prvoga tjedna nakon pojavljivanja navedenih ranih simptoma bolest se manifestira kroz seksualni odnos s papigom, nakon kojeg nesretna ptica obično umire. Ukoliko papiga ne umre, bolesnik je smatran pičkicom što ovaj ionako težak poremećaj organizma čini i socijalnom bolešću (kao npr. AIDS ili tuberkuloza).
Drugog tjedna gusar počinje žudjeti i za papigama ostalih članova posade što često dovodi do brodskih čarki, a nerijetko i pobuna. Dužnost kapetana je hitno kažnjavanje svih članova posade i likvidacija onih koji pokazuju uznapredovale simptome.
Sindrom napaljenosti gusara na papigu (SNAGAP) težak je mentalni poremećaj, a često ga prati i seksualna opsjednutost metlama i sirovim mrkvama. Ovaj sindrom nerijetko pruža odskočnu dasku za inficiranje puno gorom bolešću – ptičjom gripom.

Canned_Parrot

Ptičja gripa iliti Ptičji AIDS je bolest koju ptice prenose na čovjeka. Bolest se stječe isključivo seksom sa životinjom u kojoj subjekti konzumiraju fekalije zaražene ptice. Mehanizam prijenosa zaraze je, dok ovo pišem, nepoznat. Kao kapetan s dugogodišnjim medicinskim iskustvom i malom maturom u obavljanju pobačaja i lažiranom diplomom stručnjaka u klistriranju starih žena, smatram da se radi o božjoj kazni koja zapada one amoralne pojedince koji se poigravaju Boga i seksaju se sa životinjama. Biblija nas jasno uči da tu moć Svevišnji podaruje samo iznimnim pojedincima, kao što je Noa... ili ja.

Pouka: Ne jebi svoju pticu ili će ona zajebati tebe! Pederu...


Cpt. Black Adder
Chicken Censored


subota, 22.10.2005.
Sailing in Stygian...or something
Čudna se stvar dogodila sinoć. Dok sam ležao u svom prašnjavom ležištu parazita, tj. u svojoj kabini, i ispijao rum iz pljoskice, koju sam «posudio za testiranje» od kapetana, predamnom je zablještalo blještavo biće.
I zapijevao je sljedeće:
«Poooo-piij čeetiriii,
Liiiii-treee ruumaa,
Ili ću ti pojesti
Dušu, dušu, dušu...»

Pa, ja sam pogledao sanduk ruma pokraj kreveta, približio ga i rekao mu: HHOKAY!!! I počeo sam ispijati rum te je nakon par minuta sanduk bio prazan.
Odjednom, svjetlost se prigušila i predamnom je lebdjelo biće koje je izgledalo nekako ovako:
JACKY!!!

Napokon je progovorio piskutavim glasićem i pitao me:
«Jesi li ti anđeo?!?»
A ja sam mu odgovorio:
«Ne, ja sam samo gusar, garrr!!!»

No hhenyways, da skratim priču, mali demon, imenom JACKY (uvijek kad on to izgovori u pozadini se čuje grom i sjevne munja), odlučio je ostati na brodu. Meni odgovara pošto sam tako dobio novog ljubimca i zato radujmo se braćo gusari hehehe.

P.S. kad sam ga upitao zna li svirati koji instrument, izvadio je svoje gajde i zasvirao ih na, pazite ovo, guzicu. Kapetane imaš konkurenciju :p

P.P.S. one more thning, sav taj rum me totalno iscjedio pa šaljem i svoju najnoviju sliku da se divite mom novom izgledu.
Dat_rum

Biz'zare
SeaDog

srijeda, 19.10.2005.
Službeni Početak Najbolje Godine Ikad
Kapetanov pečat

Svečanom odlukom višeg časnika bojnog broda PMS Lady Anerol, kapetana Sir Black Addera, sljedeća se godina proglašava *NAJBOLJOM GODINOM* u životima svih članova posade. The Godina se počinje računati od današnjeg datuma, a završava prema odluci kapetana. Svi su članovi posade dužni tijekom sljedeće Godine provoditi se kao nikad u životu te su također obavezni doprinositi sreći ostalih gusara na brodu. Sreća drugih može se postizati na različite načine, a konstantno plaćanje rundi u bircu, davanje komplimenata **KAPETANOVOJ GUZICI**, posuđivanje rabljenih igli i međusobno trijebljenje uši neki su od prijedloga. Nijedan od članova posade ne smije se oglušiti na ovu naredbu te mora biti sretan i u trenucima najvećeg očaja kako ne bi ometao uživanje drugih. Svaka sitna povreda, zagnojena rana, nekroza udova, prisutnost smrtonosne bolesti, zakomplicirana trudnoća i sl. moraju se pred ostatkom posade tretirati kao unutarnje krvarenje – dakle kao da se ništa nije dogodilo. Šuti i umri, ali ne rastužuj drugoga! – to će biti naš ovogodišnji moto.
Podignimo svi čaše u to ime! (Osim Saleta koji nema ruke... hehe - Sale Delfin)

Osim toga, sljedeća godina trebala bi biti ispunjena gusarskim aktivnostima. U planu je iskopavanje blaga o čemu će biti više riječi u jednom od sljedećih postova. Također, u sljedećih se mjesec dana održava nekoliko koncerata koje bi trebali posjetiti (a koji nemaju apsolutno nikakve veze s gusarima kao takvima... štogod to značilo). Tu je i Halloween. Biz'za upravo upisujemo u školu pisanja, Snjeguljica je krenula u vrtić. Rodjo se izučava u davanju prve... i posljednje pomoći. Pedera i ljudi s malim rukama ima sve više pa bi se trebali i time pozabaviti.
Sve u svemu, ovo će biti još jedna NADASVE uspješna godina. Pače, najbolja do sada... Jebo me pas ako neće!

PS: Nova grafika za naš gusarski sajt, majstorski napravljena od kapetana - uz malu pomoć njegove guzice (...samo malu, pošto Guzica ne može držati kist, barem ne uspravno), a u HTML-u vrhunski dotjerana od strane Yaarnija, DOLAZI USKORO (in theaters near you!)!!!

Cpt. Black Adder
Eye of The Captain


četvrtak, 13.10.2005.
Povratak Kralja (S Guzicom)
iliti

Voyage de Hongrie, ou dissertations critiques, historiques, politiques et philosophiques sur les villes de Buda et Pest


Mađarska – Zemlja Mađara

Vrativši se iz sjevernih provincija drevne i zaboravljene Austrougarske monarhije, posjetivši svoje vlastelinske posjede s namjerom ubiranja godišnjeg nameta, mogu samo zaključiti kako plava krv više nije na cijeni... Dugo vremena nisam bio na svojoj zemlji, a promjene su ujedno zastrašujuće i zbunjujuće... čak i meni.

U zemlji mojih pradjedova npr. više nije sramota biti Turčin! Dobro dobro, neki će reći: 'I Turci su ljudi', ali svi mi dobro znamo duboko u našim srcima da oni to, jednostavno – nisu! Nitko s onolikim mustačima ne može biti čovjek, nekmoli žena. Turci hodaju ulicama Budimpešte kao da su ljudska bića (ili današnjom terminologijom - građani jednake vrijednosti) i čini se da su svi zaboravili da su ti isti Turci (pod fancy imenom 'Osmanlije' - But they don't fool me, no sir!) osvojili Budim i Peštu, pojeli sve njezine stanovnike i parili se s domaćim životinjama poštenih seljaka kako bi proizvodili ratne strojeve masovnog uništenja i zabavljali svoju garavu zlu djecu... ili nas bar povjesničari tako uče.
Moji su preci stoljećima iz svojih zaštićenih utvrda slali slabo naoružane seljake na višestruko nadmoćniju i mnogobrojniju tursku vojsku... i tako iz generacije u generaciju! Zar su moji preci ginuli uzalud?!

Skitnica I

Naravno, Mađari u cjelini zapravo ne vole Turke, ali dok god Turci obavljaju Mađarima nepoželjne, najniže poslove, dobri su im. Novac ne mari za povijest i ono što je bilo, a domaćoj raji maže oči i uvjerava ih da su svi oni jako tolerantni, pošteni i dobri. Nitko nikome ništa ne zamjera dok god su nekadašnji smrtni neprijatelji kažnjeni svojim niskim statusom u društvu. Kako bih si otvorio apetit za ručak, verbalno sam napao Turčina na cesti misleći da ću uspjeti formirati rulju koja bi s oduševljenjem mogla provesti jedno lijepo ranojutarnje linčevanje, ali bezuspješno.
Ostao sam zbunjen...

Skitnica II

Također, citadela u Budimu, nekad ponosna tvrđava iz koje je virilo na tisuće kopalja s glavama nevjernika sada je jebena turistička atrakcija... TURISTIČKA ATRAKCIJA kažem vam! Bez glava naravno... Sve je tako turistički lijepo i skladno, nigdje krvi i krikova male djece, skvičanja staraca. Samo fali da ljudi počnu vješati one jebene ružičaste balone za nagradnu igru T-coma. Njemački topovi iz Trećeg carstva, još uvijek sasvim ispravni, na zidinama šute; nisu usmjereni prema Americi (Fuck Yeah!), a bogami ni prema turskim obrtnicima preko puta Dunava. Turisti s parama danas upravljaju stoljetnim europskim tvrđavama i njihovim sveukupnim strateškim potencijalom.
Kada sam isukao sablju i počeo pjevati ratne pjesme, osiguranje me pokupilo i ostatak danas sam proveo u nekakvom improviziranom zatvoru pokraj tvrđavice... zapravo na porti... GARRR!
Zašto zatvoriti plemića koji grlenim pjevanjem huška niže slojeve na građanski neposluh... zapravo kriminal!?
Čudna neka vremena...

Skitnica III

Nekada luksuzni budimpeštanski restorani danas primaju SVE i SVAKOGA. Ulazak više nije ograničen samo na ljude plemenitijeg sloja, konobari se više ne ulizuju onima s vrednijim obiteljskim imenom i poviješću. U najboljem peštanskom restoranu, tradicionalnoj mađarskoj čardi, loža koja je generacijama pripadala mojoj obitelji sada je pretvorena u dva separea... a u funkciji je mjesta na koje se dolaze ševiti bogati balavci niskog rođenja. Cigani koji tamo sviraju pojebali bi se za nekoliko forinta, a izgube interes za zabavljanje gostiju čim im gurneš novčanicu u guzicu.
A kada sam ošamario nekog prištavog konobara koji mi nije poljubio prsten prije nego što mi se obratio, izbačen sam na ulicu! JA, njihov plemenitaš! Sramota...

Cigani...

Po muzejima nemate što vidjeti... samo neka pederska moderna umjetnost. Sve nekakve sise i stolice i slične pizdarije. Naravno, to je zato što se ljudi više nemaju vremena baviti umjetnošću pa je svako sranje dovoljno da im uzbudi maštu. Ljudima se danas može prstom pokazati bilo kakvo govno i reći im da je to umjetnina. Danas goli kurac može imati estetsku bit. Najobičniji predmet nekim čudom postaje umjetnina u 'svetom' prostoru galerije, izvan nje je pizdarija, smeće, rabljeni kondom, svinjsko crijevo, ciganska pička. Moderna umjetnost ne razlikuje kvalitetno od nekvalitetnog, izvrsno od prosječnog ili lošeg, sve je nivelirano. Novac izjednačuje ljude i stvari, a zagospodario je i umjetnošću. U svijetu u kojem je svakodnevnica estetizirana do banalnosti umjetnost je umrla u sivilu vlastitog materijalizma.
Kada sam gumenom sisom uzeo razbijati nekakve stare pivske flaše izložene na mramornom postolju opet me pokupilo osiguranje... ovi su bili malo grublji. Ali nisu me jebali, molit ću lijepo.

Mrtva svinja

Nadalje, u čitavoj mi se Mađarskoj NITI JEDNA osoba nije poklonila niti ponudila seks, što me posebno zasmetalo. Iako sam nosio svoj kožni bič kojim seljacima utjeravam strah u kosti, nisam ga uspio upotrijebiti. Mađarska je policija bila brža... i nepotrebno brutalna ako smijem dodati. Ljudi danas imaju dostojanstvo, kažu mi... ali samo dok u pitanje ne dođe novac... onda su ga spremni prodati.

Živimo u licimjernom vremenu drugovi moji... a ja sam ostao bez svog nameta.


Cpt. Black Adder
propali plemić, naoružan i opasan


nedjelja, 09.10.2005.
OBRAĆANJE PRVOG ČASNIKA POSADI: VRATIO SAM SE KUĆI (BRODU)!
Fuck Yeah! He's back!

Nakon što mi se prije par mjeseci izgubio svaki trag nakon one pijanke (sve upućuje na to da sam pao u more), vratio sam se kući!
Više sam nego zadovoljan stanjem broda, a i zalihe pelin... ruma stoje jako dobro. Dapače ima ga previše, vidjet ću što mogu napraviti po tom pitanju. Šteta ga je bacit.

(Nakon ovoga slijedi nešto što je najbolje zamisliti kao kratki igrokaz za predškolski izrast koji se većinom sastoji od interne zajebancije. Sorry dragi čitatelju, plati pa će se naći nešto i za tebe drugi put ;))

Tragikomedija by LTP Productions, (c) 2005

DrunkenB: OK, gdje je moj majmun, mali Archer Junior? "Svi spuštaju pogled osim Yarr'nturija koji popravlja eyepatch i zdravo oko mu bježi u mom smjeru. Sumnjiv mi je."
DrunkenB: OK posado, ko ga jebe! Nab... "Prekida me povik iz mase - Ja nisam! Dovršim rečenicu, a iznad glave mi se pojavi veliki upitnik - tko tu koga jebe na ovom brodu?" Nabavit ćemo drugoga.
DrunkenB: Biz'zare! Zbog ometanja u biljaru, za kaznu dobivaš zadaću ostrugati alge i školjke koje su se uhvatile na brodu. Noktima.
Biz'zare: Oči mu se napune suzama, pitam se da li je to zbog jada ili sreće
DrunkenB: Topniče Rodjo!
Topnik Rodjo: Trgne se iz polusna, te rukom pokušava neuspješno otjerati oblak vinskih mušica koji ga okružuje
DrunkenB: Javi mi kad se otrijezniš, da nastavimo piti.
Topnik Rodjo: Na zapo... "Bučno se ruši kroz otvor u potpalublje te podiže trogodišnji sloj prašine u zrak, smrtno trujući sebe i nekolicinu nebitnih statista - tj. važnih članova posade kojima ne znam ime"
Quicksilver: "pjevuši Sultans Of Swing"
DrunkenB: Quicksilver! Pay attention, duuuuuuuuuuuuuuuuuuude!
Quicksilver: Duuuuuuuuuuude!
DrunkenB: Duuuuuuuuude!
Quicksilver: Duuuuuuuuuuuude!
Topnik Rodjo: Duuuuuuuuuuuude! "prigušeno iz potpalublja"
Yarr'nturi: Duuuuuuuuuuude!
Biz'zare: Duuuuuuuuude!
Biz'zare: Duuuuuuuuude!
Bloody Rose: Girrrrrrrrrrrrrrrrrrrrl!
Snjeguljica: Girrrrrrrrrrrrrrrrrrrrl!
Capn' Adder: Duuuuuuuuuuuude!
Matt Damon: Matt Damon.
Quicksilver: Duuuuuuuuude!
Biz'zare: Duuuuuuuuude!
DrunkenB: Admirale Pauss!
Admiral Pauss: Duuuuuuuuude!
DrunkenB: Capn' Adder! Predlažem hitnu akciju protiv T-flote, koja nadire sa zapadnih i sjevernih voda, te za sobom ostavljaja samo pinky-gay boju a sve u ime boljih komunikacija među gusarima.
Capn' Adder: Moš misliT!

DrunkenBastard,
budući vlasnik stranice www.pelin.com, ujak, brat a takomiboga nekima i majka

petak, 07.10.2005.
Turn Your Brother/Sister into a killing machine!
--'Emile ili O uzgoju djeteta'--

Živite u kartonskoj kutiji i nemate novaca za pristojno oružje kojim bi širili teror ulicama i liječili osobne frustracije?
Tatica Vam gura prst u šupak prije svakog spavanja i želite mu glavu nabiti na kolac, ali nemate sredstava?
Doberman Vam se opasno tjera, a Vi imate 5 godina i preslabi se da se obranite?

-Nema problema... Svoje mane pretvorit ćete u prednosti uz nekoliko malih praktičnih savjeta. Sve što je potrebno za ovaj lukavi naum jest da imate braću ili sestre. Po jedan primjerak iz (bilo koje od) te dvije grupe bit će sasvim dovoljan. Ipak, dugoročno razmislite o nabavci nekoliko primjeraka. Ukoliko nemate braću/sestre ili želite povećati njihov broj jednostavno starcima probušite sve kondome. Ukoliko su vaši starci u zategnutim odnosima i ne mislite da bi moglo doći do koitusa normalnim stjecajem okolnosti, drogirajte majku i napijte oca. Simple as that...

Incredible

(U slučaju da već imate brata ili sestru, ili dajbože, više njih – preskočite sljedeći odlomak)

GETTING STARTED...

*Nakon izmanipuliranog začeća čekajte 9 mjeseci (Ili manje ukoliko se poslužite određenim drogama. Samo oprez! Takvi preparati mogu dovesti do spontanog pobačaja, a to ne želite osim ne tražite novu lutku za igru...).

Što je dijete mlađe i manje, to je podložnije Vašem utjecaju. To dobro upamtite. Get 'em while they're young... tako kažu mudri. Ključ uspješnog odgoja djece leži u uskraćivanju zadovoljavanja osnovnih egzistencijalnih i bioloških potreba kao što su hrana, seks i rock'n'roll.

*Manjem bratu ili sestri puštajte klasičnu glazbu - u techno i rave verzijama! Na taj način će dijete, kako je znanstveno potvrđeno, biti inteligentnije (zbog klasike), ali i agresivnije (zahvaljujući rave-u), a umjesto sise će tražiti iglu. Naravno, kada vrtite glazbu, nipošto ne puštajte stavke do kraja već ih prekidajte kada su najinteresantniji i najnapetiji. Tako će dijete odmalena naučiti da ništa u životu ne traje vječno i da je Lady Luck kurva... Također, postat će nervozni do granice manijakalnog ludila. Manično-depresivni poremećaji i shizofrenija nisu nešto čega se trebate bojati. Oni su poželjni i nužni!

*Djetetu od malena brijte glavu tupim žiletom i kupajte ga u hladnoj vodi na optimalnih 5 C (dovoljno hladno da boli, a nedovoljno da uzrokuje odumiranje moždanih stanica). Kupanja moraju biti brza i nemarna. Na taj način će čeljade naučiti da život nije samo pjesma i ples, a ujedno će u djetetu razviti poremećen osjećaj za osobnu higijenu.

*Dijete obavezno kastrirajte po rođenju! Bez pogovora. Ne želite valjda da Vam se VAŠ osobni vojnik tjera i tjeranjem proizvede svoju vlastitu vojsku koja će Vas prvom prilikom svrgnuti s trona.

*Vaš brat/sestra ne smije imati prijatelje. Druga djeca pripadaju drugim ljudima i nije se pristojno miješati u njihovu obuku (danas poznatiju kao 'odgoj').

Baby Pair

*Djetetu je potrebna dnevna doza šećera i kofeina koji će izoštriti njegova osjetila i povećati njegovu paranoju i ubrzati vrijeme aktivacije organizma. Na tržištu danas postoji čitav niz lako dostupnih proizvoda koji će zadovoljiti Vaše potrebe uzgoja ubojitog stroja. Jeftini slatkiši i kava u zrnu trebali bi biti sasvim dovoljni. Ipak, u ranim fazama dojenaštva dopustite majci da doji dijete kako bi ono ojačalo i steklo imunitet. Jednom kada je obrambeni sustav organizma postavljen na noge, Vaš je zadatak da ga redovito dovodite do njegovih krajnjih granica. Ne prije i ne poslije! Tempiranje je ključ dobrog uzgoja djeteta!

*Kada djetetu počnu nicati zubi, izbijte mu svakog pojedinačno! Napravite mali ritual prijelaza za svaki stupanj odrastanja i dopustite djetetu da se srami svoga tijela i razvoja kojeg prirodno prolazi. To će poljuljati njegovo samopouzdanje i učiniti ga podvrgljivim Vašim metodama obuke.

Kada dijete poprimi karakteristični hod na sve 4 noge, odbija odjeću i obuću, stane si lizati kitu u gostima i počne lajati na susjede znate da ste učinili dobar posao. Preskočite sljedeći odlomak koji se odnosi na one manje sretne, one koji imaju već odraslu braću ili sestre.


MDK

DILLEMAS AND QUESTIONS...

Stariju braću ili sestre mnogo je teže preodgojiti. Ipak, nije i nemoguće! Starijeg brata ili sestru uvijek možete drogirati, kako bi od nje ili njega učinili malu bebu. Sada nije vrijeme da razglabamo o vrstama droga koje možete koristiti, ostavljamo Vam odriješene ruke. Preporučamo droge na prirodnoj bazi, izbjegavajte laboratorijski sintetizirane preparate jer je jedna od njihovih karakteristika hiper-agresivno ponašanje. To će Vam koristiti u kasnijim fazama, ne sada.

**Dakle, drogirajte brata/sestru. U početku stavljajte male količine droge u kavu koju piju, žitne pahuljice koje jedu za doručak. Dok spavaju, pošteno im natrljajte usnice drogom po Vašem izboru (nemojte štediti!). Stavite im drogu u pastu za zube, solite im hranu drogom, namažite im miš drogom, tucite ih mokrim ručnikom natopljenim u drogi itd.
Kada im osjetila pomalo odumru, što bi se trebalo desiti za nekih mjesec-dva ovisno o vrsti droge koju ste koristili, slobodno ih možete drogirati intravenozno. Priča o dijabetesu uvijek pali. Nakon još kojeg mjeseca radite grude od droge, bacajte drogu u sobni ventilator i recite im da pada snijeg. Ako počnu jesti pahuljice, znate da ste na dobrom putu.

Odred smrti

**Kada se riješite tog nezgodnog faktora – takozvane 'slobodne volje', imate brata/sestru u šaci. Postat će potpuno ovisni o Vama i drogi koju im dostavljate. Ipak, ne želite vječno ulagati tolika sredstva u Vaš stroj za ubijanje (droga košta...), i sljedeća faza je odvikavanje od ovisnosti. Odvikavanje mora, naravno, biti samo na tjelesnoj razini. Organizam mora biti pročišćen, ali ne i duh! Ne želite ponovo ponavljati ovaj prvi, iznimno skup korak, zato pažljivo slijedite sljedeće savjete.
**Zazidajte brata/sestru u nosivi zid u Vašoj kući ili stanu. Ukoliko ste na brodu, zatvorite ga/ju u lijes. Ako pak volite prirodu i na kampiranju ste, jednostavno ga/ju prikucajte/razapnite na neko oveće stablo (koristite velike čavle i uokolo postavite zamke za šumske predatore– štedite svoju braću za prave bitke) Na taj je način objekt Vaše manipulacije potpuno sputan i nalazi se u nemogućnosti da si fizički naudi. Preporučamo da mjesto odvikavanja bude što udaljenije od Vašeg osobnog mjesta za opuštanje. Zvukovi koje će te čuti mogu biti prilično neugodni.

-Et Voila! Vaš savršeni stroj za ubijanje je gotov! Vaš brat/sestra su sada potpuno ovisni o Vašoj volji i slušat će bespogovorno svaku Vašu, i najbesmisleniju, naredbu. Uzmite si truda i brata/sestru ukrasite ratničkim bojama (crvena, žuta i crna su posebno 'in') i zanimljivim motivima koji evociraju rat, smrt, borbu, seks sa patuljcima, agresiju, ljutnju, mržnju i sl.

KillerShoes

A FRIENDLY ADVICE...
Posjetite lokalnu knjižnicu i naučite kako su se stari narodi dekorirali prije boja. Učite i inspirirajte se drugim kulturama!
Oblijepite Vaš 'killing-machine' samoljepljivom plastičnom trakom i pričvrstite na njega stare noževe, šiljke, iskorištene igle itd. Neka samo mašta bude granica.

ACTION TIP:
! Okupite prijatelje u obližnjem parku, nagovorite ih da i oni dovedu svoju braću i sestre i organizirajte borbu na smrt. Mali trik: pošto borba braće/sestara nije Olimpijska disciplina (još!), ne postoje zabrane dopinga i nema teških/lakih kategorija. Drogirajte svoje oružje i radije koristite braću protiv ženskih protivnika i uspjeh Vam je zagarantiran. !

One-Man-Army

FAQ (Frequently Asked Questions):
P: Što ako moj brat/sestra pogine pri treningu?
O: Nema veze. Vaši roditelji će Vam, ukoliko su još reproduktivno sposobni, napraviti novog bracu ili seku!

P: Što ako se moj brat/sestra rode s urođenom manom ili genetskim poremećajem?
O: Djeca s poremećajima nisu božja stvorenja i treba ih se riješiti pri rođenju. Genetski bazen mora se održavati čistim. Konzultirajte se s Vašim nadriliječnikom ili lokalnim vršiteljem pobačaja.

P: Što ako moj brat/sestra ostane invalid nakon jedne ili više borbi?
O: Invalidi su kao potrgane igračke. Treba ih se što prije riješiti i zamijeniti novima.

P: Što ako primijetim kako moj brat/sestra gleda MTV tijekom uzgoja?
O: MTV je bezopasan dok god dijete može bičem biti otjerano od njegovog pogubnog utjecaja. Ukoliko ustanovite da je takav postupak nemoguć, ubijte brata/sestru i bacite se na izradu novog. Mala napomena: Ovdje ne mislimo na seks s majkom ili ocem! Vama vlastito dijete NE TREBA, pače, ono je pogubno. Uz brata/sestru Vas vežu emocije manjeg intenziteta i lakše je natjerati se na ugnjetavanje i opresiju siblinga. Naravno, incest iz pukog užitka poželjan je kao antistresna metoda i lijek protiv impotentnosti i zatvora.

P: Moji se roditelji bune protiv ugnjetavanja njihove djece, moje braće i sestara! Što da radim?
O: Roditelji nemaju pravo buniti se protiv Vaših odluka. Pogledajte jedan od prethodnih postova.

P: Što ako osjetim emocije prema svojim siblinzima i odlučim prekinuti obuku?
O: Prekidanje obuke je iznimno opasno i ne preporuča se. Nemamo vremena opisivati sve posljedice odustajanja usred treninga, ali nastojte izbjeći takvu odluku. Osjećaj bliskosti s Vašom braćom znak je slabosti. Samo zapamtite jedno: ako Vi od njih ne učinite ratne strojeve na vrijeme, oni će to napraviti od Vas. A to ne želite...

P: Zaljubio sam se u svog brata/sestru! Što da radim?
O: Osjećaji zaljubljenosti samo su prikriveni seksualni nagoni. Posjetite obližnje groblje ili mesnicu.

P: Moj brat/sestra želi psa ili mačku kao rođendanski poklon. Što da činim?
O: Čudno je što uopće dopuštate bratu/sestri da govori. Još čudnije je što ono ima svoje autonomne prohtjeve. Ipak, ideja nadogradnje brata ili sestre krvoločnom životinjom je dobra zamisao. Pričvrstite brata/sestru čavlima ili izolir-trakom na leđa/glavu/guzicu životinje po izboru, nadrogirajte ih oboje i pustite na drugu djecu!


Roadkill

Mali savjet za roditelje: Na Vas se ništa od ovoga ne odnosi. Dužnost svakog muškog roditelja je da dijete proguta još u rađaoni. Dužnost majke je da se podvrgne volji muškarca. Ne ponavljajte Kronove greške i ne dopustite da Vas sin razbije kao pičku kad odraste i onda Vam još ševi ženu. Mislim, to je jednostavno bolesno...


PS: America, FUCK YEAH!

Ctp. Black Adder
Fuck Yeah!

četvrtak, 06.10.2005.
YARR!! Thar she be mates! Treasure Isle
Behold my faithfull pirates for the gods have blessed me with the wisdom of..of.. fuck.. lost it.

Onward to Plan B! (munje u pozadini)

Paz šemu! Dakle od početka svijeta postoji drugi najstariji zanat poznat u narodu kao 'Treasure Hunt' (u daljnjem tekstu pranje suđa) . A sada je moguć i u vašem domu koristeći everyday household items. Kakvi bi mi to bili gusari da ne tražimo blago?

Mnogi ljudi neznaju da za uspješno pranje suđa potrebno nekoliko artefakta koje vjerojatno možete naći i u vlastitoj šupi.

Item no. 1 GPS prijemnik



(na slici naš časnik komunikacija Rođo programira s jednom rukom iza leđa)

E sada kad imamo prijemnik treba on neke podatke obrađivat. a ovaj specifični je u stanju procesirati enormne količine podataka u nekom vremenu tau. koje je nevažno.

Nadalje trebamo izvor podataka ili ti ga 'treasure map' (U daljnjem tekstu 'guljenje krumpira')

Item no. 2 guljenje krumpira



(točkice su blaga)

Upotrebom guljenja krumpira dobivamo koordinate i nahranimo rođu snjima koji uz inspiraciju sa dna flaše govori navigatoru er... neznam koji je trenutno navigator. stalno stratifikacija na tom brodu. kapetane molim uvesti više reda, rada i discipline.

uglavnom navigator tada određuje naš položaj i vodi nas u pranju suđa.

Jedina pravila igre su ta da nakon što nađemo blago treba uzeti dragulje i zlato i djevice i zamjeniti ih s nečim što mogu naći avanturisti nakon nas. Također se smatra dobrim bontonom na originalnom sajtu ove životne igre Otvori kutiju napisati šta je pokradeno a šta darovano u dobrotovorne svrhe.

Škrinje su obično dobro skrivene na nepristupačnim mjestima tako da se treba dobrano potrudit za nać koju.

Admiral 'Dr. Livingstone' Pauss
ceterum censoe bierram esse popitam (il tako nesto)

ponedjeljak, 03.10.2005.
This is the best joke in the world... Tribute
Call of Joke

Prije dva tjedna, u vrijeme kad je Svijet bio mlad, a pederi nisu šetali ulicama grada, Rodjo, Biz' 'The Scarlet Pimp' i ja odlučilo smo se opiti u parkiću iz HAZU-a. Ništa nije posebno ni čudno s tim, takve stvari su kod nas česta pojava. Ipak, kobno miješanje votke, pelinkovca i sirupa protiv kašlja te ispijanje tog gorkog-slatkog otrova rezultiralo je povoljnim kozmičkim trenutkom u kojem su se zvijezde posložile u nemoguće fantastične konstelacije, Zemlja ostala zakočena u svojoj putanji, a bogovi s visina usmjerili svoje stroge poglede u parkić usred centra Zagreba, u trošnu drvenu, majstorski zahračkanu klupicu na kojoj su sjedila tri gusara. Svjetlost punog mjeseca spustila se na njihova junačka čela, a istočni je povjetarac u njihove dlakave nosnice nosio snažan vonj obližnje pijane skitnice. U tom nadnaravnom trenutku mistične izgubljenosti u skrivenim dubinama univerzuma i uzvišenom momentu nadljudskog uvida u tajnu svijeta i svega postojanja (uff...), Biz' je provalio najveću glupost koju je ljudski rod ikada izmislio...

Svijet je zastao na trenutak. Mjesec je izgubio svoj zavodljivi blijedi sjaj. Oganj zvijezdanog neba se ugasio tako bezobrazno tiho i nepovratno kao da je opet redukcija struje u mojoj zgradi. Anđeli su izgubili svoja pufasta krila, a Zdravko Škender je prohodao...
A onda je počeo smijeh i Priroda se probudila. Smijala su se sva božja bića, od najednostavnije amebe do savršenog Mene.
Smijali smo se i Rodjo i ja sve dok nam nisu otpale glave, a onda smo se smijali rukama i nogama. Biz je samo šutio i buljio u pod pred sebe, u praznu bocu votke, iscrpljen i izgubljen u gluposti koju je izrekao.
Nije stigao tiho odjeknuti ni jedan jedini otkucaj srca, a njegovu smo 'foru' proglasili najboljom forom na svijetu. A ona to, vjerujte mi, i jest.

Dva su duga tjedna prošla otada, a fora je iščezla iz naših sjećanja u roku nekoliko sati. Mislili smo da će nam se dosad vratiti u kakvoj halucinogenim sredstvom uzrokovanoj ekstazi ili mokrom snu, ali kurva nas je odlučila napustiti zajedno s osjećajem gađenja uzrokovanog miješanjem votke, pelinkovca.i sirupa protiv kašlja...
Ipak, sasvim smo sigurni da je to najbolja fora na svijetu. Ikad... Definitivno najbolja... Da...
Bila je toliko jebeno smiješna da bi ste poželjeli biti ondje s nama kada ju je Biz' izrekao i otkinuti si glavu zubima od smijanja.

Napominjem da OVO nije ta fora već samo posveta istoj kako ne bi bila zaboravljena i kako bi služila na čast ovoj posadi i svim narodima i narodnostima Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije. Zbogom najbolja foro na svijetu, zauvijek ćeš nam grijati guzice i srca!


Cpt. Black Adder
nemam snage... zaista nemam... muzika je utihnula onog trenutka kada je 'fora' bila nepovratno izgubljena. AVAJ!

subota, 01.10.2005.
In Memoriam: Archer (?-30.09.2005.)
Hommage a Archer: This Monkey is going to Heaven...
IN MEMORIAM: ARCHER

Tišino, da li me čuješ...
Dočekaj ovog malog majmuna kao da je paketić vrhunske i veoma rijetke droge! Pobrini se za njega kao što se Biz brinuo... ali ga hrani i kupaj. Biz nije.
Archeru, sjećat ćemo te se negdje do sljedećeg utorka, ako ne i srijede.
Mirno spavaj majmune naš mali... Ovo je tvoj zadnji posjet WC školjci... no ovoga puta neće biti nikoga tko će te iz nje izvući. Kada budeš uranjao u vječne vode kanalizacije sjeti se svih divnih trenutaka koje smo zajedno proveli. Dana kada smo te pokupili u prašumi. Kada su te Biz i Yaarni vlastoručno... vlastosisno dojili. Kada smo se redali na tebi u brodskoj kapelici... Sve su to trenuci kojih ćemo se mi prisjećati, a ti ne... jer si mrtav. I to poprilično. I dok te gledam ovako ukočenog u rigor mortisu, dok ti se boja mijenja poput inficirane tetovaže, dok te štakori grickaju, mislim si kako je divno biti čovjek... i ne biti mrtav.
***
Posado, današnji dan proglašavam, u skladu s Bizovom željom, danom žalosti za malim Archerom. Suzdržavajte se od seksa, droge i r'n'r-a koji ismijava majmune. Seks je dopušten samo u vlastitim kabinama. Ali ne s majmunima! Alkohol... ako ga i budete konzumirali, progledat ću vam kroz prste jer i ja danas idem van. U alkoholu ne smije biti majmunskih sastojaka. Što me vraća na još nerazjašnjeni nestanak Archerove guzice i repa. Vjerujte mi, I will get to the bottom of this. Hehe, bottom... get it?
E da, a kad smo kod izlazaka – nisu vam dopušteni.

I kao što reče jedan slijepi bard...
MAJMUNOVA DUŠO, ZA LET KANALIZACIJOM SI STVORENA!


Cpt. Black 'Devil May Cry' Adder
Wanna Walk My Plank?

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.


The Larchers (PTM) Logo