srijeda, 16.03.2016.

Žene starije od 40 godina

Jedan je stariji, iskusni muškarac rekao:

-Što sam stariji, to više poštujem žene starije od 40 godina. Evo nekoliko razloga:

1. Žena starija od 40 godina te nikada neće probuditi usred noći da bi te pitala: "O čemu razmišljaš?" ...jednostavno je to ne zanima.

2. Kada žena starija od 40 godina ne želi gledati utakmicu, ona ne sjedi pored tebe kukajući. Ona će se zabaviti nečim drugim, nečim za što je raspoložena. Najčešće je to nešto mnogo zanimljivije od utakmice.

3. Žena starija od 40 godina samu sebe dovoljno poznaje da bi znala, ko je, što je, što želi i od koga želi. Samo mali broj žena starijih od 40 godina zanima što ti o njima misliš.

4. Žene starije od 40 zrače ponosom. Rijetko će ti napraviti scenu usred opere ili restorana, ali ako si zaslužio, neće oklijevati da te upucaju iz pištolja ako su sigurne da bi mogle proći nekažnjeno. S godinama žena postaje vidovita.

5. Ženi starijoj od 40 ne trebaš govoriti o tome što si učinio - ona već zna.

6. Žena starija od 40 izgleda sjajno kada nanese drečavo crveni ruž, što ne možete tvrditi za većinu mlađih žena. Čim muškarac dobije prve bore, za njega je žena starija od 40 daleko seksipilnija od mlađe.

7. Starije žene su iskusnije i otvorenije. One ti kažu pravo u lice kada se ponašaš kao idiot. Nikada se ne moraš pitati na čemu si kod nje.

Da, mnogo je razloga zašto poštujem žene starije od 40 godina. Na žalost, obrnuto ne važi...
Na svaku sjajnu, inteligentnu, vrelu ženu stariju od 40, dolazi jedan "ostatak nečega" debelog trbuha u žutom šorcu, koji zbog dvadesetdvogodišnje konobarice pravi majmuna od sebe!

- 08:40 -

Komentari (18) - Isprintaj - #

srijeda, 09.03.2016.

Pitanje za naše muške....

Molim vas dragi naši muškarci, partneri, muževi, ljubavnici, prijatelji, kakve to žene po vama trebaju biti?

- 09:44 -

Komentari (11) - Isprintaj - #

utorak, 08.03.2016.

Volim što sam žena.

Miriše proljeće i ja odlučila poraditi na sebi i to baš na današnji dan, Dan žena.
Ustala u šest, radila vježbe istezanja par minuta, kao pokušala par trbušnjaka, neke vježbe za noge i u roku petnaest min. završila i to će biti sve od moje pripreme za lijepe dane. Sinoć sam izvadila meso iz frižidera, pa jutros napravila gulaš za ručak, da moji ne budu gladni dok ja feštam sa kumama u kavani. Probudila supruga sa jednim nježnim pozdravom na Njemačkom jeziku, Guten Morgen, ali nije raspoložen u sedam ni za što. Ja sam raspoložena i nastavljam po planu, tuširanje, spremanje na posao, obukla sam crvenu košulju, danas posebno želim biti lijepa sebi, skuhala jaja, napravila čaj, probudila sina u školu, dobila poljubac od njega. Nabacila malo maskare, sjaj za usne i išetala iz kuće. Zadovoljna, nasmijana i ako imam problema preko glave, ali danas baš u inat neću misliti ni na što osim da sam sretna što sam žena i kao takva kročim hrabro kroz život.

- 10:07 -

Komentari (14) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Opis bloga

Linkovi