Komentari

starrynight2022.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • starry night

    alfa, beta, gama... ne ne, alfa, beta, SIGMA!!

    avatar

    16.03.2024. (10:29)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Alfa female zanimljivo...meni su uvijek bile napete one koje briju na neovisnost, emancipaciju i kojima nije smisao života "udat" se pod svaku cijenu. A takve bi klečavci htjeli spustit na onu razinu inferiornih i podložnih kad već ne mogu jebat-onda će klečat. A što se tiče glupača sa sličnim mentalnim sklopovima njihovom neka im bolje niti ne zaslužuju kad nisu ništa bolje od njih. Nedavno sam na jednom od tvojih postova govorio ne o babama nego djevojčurama od maximalno 40 godina koje svim srcem podržavaju klečavce i njihove bolesne ideje što reći o njima nego neka im takvi ali samo njima ne cijelom društvu.

    avatar

    16.03.2024. (17:04)    -   -   -   -  

  • starry night

    ak ti je alfa adezeovka susjeda, nahebo si

    "HDZ-ovka je u Staroj Novalji srušila dio kuće starici Šimici Peranić (81). Gradila je na susjednoj parceli. Tek kada je nećak nesretne starice reagirao, inspekcija istog Ministarstva graditeljstva izašla je na teren i zatvorila gradilište te utvrdila da je Nežić prekršila zakon.

    Državnoj službenici mr. sc. Jeleni Zrinski Berger, dano je ovlaštenje za obavljanje poslova glavnog tajnika Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja do imenovanja glavnog tajnika temeljem natječaja, natječaja, a najduže do šest mjeseci.

    Njen šef Predrag Štromar (HNS) je odmah najavio da će pred zakonom biti svi jednaki. Nežić je, inače, došla za vrijeme prethodnika, HDZ-ova Lovre Kuščevića i u prosincu dobila je posao na četiri godine. Nežić je prije toga bila pročelnica u Velikoj Gorici kod HDZ-ova gradonačelnika Dražena Barišića. Lokalni mediji prozivali su Barišića jer je Grad Nežićki plaćao stručno usavršavanje ukupno 40.000 kuna. Nežić je na potom otišla iz gradske uprave i brzo dobila novi posao."

    koji poso, a, ministarstvo graditeljstva i ona gradi sebi a ruši tuđe, ZLO, a ne female, pa to nije female, to je hijena, gdje dođu, ljudi sam plaču i iseljavaju

    avatar

    16.03.2024. (18:19)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Naravno-govorio sam općenito, iznimka je kad bi se radilo o kradezeovkama. Na "anketi" smo napravili pravu antikradezeovsku frontu a to što kradezeovci šute to im je prva (i vjerovatno jedina) pametna stvar koju su napravili. Nema veće bande uhljebničke od njih. Stvari po anketama trenutno stoje ovako.

    Možemo! 12%
    Socijaldemokrati 2%
    Most i Suverenisti 6%
    Domovinski pokret 7%
    Republika (Damir Vanđelić) 1%
    Zajedno Hrvatska (Ivica Todorić) 2%
    Akcija za promjene (Marko Jelić) 0%
    Pravo i pravda (Mislav Kolakušić i Ivan Vilibor Sinčić) 2%
    Odlučnost i pravednost (Karolina Vidović Krišto) 2%
    Hrvatska stranka prava 1%
    Stranka Ivana Pernara 9%
    Još nisam odlučio 5%
    Neću glasati 3%

    Možemo i Socijaldemokrati su jedina prihvatljiva alternativa. Gle ove todoriće sinčiće pernare imovinske pokrete mostovce suvereniste vidovićke i slične. Sreća po anketi imaju mali postotak simpatizera. Moramo maknut kradezeovsku bandu ali i pazit da nam alternativa ne budu konzervativci.

    avatar

    16.03.2024. (19:05)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    Prvi put čujem. :))

    avatar

    17.03.2024. (01:00)    -   -   -   -  

  • starry night

    Jutrić!

    avatar

    17.03.2024. (07:38)    -   -   -   -  

  • Litterula

    ja sam vuk samotnjak

    avatar

    17.03.2024. (13:03)    -   -   -   -  

  • starry night

    e pa to je sigma, jedna od karakteristika :)

    avatar

    17.03.2024. (14:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...