@Annabonni: kao i svašta drugo, pesto genovese sam valjda probao još u prošlom, pretprošlom, ... životu, i osvojio me na prvu, a kako je bio urnebesno skup išao sam ga i sam raditi, ispao mi je izvrsno, ali i još skuplji, ali nije to neobično s obzirom na dosta svježeg bosiljka, pinjole, grana padano, vrhunsko maslinovo, ... ne znam zašto spominješ samostalno korištenje, ja sam ga uvijek kombinirao, a što se tiče mora li biti baš istarski ovčji, jako dobro znaš da podržavam raznolikost i prezirem isključivost, po meni, ljudi s dva zrna soli u glavi uživat će i u paškom i istarskom i hercegovačkom i ...
04.11.2024. (14:33)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@sewen: vrhnje je baš zanimljiva ideja, probat ću p.s. probao sam isto jelo kao i ovo, ali s vegetinom pastom od bosiljka, puno manje intenziteta, ali bome i manje kalorija, sljedeći puta ih možda pomiješam
05.11.2024. (10:09)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Annabonni
Pesto genovese nisam probala i ne znam jel se samostalno upotrebljava ?
Jel mora biti baš ovčji istarski ili može neki drugi ?
04.11.2024. (13:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
@Annabonni: kao i svašta drugo, pesto genovese sam valjda probao još u prošlom, pretprošlom, ... životu, i osvojio me na prvu, a kako je bio urnebesno skup išao sam ga i sam raditi, ispao mi je izvrsno, ali i još skuplji, ali nije to neobično s obzirom na dosta svježeg bosiljka, pinjole, grana padano, vrhunsko maslinovo, ... ne znam zašto spominješ samostalno korištenje, ja sam ga uvijek kombinirao, a što se tiče mora li biti baš istarski ovčji, jako dobro znaš da podržavam raznolikost i prezirem isključivost, po meni, ljudi s dva zrna soli u glavi uživat će i u paškom i istarskom i hercegovačkom i ...
04.11.2024. (14:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
viatrix
Kada sam pročitao sam pomislio da su neki plodovi mora. U principu pesto genovese volim, ali mi je jako rijetko na meniju.
04.11.2024. (21:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
sewen
Ovaj zeleni pesto sam dva puta probao. Baš je intenzivan i volim ga razblažiti vrhnjem. E sad sam uzeo i ostale 2 varijante za probu pa....
05.11.2024. (05:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
@viatrix: povremeno kupim gotov
@sewen: vrhnje je baš zanimljiva ideja, probat ću
p.s.
probao sam isto jelo kao i ovo, ali s vegetinom pastom od bosiljka,
puno manje intenziteta, ali bome i manje kalorija,
sljedeći puta ih možda pomiješam
05.11.2024. (10:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mrr Mau
Izgleda prekrasno. Nisam to još radila, ali možda isprobam. Ne kupujem gotove umake, pa će biti kad prikupim sastojke.
05.11.2024. (13:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Odlična ideja
05.11.2024. (15:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
@Mrr Mau: ne uzgajam svoj bosiljak, ali...
@Lastavica: i meni je ovo ideja za dobru kombinaciju
06.11.2024. (10:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...