Komentari

zemlja2.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • Zemlja 2 blog hr

    dobar tek

    avatar

    26.10.2025. (17:49)    -   -   -   -  

  • modrina neba

    Ja to nikada nisam i ne prakticiram, jednostavno ne mogu jesti na cesti, nije mi.

    avatar

    26.10.2025. (18:11)    -   -   -   -  

  • AnnaBonni1

    Sve je to ok pa i sljedovi ako slijede kako treba.
    Kad su Francuzi preuzeli hotel LAV kraj Splita imali smo te godine maturalni ples, vrlo raskošan s ponuđenim šampanjecem prije ulaska u salu... Ali, nastavilo se na "francuski način" , pa nakon nekoliko namaza jelo je bilo : mali medaljon i preko njega ( ne bi vjerovala ) jedna dugačka zelena mahuna...

    To je to a la' france

    avatar

    26.10.2025. (18:26)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Ne volim jesti na cesti ali nekad uzmem nešto 'za van' i pojedem doma ili u planini kad se negdje stane a malo jela koje nude mi paše. U restoranima volim 'švedski stol'.

    avatar

    26.10.2025. (19:25)    -   -   -   -  

  • gogoo

    U Bombayu sam vidio kako peku nešto kao kruh uz ulicu ali nisam kušao.

    avatar

    26.10.2025. (20:08)    -   -   -   -  

  • viatrix

    Zanimljive su te pokretne kuhinje.:)

    avatar

    26.10.2025. (23:48)    -   -   -   -  

  • Zemlja 2 blog hr

    @ modrina neba
    Hvala na komentaru.
    Pa i nije za svakoga

    avatar

    27.10.2025. (08:04)    -   -   -   -  

  • Zemlja 2 blog hr

    @Anna Bonny1
    Baš lijepa sjećanja.
    Sljedovi su prikladni za svećane prigode. Zahtjevaju puno vremena, a ako si poslovno vezan za restorane ne ide.
    A ja i volim na tanjuru "food" ne slikicu:)))))

    avatar

    27.10.2025. (08:15)    -   -   -   -  

  • Zemlja 2 blog hr

    @ Mislim da je u Bombayu, "nešto kao kruh" bio naan. Izgleda slično kao naša pogača. Radi se s kvasom.
    Umjesto kruha jedu i čapate. Čapati se rade od brašna i vode. Brašno je
    od sirka, prosa i još nešto što ne znam. Izgleda kao crna palačinka.
    Peku na ugrijanim glinenim ćupovima. Ja sam moje pekla od integralnog brašna na teflon tavi. Fino. Mi jedemo uz curry.

    avatar

    27.10.2025. (09:17)    -   -   -   -  

  • Zemlja 2 blog hr

    @ Viatrix
    Pokretnu kuhinju, u crvenom kombiju, ima coolinarski chef Istrijan David Skoko.

    avatar

    27.10.2025. (09:22)    -   -   -   -  

  • luki2

    Volim "street food," volim probati i nešto novo....Sve u svemu, sve umjereno i fino ima prolaz.

    avatar

    27.10.2025. (18:41)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Bili smo četiri puta u Japanu, ukupno skoro dva mjeseca u vlastitoj režiji.
    Po dva tjedna Japana, sa smještajem, koštalo nas je manje nego da smo išli dva tjedna na Krk. Dobar dio zasluga pripada odličnoj i jeftinoj uličnoj hrani i restoranima brze prehrane. Inače u tim restoranima nema kao kod nas: sjedneš za stol pa jedeš satima, pojedeš pa se dugo ne dižeš. Mi smo ipak i tu zadržali dio naših navika, bez žurbe.

    avatar

    27.10.2025. (21:52)    -   -   -   -  

  • Zemlja 2 blog hr

    @ Više ljubavi
    Hvala za komentar.
    O Japanu znam malo. Nikad bila. Interesantno.
    Čak,neovisno cijeni, u restoranu možeš sjaditi kod kuće, a Japan dođeš
    nešto vidjeti.

    avatar

    28.10.2025. (09:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...