Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/larchtreeparty

Marketing

Službeni Početak Najbolje Godine Ikad

Kapetanov pečat

Svečanom odlukom višeg časnika bojnog broda PMS Lady Anerol, kapetana Sir Black Addera, sljedeća se godina proglašava *NAJBOLJOM GODINOM* u životima svih članova posade. The Godina se počinje računati od današnjeg datuma, a završava prema odluci kapetana. Svi su članovi posade dužni tijekom sljedeće Godine provoditi se kao nikad u životu te su također obavezni doprinositi sreći ostalih gusara na brodu. Sreća drugih može se postizati na različite načine, a konstantno plaćanje rundi u bircu, davanje komplimenata **KAPETANOVOJ GUZICI**, posuđivanje rabljenih igli i međusobno trijebljenje uši neki su od prijedloga. Nijedan od članova posade ne smije se oglušiti na ovu naredbu te mora biti sretan i u trenucima najvećeg očaja kako ne bi ometao uživanje drugih. Svaka sitna povreda, zagnojena rana, nekroza udova, prisutnost smrtonosne bolesti, zakomplicirana trudnoća i sl. moraju se pred ostatkom posade tretirati kao unutarnje krvarenje – dakle kao da se ništa nije dogodilo. Šuti i umri, ali ne rastužuj drugoga! – to će biti naš ovogodišnji moto.
Podignimo svi čaše u to ime! (Osim Saleta koji nema ruke... hehe - Sale Delfin)

Osim toga, sljedeća godina trebala bi biti ispunjena gusarskim aktivnostima. U planu je iskopavanje blaga o čemu će biti više riječi u jednom od sljedećih postova. Također, u sljedećih se mjesec dana održava nekoliko koncerata koje bi trebali posjetiti (a koji nemaju apsolutno nikakve veze s gusarima kao takvima... štogod to značilo). Tu je i Halloween. Biz'za upravo upisujemo u školu pisanja, Snjeguljica je krenula u vrtić. Rodjo se izučava u davanju prve... i posljednje pomoći. Pedera i ljudi s malim rukama ima sve više pa bi se trebali i time pozabaviti.
Sve u svemu, ovo će biti još jedna NADASVE uspješna godina. Pače, najbolja do sada... Jebo me pas ako neće!

PS: Nova grafika za naš gusarski sajt, majstorski napravljena od kapetana - uz malu pomoć njegove guzice (...samo malu, pošto Guzica ne može držati kist, barem ne uspravno), a u HTML-u vrhunski dotjerana od strane Yaarnija, DOLAZI USKORO (in theaters near you!)!!!

Cpt. Black Adder
Eye of The Captain



Post je objavljen 19.10.2005. u 19:46 sati.