Komentari

starrynight2022.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • starry night

    voila!

    avatar

    30.04.2024. (14:24)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    Samo da te pozdravim :)

    avatar

    30.04.2024. (19:33)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Živce mi pojeli oglasi ali uspio sam pogledat. Dosta naših je otišlo baš u Irsku jer nudi daleko bolje plaće i uvjete nego ova prčija od Rvatske koja će i biti prčija dokle god kradeze i konzerve imaju vlast i podršku raznih debila tipa šupaktnika i njima sličnih. Takvi paraziti su razlog što su mladi potražili spas od njih njihove "nove Švicarske" i njihove toksičnosti. I Slovenija koja je daleko manja država od nas ima standard-sve što je vrijedilo od socijalizma su zadržali dok su ovi naši banditi i njihovi minioni iz "običnog naroda" sve pokrali i rasprodali-njihove glasače i simpatizere treba tretirati kao suučesnike u pljački naroda. Ps i jedna tehnička stvar: NF ti je prije koji dan (ne znam koji post puno ih objavljuje pa ih teško pratiti) napisao da ima problem s ulaskom na tvoj blog-i ja sam to primijetio doduše ne na laptopu nego na mobitelu-kad ti kliknem na karticu s komentarima otvara se admiral casino i slične pizdarije. Misim da ti je odgovor u brojaču posjeta s kojim ti je stavljen neki spam ili virus. Tako da ti je moja preporuka da ga ipak makneš ima jedan alternativan koji nema bar zasad tih spamova flag counter ja ga koristim zadnjih 5 godina i nemam nikakvih problema sa blogom.

    avatar

    30.04.2024. (21:30)    -   -   -   -  

  • starry night

    Pozz, shadow

    Evo, skinula ga, tnx TEATRALNI, za svaki slučaj, iako nije pročitana adresa kao sumnjiva, obično mi se pojavi upozorenje da se vratim, taj free counter je neki portugalski, maknula sam ga

    avatar

    30.04.2024. (23:27)    -   -   -   -  

  • luki2

    Potpisujm Teatralnog. morala sam se vraćati nekoliko puta, kako bi mogla komentiati. Stalno me preusmjeravalo na nekakve ankete...Sada je odlično. Hvala!

    avatar

    30.04.2024. (23:33)    -   -   -   -  

  • starry night

    tnx, luki :)

    avatar

    30.04.2024. (23:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...