@Lastavica: ovo sam već pojeo, ali lako ćemo se dogovoriti
@Dinaja: u ove vrele dane krastavci su pravo osvježenje
@AnnaBonni: kuhani su dan ranije, pa je prženje bilo više deklarativno p.s. možda je to slično kao i kod lososa, onaj divlji je blijed, dok je iz uzgoja kao sunce na zalazu, umak: povrće prodinstaš, dio krastavaca je bio sitno riban, pa razni začini, i to je manje više to, zapravo je bitno da se riješiš suvišne vode, tek time dobiješ teksturu umaka, inače je juha
@viatrix: ovdje su korišteni domaći krastavci iz Istre, eko, bio, ... apsolutno prva liga
11.07.2024. (21:09)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Pozivaš li na ručak? Dolazim!
11.07.2024. (17:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dinaja
sutra planirala gambore, krastavci je ideja... hvala ti...
11.07.2024. (17:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Annabonni
gamberi su ti blidi , a umak je intresantan ali ne znam KAKO ga napraviti
11.07.2024. (19:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
viatrix
Jedino sam više puta koristio umak s tekućinom kiselih krastavaca.
11.07.2024. (19:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
@Lastavica: ovo sam već pojeo, ali lako ćemo se dogovoriti
@Dinaja: u ove vrele dane krastavci su pravo osvježenje
@AnnaBonni: kuhani su dan ranije, pa je prženje bilo više deklarativno
p.s.
možda je to slično kao i kod lososa, onaj divlji je blijed, dok je iz uzgoja kao sunce na zalazu,
umak: povrće prodinstaš, dio krastavaca je bio sitno riban, pa razni začini, i to je manje više to,
zapravo je bitno da se riješiš suvišne vode, tek time dobiješ teksturu umaka, inače je juha
@viatrix: ovdje su korišteni domaći krastavci iz Istre, eko, bio, ... apsolutno prva liga
11.07.2024. (21:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
konobarica
Pa baš ideja.
11.07.2024. (21:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
da, bit je ideja i sloboda kombiniranja
12.07.2024. (20:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...