:))) Ne znam ja ništa o fotoblogu; pričam općenito o fotograijama i fotografima ... :)
Nego, jesi ti za medenjake? Sad sam pripremila smjesu, a sutra se peku. Smjesa mora odležati preko noći... ispelkla sam samo malena tri, probna. I, ak' jesi... jesi li za ove obične, koje samo pojedeš, ili bi radije one ukrašene? Mislim... i ovi drugi su isti, isto se mogu pojesti, samo su ukrašeni tako da se mogu i na bor objesiti :)
16.12.2024. (21:08)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kod medenjaka je to samo puno posla oko iscrtavanja šećernom glazurom, a obzirom da je riječ o samo još dodatnog šećera, nema puno utjecaja na okus. Srećom pa su medenjaci stvarno jako ukusni i neukrašeni :)
I sreća da postoje i čvarkuše... koje ne zahtjevaju baš nikakvo ukrašavanje niti vješanje na bor :DD
17.12.2024. (00:17)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Na videa ću se vratiti, moram i ja mijesiti, svaki dan po malo. O fotografiji nemam što filozofirati, nikada nisam fotografirala, druga strana to uspješno odrađuje. Znam, bar mislim da znam prepoznati dobru fotografiju, što prirodnija meni bolja, hvatanje trenutka. To naravno treba znati, kao i razna iscrtavanja medenjaka i ostalih kolača. Nastavi gdje si stala, pozdrav:)))
17.12.2024. (17:17)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg, pa tako se i postaje fotograf :) Prije svehga imati cilj, raditi na njegovom ostvarenju (radovati se :O) pa onda postupno pomicati dalje granice :)
18.12.2024. (15:34)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
V
;)
16.12.2024. (17:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
jelen
Ljudi su opasnost. Velika, velika opasnost.
A o fotoblogerima neću ni trošiti riječi... svašta se danas gura pod fotoblogere.
16.12.2024. (20:25) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
V
:)))
Ne znam ja ništa o fotoblogu; pričam općenito o fotograijama i fotografima ... :)
Nego, jesi ti za medenjake?
Sad sam pripremila smjesu, a sutra se peku. Smjesa mora odležati preko noći... ispelkla sam samo malena tri, probna.
I, ak' jesi... jesi li za ove obične, koje samo pojedeš, ili bi radije one ukrašene?
Mislim... i ovi drugi su isti, isto se mogu pojesti, samo su ukrašeni tako da se mogu i na bor objesiti :)
16.12.2024. (21:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
jelen
Pa ukrašeni su i finiji. Barem mi se čini da bi morali biti, jedino ako nije to nešto psihosomatski.
16.12.2024. (23:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
V
Kod medenjaka je to samo puno posla oko iscrtavanja šećernom glazurom, a obzirom da je riječ o samo još dodatnog šećera, nema puno utjecaja na okus.
Srećom pa su medenjaci stvarno jako ukusni i neukrašeni :)
I sreća da postoje i čvarkuše... koje ne zahtjevaju baš nikakvo ukrašavanje niti vješanje na bor :DD
17.12.2024. (00:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nema garancije
Na videa ću se vratiti, moram i ja mijesiti, svaki dan po malo.
O fotografiji nemam što filozofirati, nikada nisam fotografirala,
druga strana to uspješno odrađuje. Znam, bar mislim da znam
prepoznati dobru fotografiju, što prirodnija meni bolja, hvatanje
trenutka. To naravno treba znati, kao i razna iscrtavanja medenjaka
i ostalih kolača. Nastavi gdje si stala, pozdrav:)))
17.12.2024. (17:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
Postoje fotografi i čvrkatori...
Spadam u ove druge,
ali sam sigurna da tu sreću, koju osećam kad,nešto,ispadne po mojoj zamisli, malo ko ima:))
17.12.2024. (17:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
V
nema garancije, pozdrav i vama :)
mecabg, pa tako se i postaje fotograf :) Prije svehga imati cilj, raditi na njegovom ostvarenju (radovati se :O) pa onda postupno pomicati dalje granice :)
18.12.2024. (15:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...