Komentari

larchtreeparty.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • capt. Blackadder

    Yaarni... DIZAJN JEBOTE!

    avatar

    16.10.2005. (10:00)    -   -   -   -  

  • capt. Blackadder

    @ kapetane: hehehe već smo ti rekli kako si propali plemić ali neeeeeeeeeeee, nisi ti htio nama vjerivat...e pa evo ti sada dokaz...btw nadam se da si patio pod svojim vlastitim bičem od ruke, noge i ostalih organa hungarijske murije, tek tolko da znaš kak je nama kad se ti napiješ :)))))))

    avatar

    16.10.2005. (18:20)    -   -   -   -  

  • capt. Blackadder

    @ Yarneuh: ženo, eunuhe i ostali ženski epiteti :)...prestani lutat hodnicima marsa tj. igrat doom i ostale fps-ove i primi se posla jer izgleda da će mjesto boatswaina biti prepušteno rodji ili možda mansonu, to ipak ovisi o kapetanu :))

    avatar

    16.10.2005. (18:24)    -   -   -   -  

  • capt. Blackadder

    @ adder (adeer): gle svi znamo da si fina guza, al ja ipak ne razumijem što je to napisano ispod 'iliti' pa Vas lijepo molim da mi objasnite, unaprijed zahvaljujem...ne leži mi ni maternji jezik a kamoli još i neki strani :))

    avatar

    16.10.2005. (18:27)    -   -   -   -  

  • capt. Blackadder

    Nemojte mene prozivat, prozivajte ljude koji koriste Internet Explorer. Pederi.

    avatar

    16.10.2005. (18:33)    -   -   -   -  

  • snjeguljica

    kapetan? fina guza... dakako... aha, mađarska...? ma ko je jebe! ...guza...fina...hm.

    avatar

    16.10.2005. (20:07)    -   -   -   -  

  • Tomo

    Mađari hteli ste u evropsku uniju, evo vam ga sad! A ti kapetane, ako te neki Turčin zajebava, što mi ne reče? Pa da pošaljem proletersku legiju od oko 30000 cigana, 1000 kineza (nindži), 100 bugara (tatara), i 3 crnca, pa da oni lepo sve turke na kolac, a i onako bi ih posle pohvatala ta njihova hunska milicija, pa bi opet ona tvrđava blistala okrašena ljudskim glavama! A i ja bi se rešio ovih nekrsta, koji mi šire neprijatne mirise, i ptičiji grip. (Bugari mogu da se vrate... trebaće mi još! Eto to bi bila trostruka, ako ne i desetostruka korist za posadu i hrišćanski svet, (mada sebe smatram "šizmatikom")...:)

    avatar

    16.10.2005. (20:10)    -   -   -   -  

  • capt. Blackadder

    Tomo prijatelju... Bez brige, svi Turci svijeta ne mogu nauditi kapetanu. Ali njihov smrad... taj neljudski smrad, nay, pakleni vonj... natjerao bi i odraslog čovjeka da zaplače i počne pjevati dječje pjesme, pritom si odgrize glavu od očaja i pripremi čajanku za četvero. Garrrr... nikada dovoljno kolaca za turske glave... nikada

    avatar

    19.10.2005. (19:43)    -   -   -   -  

  • Tomo

    U jes bre! Zaboravio sam na smrad! Nemojte mi zameriti, pošto su mi već odavno sve ćelije u nosu izumrle od ciganskih mio mirisa! Ali čak i kroz mrtav nos, ponekad umeju da proizvedu takav vonj, da koža postaje siva, a mozak curi kroz uši! Tako da bi bilo jako nezgodno kad bi se turci i cigani udružili. Velika greška od mene što sam predložio tako nešto! Ali šta da radim sa ciganima??? Da ih pošaljem slovencima? Pa neće stati ni pola tamo. Ili u Ameriku (fuck yeah)?!

    avatar

    19.10.2005. (22:09)    -   -   -   -  

  • capt. Blackadder

    @tomo: čovjek bi mogao lagano pomislit da živiš u nekim podzemnim labirintima okružen svim tim silnim 'opasnostima' :))...btw u sloveniju neće stat niti ciganska pička a kamo li tek najezda turaka ili cigana tak da ostaje samo fuck yeah zemlja :)

    avatar

    20.10.2005. (00:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...