Prvo ću isprobati Annaboni style a onda ostale. Ima vremena do Božića! A sad kako a imam dvie lijeve za pravljenje kolača rezultat je nepredvidiv! :))))
27.11.2024. (07:19)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
imam tisuće nepreporučljivo provjerenih recepata, ali ovaj baš ne p.s. uz koju čašicu dobrog arhivskog vina može se dodati i još koja tisuća €, ako se već vrijedno štampa, bere, ... zašto ne, samo zvjezdano nebo je granica
28.11.2024. (13:14)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
V
Ne'am, samo sa cvebama... a taj je sirotinjski :))
26.11.2024. (18:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Goddess Vesna
E, sirotinjo i bogu si teška! Ajd šibni taj a pistacije budemo usput glodali! :)))
Nije ti zapovijeđeno, nego te lijepo umoljavam!
26.11.2024. (18:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
V
Je, pa nemam svoj, nego pokupim neki s interneta... i bude dobro :))
Evo, a ako ti je on kompliciran, ima Martha Stewart jednostavniji recept. Al' taj nisam probala.
26.11.2024. (18:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Goddess Vesna
Fala ti od srca! I potvrdilo se moje mišljenje da si ti jedna draga djevojka dobre duše! :)
26.11.2024. (18:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
V
Hej, hej... pazi što pričaš, ugroziti ćeš moj brižljivo njegovani imidž dežurne opakuše :P
Idem uključiti rifljaču.
26.11.2024. (18:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.Annabonni
napravi kuglof sa cvebama, dodaj sjeckane pistačije , rupa u sredini , preliv čokoladni .......ali @VV sve zna
26.11.2024. (19:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Goddess Vesna
Anči, isprobam.....:)
26.11.2024. (19:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
V
Kroz koji dan ću testirati OVAJ recept, da vidim je l' bolji od prethodnih.
26.11.2024. (22:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Nisam pravila, ali kad napraviš po gornjim receptima, stavi na
blog, pa da i ja napravim
27.11.2024. (06:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Goddess Vesna
Prvo ću isprobati Annaboni style a onda ostale. Ima vremena do Božića! A sad kako a imam dvie lijeve za pravljenje kolača rezultat je nepredvidiv! :))))
27.11.2024. (07:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
Ja prvo razumio pantalone s pistacijama hehe..
27.11.2024. (21:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Blumi
imam tisuće nepreporučljivo provjerenih recepata, ali ovaj baš ne
p.s.
uz koju čašicu dobrog arhivskog vina može se dodati i još koja tisuća €,
ako se već vrijedno štampa, bere, ... zašto ne,
samo zvjezdano nebo je granica
28.11.2024. (13:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...