Komentari

starrynight2022.blog.hr

Dodaj komentar (31)

Marketing


  • starry night

    helou, jutrić!

    avatar

    21.09.2024. (07:55)    -   -   -   -  

  • starry night

    evo za čas nešto ispišem :)))))))))))))))))))))))))))))))))

    avatar

    21.09.2024. (07:59)    -   -   -   -  

  • starry night

    smatram se pojedenom :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    avatar

    21.09.2024. (08:05)    -   -   -   -  

  • starry night

    idem, mora se raditi, popila sam kavicu, đenjca :))

    avatar

    21.09.2024. (08:06)    -   -   -   -  

  • AnnaBonni

    Hvala na replici

    Čitam, pijem kavu uz (****), sunčano je jutro, subota neradna , dokoni pop i jariće krsti, kažu ..bolje ovako , nego kako D.K kaže "da bih preživo "
    On je, naime pravi pisac a ne anonimni lik jednog bloga.

    avatar

    21.09.2024. (08:13)    -   -   -   -  

  • starry night

    pa da, lakše mi je napisati vrhunsku pjesmu nego vrhunski roman, pa izuzetno cijenim one koji pišu vrhunske romane, tak sam naštelana, suprotno od egotripa, eto, malo pojašnjenje, Anči, tebe čitam uredno jer mi je zanimljivo probijati se kroz šikaru

    avatar

    21.09.2024. (08:21)    -   -   -   -  

  • Kukumare

    Ima tih kanibala posvuda, poneki su nevidljivi a oni vidljivi se trude glodati.

    avatar

    21.09.2024. (08:26)    -   -   -   -  

  • starry night

    ima, Kukumare

    primijetila sam da me vole miceki i muceki jako, kad idem po cesti uvijek me prate i motaju mi se oko nogu, pa ih pošmajhlam

    avatar

    21.09.2024. (08:43)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Ne znam, najgori oblik pisanja mi je skribomanija. Definicija skribomanije:pisanje samo da bi se pisalo stihijski bez glave repa poveznice što god naleti pod tipkovnicu. Makar se radilo o dva slova u tom slučaju radi se o skribomaniji. Imamo i na blogu takvih primjera koji su osim što su skribomanska bljuvotina i podvaljivački pamfleti. Kanibalizam slikoviti u punom smislu riječi.

    avatar

    21.09.2024. (10:17)    -   -   -   -  

  • starry night

    Još će nam YUkraina određivati kog ćemo umjetnika financirati, šta bi on, uredovao RUNDEKOV žiro?

    Mi smo RUNDEKOVI, RUNDEK je NAŠ!

    https://www.youtube.com/watch?v=w0rw9dKq2Ik

    avatar

    21.09.2024. (11:21)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Tipski profil desnog opaničara (da ostanem pristojan pa ne kažem kozojeba) kojem jako smeta progresivizam kozmpolitizam i građanska svjetovna Hrvatska. Pa možemovce naziva "muzeovci" a garant je i kradezeovac, ne možda članski ali glasački svakako. Rundek je zakon! Pravi umjetnik rodom iz Budinšćine najjači mi je bio u Haustoru Ena, Šejn moja prva ljubav pjesme koje su obilježile zagrebački novi val a i solo je majstor. A što su od svojih života napravili ovakvi dripci koji u poznim godinama piskaraju skribomanske pamflete?

    avatar

    21.09.2024. (11:28)    -   -   -   -  

  • starry night

    pusti kozu u Zagreb i gledaj tko će prvi zasliniti :))))))))))))))))))))))))))), taj nije zagrebački novi val 300%

    avatar

    21.09.2024. (11:43)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Naravno da nije :) zna se što su Zagrepčanci (i svi oni koji se tako osjećaju) progresivnog kozmopolitskog svjetovnog svjetonazora ne glasaju za kradeze ne slušaju thompsona i ostalu usrašiju ne seru po umjetnosti i umjetnicima niti su konzerve.

    avatar

    21.09.2024. (11:49)    -   -   -   -  

  • starry night

    Sad sam glasala za Tomaševića, dobio je 72% podrške na današnjoj anketi "Na čijoj ste strani" https://www.index.hr/vijesti/clanak/u-ime-obitelji-i-zagreb-opet-idu-na-su d-zbog-zastava/2600228.aspx

    avatar

    21.09.2024. (12:49)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Joj fuuuuuuuuj kad sam kliknuo dočekala me pozdravno-degutantna markićkina faca. Ta spodoba je zbilja nakaradna pojavnost ali i prigodno fizički izgleda u skladu s bolesnom ideologijom koju zastupa. Evo obavih i ja građansku dužnost i glasah :) eto me među 72% ps za "u ime obitelji" 27% umjesto 0 bljuje mi se.

    avatar

    21.09.2024. (12:57)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Ps s obzirom da volim na indexu pročitati i komentare evo nemoj zamjerit malo ću ti "uzurpirat" prostor da izdvojim neke koji su me se najviše dojmili. Evo kronološki.


    "U mojoj zgradi zivi debela baba koja je vidjena kako pozira s Markickom, imaju cetvero djece i najgore su nekulturne seljacine. Baba uvijek smrdi po znoju u liftu. Ponasasju se kao da su bolji od svih, nepropisno se parkiraju ispred zgrade (da ne moraju placati), hodnik ispred stana je zatrpan stvarima kao skladiste, macke pustaju da idu i pisaju po zgradi itd. To je kadar".


    "Ovim udrugama "U ime obitelji" i "Viagra" je najbitnije da i dalje mogu sisati državni novac, briga njih za obitelj, djecu....."



    "Markićka, jedan od smrtnih grijeha: Neumjerenost u jelu i piću. Nisi čula za to, prasice?"


    "Čobani idite u svoja sela zajedno sa klečavcima i viješajte zastave, ovo je Zagreb.
    "

    "Puši kiflu debela kravo!Zaradila si milijune na kontracepciji kao uvoznica istih,a sad moralno podržavas stvaranje obitelji.Čak i da mi Tomašević nije drag tebe kozo nikada nebi podržala."


    "Paraziti koji parazitare na grbači nerođenih. Pametno su se domislili , ne rade ništa jer je riječ o nerođenima, čim se rode nije njihova briga.
    Osnovat ću udrugu koja će brinut o nezačetima, preko koje ću si skromno nakupovat par stanova i par vila."

    avatar

    21.09.2024. (13:05)    -   -   -   -  

  • starry night

    :)))))))))))))))))))))))))))))))))), da je anketa bila "Tko vam je ljepši" :)))))))))))))))))))))))))), bilo bi 100% za Tomaševića :))))))))))))))))))))))))))))))

    avatar

    21.09.2024. (13:08)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    hahahaha :)))) ali fakat nešto tako ružno kao što je markićka ja u životu nisam vidio (a daleko od toga da je jedini gabor) zato i mrzi ženski rod jer kao žensko niti sama ne izgleda gadne su to frustracije. :D

    avatar

    21.09.2024. (13:17)    -   -   -   -  

  • starry night

    paraziti su tobož za život, imala sam dugo PTSP jer me manijak napao usred grada i htio silovati, u zimsko predvečerje, vraćala sam se s prekovremenog, imala sam more i strah od prolaznika godinama, i onda čitam kak pederi hoće da silovane curice rode, bljuje mi se, zar nije logičnije da idu hodati da se manijacima odsječe k., a ne da silovane curice rode, ja sam da se svakog manijaka uškopi, i da za TO hoda debeli parazit

    avatar

    21.09.2024. (13:20)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Najveći Ljigavac baš tako s velikim LJ je takvog stava (još ljigaviji od markićke) vjerovatno je i sam tako nastao pa takvu gadost zagovara. Taj gnjusni gad je nadmašio čak i ivaniševića koji je općio sa psima. Koja je to sve izopačena bolesna žgadija.

    avatar

    21.09.2024. (13:30)    -   -   -   -  

  • starry night

    nju ne bi nitko, pa ne zna kak je to, kad manijak skoči na tebe i hoće te silovati, koji k. ona priča, degenerika nitko u toj priči ne spominje, koje hvinje bolesne, onaj im je tip silovao pse pa su ga štitili, to su psihopati a ne hodači za život

    avatar

    21.09.2024. (13:34)    -   -   -   -  

  • starry night

    tom vidiš na faci da je monster, monster-brain

    avatar

    21.09.2024. (13:53)    -   -   -   -  

  • starry night

    metni monstera i Markićku i na drugu stranu Benčićku, Kekin i Tomaševića, naravo da se krimosima i psihopatima vidi na faci i da se isti s istim rado druže, monsteri s monsterima, similis simili gaudet , mi vapimo za psihički zdravim i normalnim ljudima poslije najezde kriminalaca, monstera, psihopata, varalica, kradljivaca i ostale mizogine žgadije kao društvenih UZORA, tuca pse u spavaćoj i meće to na net i onda hoda za život, pa to treba uškopiti za sva vremena

    avatar

    21.09.2024. (14:00)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Možemo kao stranka i Ivana Kekin kao predsjednica su jedina (normalna) alternativa ovoj ogavnoj bolesnoj sekti. Napokon imamo steanku mladih progresivnih istinski lijevih koji od ranije s politikom nemaju nikakve veze. A i dnovinari su isto krivi što spodobama ala markićka i ljigavi batarelo nedrk ilčić itd daju medijski prostor.

    avatar

    21.09.2024. (19:06)    -   -   -   -  

  • starry night

    repetitio est mater studiorum :))

    avatar

    21.09.2024. (19:20)    -   -   -   -  

učitavam...