Komentari

recenzijefilmova27777.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • TEATRALNI

    A produkcija.

    avatar

    10.06.2024. (21:09)    -   -   -   -  

  • starry night

    Filmić je savršen, ekipa fantastična, kako "obični" pucaju pod pritiskom i u što se pretvaraju u epizodi linča, vrlo uvjerljivo dočarano sa samo jednom osobom koja misli racionalno i koju ekipa obrađuje za zajednički interes, a to je - ići kući :))))))))))))))))))))))))))) , jako dobro, karakterizacija likova besprijekorna, u tako malo vremena prava lepeza sociopatskih karaktera je prikazana

    i opet poslastica :))

    avatar

    11.06.2024. (00:00)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Da, odabir ekipe je za čistog cenera a i lokacija snimanja Tesla je na zgodnoj lokaciji u gradu. Stari je bio lud na određeni način i to s pištoljem je bio signal za paniku (bar u prvom kadru) ali kad je ispao šenžer i kad su vidjeli da je pištolj obična airsoft replika pa su ubili Boga u starcu više se ne mogu izvlačiti na samoobranu što su i znali. Sve se izdogađalo praktički u sekundi i znali su u to uvući curu koja je jedina od svih njih savjesna i poštena. Volim takve filmiće koji baš i jesu poslastica u kojima se psihološki profili uloga kompromitiraju postupno. A vrhunac je s onim "trebamo zadovoljiti neke demokratske standarde ajmo glasat tko je za to da se riješimo starog i idemo doma?" Kao vrhunac perverzije u cijeloj situaciji a ciljano je dotični stranački član čitaj političar bar u neku ruku. Drago mi je da ti se svidio :)))

    avatar

    11.06.2024. (00:36)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Inače Croatian film je izvanredna platforma u početku specijalizirana za kratke filmove koja je vremenom evolvirala u bazu domaćih filmova uključujići i cjelovečernje. Ovdje povremeno objavim samo filmove kratkog metra jer se gledanje dužih naplaćuje (nešto simbolično) a kako nisam pobornik online plaćanja u takve se poteze ne uvlačim samim time apsurdno bi bilo da ih onda ovdje linkam.

    avatar

    11.06.2024. (22:27)    -   -   -   -  

  • luki2

    Sablasno sliči stvarnim situacujama!:((( Ljubim!

    avatar

    12.06.2024. (01:46)    -   -   -   -  

  • NF

    sam naslov zvuči zlokobno cinično, pogledam naknadno

    avatar

    12.06.2024. (09:30)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -LUKI, NF-Na dobrom ste tragu film ima oba principa i tragičnih i ciničnih situacija i tim više je realističan. Kompromitira razno-razne psihološke profile individualno kod svakog a ishod je da loša strana "demokracije" pobjeđuje kao i u stvarnosti.

    avatar

    12.06.2024. (20:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...