Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/larchtreeparty

Marketing

In Memoriam: Archer (?-30.09.2005.)

Hommage a Archer: This Monkey is going to Heaven...
IN MEMORIAM: ARCHER

Tišino, da li me čuješ...
Dočekaj ovog malog majmuna kao da je paketić vrhunske i veoma rijetke droge! Pobrini se za njega kao što se Biz brinuo... ali ga hrani i kupaj. Biz nije.
Archeru, sjećat ćemo te se negdje do sljedećeg utorka, ako ne i srijede.
Mirno spavaj majmune naš mali... Ovo je tvoj zadnji posjet WC školjci... no ovoga puta neće biti nikoga tko će te iz nje izvući. Kada budeš uranjao u vječne vode kanalizacije sjeti se svih divnih trenutaka koje smo zajedno proveli. Dana kada smo te pokupili u prašumi. Kada su te Biz i Yaarni vlastoručno... vlastosisno dojili. Kada smo se redali na tebi u brodskoj kapelici... Sve su to trenuci kojih ćemo se mi prisjećati, a ti ne... jer si mrtav. I to poprilično. I dok te gledam ovako ukočenog u rigor mortisu, dok ti se boja mijenja poput inficirane tetovaže, dok te štakori grickaju, mislim si kako je divno biti čovjek... i ne biti mrtav.
***
Posado, današnji dan proglašavam, u skladu s Bizovom željom, danom žalosti za malim Archerom. Suzdržavajte se od seksa, droge i r'n'r-a koji ismijava majmune. Seks je dopušten samo u vlastitim kabinama. Ali ne s majmunima! Alkohol... ako ga i budete konzumirali, progledat ću vam kroz prste jer i ja danas idem van. U alkoholu ne smije biti majmunskih sastojaka. Što me vraća na još nerazjašnjeni nestanak Archerove guzice i repa. Vjerujte mi, I will get to the bottom of this. Hehe, bottom... get it?
E da, a kad smo kod izlazaka – nisu vam dopušteni.

I kao što reče jedan slijepi bard...
MAJMUNOVA DUŠO, ZA LET KANALIZACIJOM SI STVORENA!


Cpt. Black 'Devil May Cry' Adder
Wanna Walk My Plank?


Post je objavljen 01.10.2005. u 18:47 sati.