Komentari

starrynight2022.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • starry night

    večer!

    avatar

    01.08.2024. (20:56)    -   -   -   -  

  • luki2

    Znaš što su rekli za Hitlera? "Nece on ništa.":(((( Ne, ma kakvi...:(((

    avatar

    02.08.2024. (00:07)    -   -   -   -  

  • starry night

    mnogo volu palež, Hitler logorske krematorijske peći za spaljivanje, Neron je svršavao na gorenje Rima, inkvizicija na paljenje nevinih žena i znanstvenika, priromani na potpaljivanje i paljenje šuma i životinja, manijaci i psihopati, daj im vlast i spalit će te :)))))))))))))))))))))))))))))))

    avatar

    02.08.2024. (00:33)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    S poezijom baš nisam na sigurnom terenu ali vjerujem u tvoj izbor. Inače olimpjadu gledam jer je eto svake prijestupne a i to je prigoda da se pogledaju oni zapostvljeni sportovi poput streljaštva i tenisa recimo ali nemam nekog navijačkog žara. Slavit ću tek kad Hrvatska bude svjetski prvak u standardu plaćama ekonomiji i naprednosti i kad desne kreature ne budu sraćkale po filmu i kazalištu.

    avatar

    02.08.2024. (21:36)    -   -   -   -  

  • starry night

    više volim knjigu i film nego sport, sjećam se nedjeljom u Jugi poslije podne je na radiju bilo rezervirano za "sport i glazbu", spiker bi najavio emisiju: "A sada, sport i glazba...", joooj , koja su to bila dugačka nedjeljna poslijepodneva, red tekmi, red domaćeg popa, to su moji starci slušali, bilo je romantično, stara se mota po kuhinji, fina nedjeljna klopa, a s radija svira dobra mjuza, tekme bih preskakala, jedva sam čekala opet mjuzu, a ti sportski spikeri bili su savršeni, otkad popovi arbitriraju sve svjetovne sadržaje, sve mi se zgadilo, evo čitam dva popa prijavljena za seksualno zlostavljanje migranata organizirala krađu mobitela sa snimkama zlostavljanja :! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))), pa to su sami gejevi, a što se tiče ekonomije, ogromna birokracija i kler gutaju lovu a gospodarstvo propada:

    "U lipnju 2024. u usporedbi s lipnjem 2023. kalendarski prilagođena industrijska proizvodnja u Hrvatskoj pala je za 8,3 posto. Industrijska proizvodnja u lipnju 2024. u usporedbi sa svibnjem 2024. pala je za 3,7 posto, pokazuju podaci Državnog zavoda za statistiku (DZS).

    U lipnju 2024. u odnosu na lipanj 2023. proizvodnja trajnih proizvoda za široku potrošnju pala je za 16 posto, energije za 14,2 posto, kapitalnih proizvoda za 12,6 posto, netrajnih proizvoda za široku potrošnju za 6,5 posto, a intermedijarnih proizvoda za 3,5 posto.

    U lipnju 2024. u usporedbi s lipnjem 2023. kalendarski prilagođena industrijska proizvodnja pala je u opskrbi električnom energijom, plinom, parom i klimatizaciji za 22,4 posto, u prerađivačkoj industriji za 6,4 posto, a u rudarstvu i vađenju za 6,1 posto.

    Industrijska proizvodnja u padu i peti mjesec za redom

    Prema područjima NKD-a 2007. sezonski i kalendarski prilagođena industrijska proizvodnja u lipnju 2024. u usporedbi sa svibnjem 2024. u opskrbi električnom energijom, plinom, parom i klimatizaciji pala je za 8,6 posto, u rudarstvu i vađenju za 4,4 posto, a u prerađivačkoj industriji za 2,5 posto.

    U lipnju 2024. u odnosu na svibanj 2024. proizvodnja trajnih proizvoda za široku potrošnju pala je za 11 posto, netrajnih proizvoda za široku potrošnju za 6,9 posto, energije za 6,3 posto, a kapitalnih proizvoda za 6,2 posto, dok je proizvodnja intermedijarnih proizvoda porasla za 3,1 posto."

    Usput, čitala sam da imamo najskuplju hranu u EU i najniže radničke mirovine u svijetu u odnosu na skupoću života, šta mi to plaćamo toliko ogromnim plaćama, kakvu to upravu plaćamo, da smo tako katastrofalno po svim parametrima pristojnog standarda i života za raju totalno shebani, a nikad toliki harači i ovrhe i naplate i uzimanje raji love za svaki k., nije bilo u povijesti kao od kad je mafija uvela raji financijski teror a sebi sve moguće privilegije prije 30 godina.

    avatar

    02.08.2024. (23:00)    -   -   -   -  

  • starry night

    DRAGE MOJE DIVNE I PAMETNE ŽENE, VJERUJETE LI VI DOISTA U TU MIZOGINU I FEMICIDNU PRIČU DA STE STVORENE BITI ADAMU "DRUŽICA", ZA PLOĐENJE I MNOŽENJE, DA STE DRUGOTNE I DA STE ZA SVE KRIVE JER STE IŠLE DRKATI ZMIJU I JABUKU PA JE JADNI ADAM ZAVRŠIO NOGOM U TUR IZ RAJA I VI SAD NOSITE VJEČNI GRIJEH RADOZNALOSTI I PROPITIVANJA, I DA KAD VAS MAJMUNI SILUJU TREBATE RODITI I DA KAD VAS TUKU U KUĆI TREBATE ŠUTJETI I DA KAD VAS VRIJEĐAJU I KORISTE ZA ROBOVSKE KUĆNE I TVORNIČKE POSLOVE DA JE TO TAKO PRORODNO I DA VAS TREBAJU MANIJACI PREGLEDAVATI I SPALITI I KO HEBE VAS I VAŠU DJECU, SVE TO TREBA POBIT AKO NE SLUŠA. TAKO VELI NAJMIZOGINIJA ANTIŽENSKA CENTRALA U SVIJETU S POPRATNIM SADO-MAZO SADRŽAJEM GNJEČENJA I SPALJIVANJA ŽENA? GLEDAJUĆI REZULTATE PO TESTOVIMA U ŠKOLAMA, JESMO LI DOISTA GLUPE, TUPE I DRUGOTNE KAKO NAM KLERČINA IMPUTIRA NA SVAKOM KORAKU, OD KOLIJEVKE PA DO GROBA??

    avatar

    03.08.2024. (12:28)    -   -   -   -  

  • starry night

    on kad je glup to je humor, a vi kad ste glupe to je činjenica, jer ste drugotne i glupe a priori, je li to želi popina reći?

    avatar

    03.08.2024. (12:40)    -   -   -   -  

  • starry night

    sad ćedu me spaliti jerbo sam neklekljiva, hebote, učit ponosno ljudsko biće klečat manijacima i šutit, pa to moraš biti gadan mrak u mozgu i psihopat

    avatar

    03.08.2024. (12:44)    -   -   -   -  

  • starry night

    bome su nas popovi i mafija gadno uništili, ne znam šta to prave popovi u Europi, zavode opći pederaj s drugotnim ženama i djecom

    avatar

    03.08.2024. (12:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...