Komentari

starrynight2022.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • starry night

    Tekst i fotke, iz mojih knjiga

    avatar

    27.05.2024. (16:48)    -   -   -   -  

  • starry night

    jedino Možemo može spasiti Zagreb iz ralja krimosa stasalih i množenih na reketima starosjediocima

    avatar

    27.05.2024. (17:01)    -   -   -   -  

  • starry night

    mafije samo pljačkaju bijedu i sirotinju ovrhama i reketima i vele starcima da im pišu na mail znajući mafija da starčad nema ni za kruh a kamoli za internet i računala pa krimosi pljačkaju raju ko zečeve, to je stravično nešto što se po tom Zagrebu i Hrvatskoj dešava pod mafijom i kriminacima i općom pljačkom i reketom siromašnoj starčadi kojima jedino smrt žele da ih se što prije riješe nakon cijeloživotnog rintanja po tvornicama koje su opljačkali i uništili najgori krimosi ikad viđeni u povijesti, ne treba zaboraviti da su krimosi stvorili dva zakona, jedan za rintajuću raju, jedan za parazite i da je to uzrok ogromnog egzodusa od parazita i mafije

    avatar

    27.05.2024. (17:11)    -   -   -   -  

  • starry night

    Sicilija je mila majka, šta bi sa Švicarskom i tom pričom? "samo nam platite karte za dublin,oslo,minhen.......toliko trazimo od domovine..........nakon godina placanja poreza kupite nam barem karte evo vam sve prokleto vam bilo,zivi sa svojim pijavicama braniteljima i drzavnom upravom,policijom i ostalima sto sisaju nase novce iz budzeta"

    gornji komentar je pod videom, ostali su isto takvi

    avatar

    27.05.2024. (17:44)    -   -   -   -  

  • starry night

    pa ko bi rekao da će se to tako srozati nisko da partizani i SRH izgledaju ko Švicarska u odnosu na ovo što se tu dešava danas

    avatar

    27.05.2024. (17:48)    -   -   -   -  

  • starry night

    nogomet, ma boli me k. za nogomet, nogomet je sama mafija, ko i pevaljke, daj ljudima kruh i normalan život poslije rintanja cjeloživotnog a ne da ih pljačkaju strane banke i ovršničke mafije i otimaju im imovinu pljačkama, deložacijama, reketima, kamatama, troškovima postupka, rješenjema, općom pljačkom od koje živi mafija umjesto od poštenog rada kao oni koje pljačka u takvoj mjeri da nestaju cijele regije i gradovi u egzodusu

    avatar

    27.05.2024. (17:53)    -   -   -   -  

  • starry night

    parazit može prodavati m. pod bubrege ako to netko hoće kupiti, ali m. nisu bubreg, niti je parazitova priča istina, kad je kriminalac govorio istinu, problem je što tu kriminalci i suci govore istim jezikom i na istoj su strani jer su krimosi si napravili talvo uređenje da može krasti koliko hoće i pljačkarti raju a da ne odgovara za kriminal i ne vraća lovu, ono čuveno kriminalčevo "neka institucije rade svoj posao", te koje je krimos i napravio pozapošljavajući svoje rodijake, kurve, netjake, žene, djecu, pa naravno da te institucije neće raditi svoj posao nego se rugaju onima koji ih plaćaju krvavom lovom, pdv-pvima, porezima, haračima, nametima, članarinama, "doprinosima", ugovorima s vragom itd., itd, osim kad dođe Koveši pitati di je europska lova koja je završila u krimosovim džepovima, e sad će da bude gadna frka između Koveši i krimosa zaduženog za interese mafije braniti od njenih istraga

    avatar

    27.05.2024. (18:10)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Ja konstantno govorim da je naš Zagreb grad ljevice anarhije i progresivizma a kome se to ne sviđa široko im more i neka putuju. Osobno nemam ništa protiv da tko god želi da dođe u naš grad ali imam protiv kad ovdje počnu krojiti svoje politike. Ovi patetični opus dei bolesnici su se dotepli Bogtepitaj odakle što nije sporno ali je kad misle da će nama krojiti živote onda je odjeb u troskoku za sve njih. Usput na onoj inicijativi za dostupnost legalnog i sigurnog pobačaja skupljeno je preko milijun potpisa, to ipak govori da je katolibanija manjina. Možemo je definitivno jedina i najbolja opcija za spas ekonomije poboljšanje standarda za spas sekularizma progresivizma i napretka. A da četerdesetih nije bilo ovih po kojima rvatine neumorno seru (i idu mi usput na stvarčicu s tim pričama o ww2 koji traje još samo u njihovim ludim glavama) sad oni ne bi govorili hrvatski nego bi parlali italiano. I da, moram komentar zaključiti s nečim sramotnim, baš čitam da je njegova gadost turudić od danas i službeno državni odvjetnik. (Da se može dodat sad bi tu došao emotikon koji riga)

    avatar

    27.05.2024. (22:18)    -   -   -   -  

  • luki2

    Uvijek bio i uvijek će biti!

    avatar

    28.05.2024. (00:02)    -   -   -   -  

  • starry night

    Naravno da je Zagreb lijevi, desničar je u Zagrebu ko prase u Teheranu.

    Uvijek lijevi bio i ostat će, samo mafija ga je uništila pljačkom i reketom i gonjenjem na klečanje po uzoru na pripizdinu.

    avatar

    28.05.2024. (00:28)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Desničari su krebili a najjači "argument" protiv Tomaševića i možemo im je da "ništa nisu napravili" što je pod 1 notorna prozirna laž. Pod 2 ne može se banditićevo 20+godišnje sustavno uništavanje Zagreba sanirati ni u 20 mandata kud će u jednom? Pod 3 napravili su puno stvari stavka 1 prepolovili zaposlene u zg holdingu stavka 2 kupili novije tramvaje da zamjene one stare 50+godina a u postupku sastavljanja su i novi niskopodni stavka 3 ukinuli parazitsku mjeru "majka odgojitelj" (što ih jako pika u živac) pod 4. napravit će od Zagreba pravi moderan europski grad. Zagreb nikad neće biti desničarska konzervativna pripizdina. Jedini prigovor koji imam uputit na Tomaševićevu adresu je to što kao gradonačelnik ne zabrani okupljanje one klečavske impotentne ljigavele na trgu.

    avatar

    28.05.2024. (10:11)    -   -   -   -  

  • starry night

    Tomašević je gospodin, Bandido krimos, doći poslije kriminalca i njegove drpačine duge 20 godina sređivati gradsko stanje je preteško. Najprije mora sanirati šta je ovaj sve popljačkao i pouhljebljivo drolje, netjake i zemjake kroz 20 godna, ovo drolje mislim kad si mafija zapošljava "male", daj mi zaposli onu malu, nema školu ali radit će sve što joj kažeš, znaš kak to ide s "malama", s k. na posao po vezi :))))))))))))))))))))))))) Ja recimo sam se pošteno zaposlila :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

    Ovo s klerom ne može Tomašević riješiti jer je nadležan Rim a ne Hrvatska, o tome ja stalno pričam, da smo vazali. Vaticanski zakoni su tu jači od hrvatskoh. Tu pop kad pedofilira ili krade, ne odgovara po zakonima RH nego je u povlaštenom položaju nad građanima RH, kao i stranci. Kaptol je država u državi.

    Bandido. Čitam da mu ni spomenik nisu napravili na Mirogoju. Mora da je gadan lopov bio kad ni to nije dobio, obično su gradonačelnicima pravili slike, spomenike, davali po njima nazive ulica, išli su u predanja, enciklopedije, ovaj će izgleda završiti kao kriminalac i sramota. Kako je moguće da je takav krimos vladao DVADESET godina Zagrebom, pa čak i iz zatvora, pita se čovjek. Bio je stalno nasnifan. Cijelo selo šmrče bijelo, Tako će i cijela mafija ući u povijest, kao najveće propadanje Hrvatske i iseljavanje u povjesti. Kao je moguće da je kleptomanska kleromafija vladala 30 godina, pitat će se u školama neki novi klinici kao što se mi pitamo kako je bilo moguće da jedan notorni Bandić vlada Zagrebom čak iz zatvora, pljačkajući ga i gradeći si bunkere u drugoj državi na rodnom kamenjaru a Zagrepčanima je kad je došao poručio da je stanovati u Zagrebu luksuz i tko ne može plaćati njegove harače nek seli iz Zagreba, baš je tako krimos rekao kad je došao pljačkati ga iz pripizdine i tako je i bilo. Tomašević je gospodin, nije ta sorta kriminalaca a la sve te kriminalne mafijašice i mafijaši koji su prodefilirali Remetincem ili se očešali za neku fotelju s koje će krasti i pljačkati 30 godina državu za koju drže ruku na sisi a koja je pod njima iselila i pretvorena u stranu koloniju pod vladavinom stranih banaka, vaticana i stranih trgovaca kojima ide sva lova iz potrošnje osim poreza koji idu kleromafiji, i bilo kakav suverenitet je nemoguć, pa ne smiju ni bankara ni kaptolskog pedofila taknuti ali zato mogu pljačkat radnu raju do izumiruća najgori paraziti ikada tu, čitam da iseljavamo opet ubrzano a useljavaju stranu sirotinju, to će biti ogroman gubitak identiteta kakav smo imali prije mafije, počelo je s Bandićevim uništenjem kumica i privilegijama zelenoj mafiji.

    avatar

    28.05.2024. (17:20)    -   -   -   -  

  • soylent the first

    ...grad cijim je građanuma trebala cura, zgodna i plava, da ih rijesi zlotvora koji je grad doveo do ruba bankrota nakon 20+ godina kabadahijske vladavine, koje se niti najgori adezeovski mitoman ne bi posramio.
    Elem, ubila ga sexom, jer su Zgcanci izlazili 20 g na izbore u 50%-tnom odazivu i drzali svojom indiferentnom inertnoscu Gada na vlasti, koji ih je pak u pojam ubijao sexom u glavu.

    avatar

    29.05.2024. (06:42)    -   -   -   -  

  • starry night

    di je ona sad, kog sad ubia :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    avatar

    29.05.2024. (10:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...