Komentari

starrynight2022.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • starry night

    Mizoginiju, dakako, potiču i popovi narativima o drugotnosti žena i podčinjavanja se muškarcu, i klečanjima za dominaciju nad ženama.

    Švedski pisac se potajno ubacio među incele. Ono što je otkrio je zastrašujuće
    "Ne smatram žene ljudima. One su samo ropkinje muškaraca"

    "Ne smatram žene ljudima. One su samo, ili bi trebale biti, ropkinje muškaraca. Kuhanje, čišćenje i širenje nogu kad im se kaže."
    "Društvo nas mrzi, a mi smo muškarci. Nikoga nije briga za nas. Moramo se okrenuti nasilju, prisiliti društvo da nam pomogne."
    Dehumanizacija je ključno oruđe unutar pokreta incel, jer gledajući žene kao nižu vrstu oni mogu neograničeno degradirati, oskvrnjivati i ugrožavati žene prema vlastitoj volji.

    Govoreći o ženama kao o 'femoidima', najbolji je scenarij da se na žene gleda kao na objekte, a najgori da se na njih gleda kao na mete.

    Opasnost koja proizlazi iz toga što inceli gledaju na žene kao na objekte je da se osjećaju kao da imaju pravo na njih. Kada se otkrije da to nije slučaj, oni razmatraju načine kako silom uzeti ono što vjeruju da im pripada.
    Zagovaraju kampove za silovanje

    Mnogi u pokretu incel predložili su i zagovarali postojanje državnih kampova za silovanje, budući da i žene i seks smatraju stvarima na koje imaju pravo. Nakon što je Engman shvatio puni opseg ovog problema osjetio se ponukanim pisati o njemu u nadi da će podići svijest o ovoj rastućoj prijetnji.

    Njegov roman Femicide ispituje naizgled odvojena ubojstva triju žena koja se s vremenom povezuju s incel pokretom. Iako je odlučio bazirati priču u Stockholmu, ona bi se jednako lako mogla odvijati bilo gdje u svijetu jer ovo nije izoliran problem.

    Kada ekstremistički pogledi s ruba društva počnu prodirati u mainstream kulturu, oni predstavljaju vrlo stvarnu prijetnju godinama kulturnog napretka. Mizoginija je oduvijek postojala, ali uspon incel foruma je milijunima muškaraca pružio odušak i štit anonimnosti da oslobode puni gnjev svoje mržnje na internetu.

    Inceli će se i dalje osjećati ohrabreni i ne smijemo biti slijepi na to, zaključuje Engman."

    avatar

    21.05.2024. (20:57)    -   -   -   -  

  • starry night

    Američka tajna služba: Muškarci koji ne mogu ostvariti odnose sa ženama su prijetnja

    avatar

    21.05.2024. (21:01)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Ima i ovdje u ovoj virtualnoj ludnici incela-prepoznatljivi su po intenzivnom "patriotizmu" takozvane velike rvatine a ako uz to još pokazuju naznake religijskog fanatizma-to otklanja i najmanju sumnju da se radi o incelu. Tu spadaju i javno eksponirane spodobe poput nedrka ilčića, batarela ivaniševića (bolesni monstrum što je ševio pse) i uglavnom svih desnih konzervativnih opcija. Sve ove navedene kategorije pokazuju ekstreman stupanj mozantropije i mizogenije a svoju nesposobnost za imanje seksualnog života kamufliraju u bolesne ideologije koje su ih vremenom i dodatno zaglupile pa su difoltno i počeli u njih vjerovati.

    avatar

    21.05.2024. (21:11)    -   -   -   -  

  • starry night

    pa to i veli u enciklopediji, da se povezuju s nacistima i desničarima, psihopatska mržnja prema ženama i želja za dominacijom, ko i klerofašisti, mizoginija, femicidi, silovanja, prisiljavanje na rađanje

    avatar

    21.05.2024. (21:18)    -   -   -   -  

  • starry night

    sve u svemu, psihopatologija na koju upozoravaju normalni muškarci s kćerima, sestrama, partnericama, majkama, u zaštitu ih od manijaka i klerofašističke paradigme o drugotnosti žene

    avatar

    21.05.2024. (21:23)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Pa kad smo krenuli o incelima(izmu) nije bilo zgorega ponuditi i školske primijere toga pa sam ih i naveo, volim takve bolesne kreature kompromitirati do kraja a tvoj post je bio izvanredna inspiracija za to. Ove gore nabrojane spodobe su samo one najeksponiranije ali ima ih poprilično naravno na globalnoj razini iako nas zanima lokalna.

    avatar

    21.05.2024. (21:25)    -   -   -   -  

  • starry night

    bravo!

    avatar

    21.05.2024. (21:30)    -   -   -   -  

  • luki2

    Zanimljiva tema. I odlično obradjena. Inceli su malo opasniji od : žena je za madraca, a ne za mudraca....U stanju su zatuči bez problema, jer je njima žena samo objekt. Bravo za post!

    avatar

    21.05.2024. (21:46)    -   -   -   -  

  • starry night

    Sve to kreće od podsmješljivih poruka u saboru tipa žena je za madraca a ne za mudraca, za hebat a ne za govorit, žena mora šutjeti, samo muškarac ima pravo glasa, pa do ekstremnih i mizoginih javnih klečanja za dominaciju nad ženama i sve češćih femicida gdje psihopati ubijaju žene a sve češće i djecu, izazvani javnim porukama klera i mafije da je domnirati i zlostavljati ženu normalno, pa imamo situaciju patološku da se žena neprestano umiljava nasilniku, ko kućni ljubimac gazdi, i samo takva je prihvatljiva i to uči pop ženu u školi, da je drugortna, da bude poslušna i umiljata, i da kad dobije batine i hematome, veli da je pala.

    avatar

    21.05.2024. (22:26)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Tvoj me post sjetio da ponovo pogledam jedan kratki filmić iz 2011 koji govori o kompleksnosti jednog muško-ženskog odnosa pa ću kad od silnih obaveza nađem vremena i načina da sve posložim u sivim stanicama objaviti u obliku novog posta. Nego si vidla ti ovo kak sad kenjaju oko "nebinarnih". Iskreno zaboli me kak se tko osjeća i izjašnjava dokle god se to ne odražava na moj život-a ovo se ne odražava. Dok se katolibanija itekako odražava. Inceli koji se skrivaju iza nakaradnih ideologija su opasnost za normalno društvo oni su ti koji si daju za pravo moderirati ga po svojim bolesnim mjerilima dok nebinarnima to nije palo napamet a vjerujem da niti neće.

    avatar

    21.05.2024. (22:35)    -   -   -   -  

  • starry night

    pa jedva čekam, šta čekaš :)))))))))))))))))))))))))), kad će postić, da nešto inteligentno pročitam, jest da sam za prava žena ali kad vidim glupu babu, čisto razumijem mizoginiju :)))))))))))))))))))))))))))))

    avatar

    21.05.2024. (22:45)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Polako drugarice problem je što bi htio dati i previše od sebe pa me ima na sve strane a fizički ne stignem. Doduše ovaj fizički dio bi eventualno i mogao kompenzirati ali tempo mi je takav da mi zbog svega u čemu se trenutno bakćem kreativnost šteka-zapravo radi u leru :) a znaš već da volim svakoj temi pristupati studiozno to mi je imperativ a za što je nasušno potrebna koncentracija i kreativnost koje su trenutno u leru u najboljem slučaju prvoj brzini a trebale bi biti bar u četvrtoj :) ps pa mizogene babe (ala markićka) i zaslužuju da ih se tretira kao stvari ali samo njoj slične.

    avatar

    21.05.2024. (22:49)    -   -   -   -  

  • starry night

    ne znam od kud joj tolko love, vele da je imala (ima) imanje s robovima na nekom otoku, i da su ti robovi svašta morali raditi, to im je valjda imanentno, društvancu, dominacija, i babac voli dominaciju, to je ono što ja kažem, da su zapravo psihopati isti, lakmus je dominacija, ja nikad ne bih kupila psa da ga dominiram u spavaćoj niti roba da ga dominiram na nekom zabačenim otočkim imanju, te se smatram normalno binarnom a ne bdsm binarnom ko tih par bogatih psihpata nepoznatog porijekla imovine, incela i mučitelja životinja iz tog društva koji svoje krevetske mokre snove dižu na nivo državnog standarda

    avatar

    21.05.2024. (23:46)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Evo inspirirala si me da ubijem kreativnu blokadu studioza je skoro dovršena pa očekuj negdje u večernjim satima :)) a što se gaborke markićke tiče nju financira umobolna udruga viliagre kojoj je predvodnik ljigavi batarelo (tko misli da je markićka najljigavija taj nije upoznao batarela) kojeg financira poljska ultrakatolibanska organizacija zaslužna za zabranu pobačaja s kojom je izravno povezan. Ista ta sekta financira i klečavce oni su dio te bolesne organizacije a ako službeno i nisu viliagre ih sigurno i plaća za klečanje. Isto kao i oni papci koji "hodaju za život"

    avatar

    22.05.2024. (10:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...