- baš danas sam (na tijestu iz pekare) radio jednu malo obilniju pizzu (uz šampinjone, slavonsku slaninu i prešanu šunku) nije fotogenična kao Caprese ali ubih se, da se ne baci; - izgleda kako i Japanci otkrivaju konkurenciju ribi uz „Duguljasto jelo od mlevenog mesa“, možda stavljaju sodu bikarbonu u njih-a kao u BiH A podmladak čim zamiriše luk uzviknu - ćelapiiii
Savršeno i po mom guštu. Sve imam svoje osim mozzarele.... Ćevape nisam jela bar 30 godina, ne fale mi, ali razumijem one koji ih vole. Kad smo odlazili barkom na plaže gdje smo obavezno pekli i ćevape na roštilju, bili su baš bezobrazno dobri...
03.09.2025. (17:59)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
V
A kakvo je vaše mišljenje o ćevapima?
03.09.2025. (15:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
pal MOOD
- baš danas sam (na tijestu iz pekare) radio jednu malo obilniju pizzu (uz šampinjone, slavonsku slaninu i prešanu šunku) nije fotogenična kao Caprese ali ubih se, da se ne baci;
- izgleda kako i Japanci otkrivaju konkurenciju ribi uz „Duguljasto jelo od mlevenog mesa“, možda stavljaju sodu bikarbonu u njih-a kao u BiH
A podmladak čim zamiriše luk uzviknu - ćelapiiii
https://www.rts.rs/lat/magazin/Zanimljivosti/5779788/cevapi-rosti lj-izlozba-ekspo-u-osaki-japanci-cekaju-u-redu.html
03.09.2025. (16:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
marival11
Savršeno i po mom guštu. Sve imam svoje osim mozzarele.... Ćevape nisam jela bar 30 godina, ne fale mi, ali razumijem one koji ih vole. Kad smo odlazili barkom na plaže gdje smo obavezno pekli i ćevape na roštilju, bili su baš bezobrazno dobri...
03.09.2025. (17:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
AnnaBonni1
a šta si ti Mare vegetarijanka da ne jiš ćavape ?
03.09.2025. (20:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
viatrix
Slažem se s naslovom.
03.09.2025. (22:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
V
pal MOOD, ćelaaapiii... kao da čujem svoju nećakinju s tek nekoliko godina. Doduše, ni sada joj nisu mrski :))
Garant negdje piše da su ćevape Srbi i izmislili?
marival11, nije moja mozzarella, a nisu ni rajčice. Od susjede su :O
Svoje ovogodišnje ću ti slikati :D
Na bezobrazno dobrim ćevapima uvijek i treba inzistirati :)
viatrix, :)
04.09.2025. (12:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nema garancije
Dobar uvod za pizzu na stolu. Ćevapi..., ON radi solidne , mogu se
pojesti u bilo koje doba godine, ipak rađe pizza:)))
05.09.2025. (20:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
V
Ili oboje... ponekad baš i nema nekakvog razloga za izbirljivost :))
06.09.2025. (10:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...