Komentari

starrynight2022.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • starry night

    "Da našu zemaljsku loptu zadrži od njenog najveličanstvenijeg uspona, sav je napor diluvijalne gluposti uzaludan!"

    Genijalan Krleža, diluvijalna glupost ne može nikada spriječiti razvoj i napredak ma koliko se uprla dominirati lokalno, uvijek puši globalno.

    avatar

    13.02.2024. (08:39)    -   -   -   -  

  • starry night

    obožavam moje knjigice, spasile su mi mozak, a htjela ih je inkvizicija sve spaliti pa da vlada samo jedna, điz, koji bi to bio pakao, da sam vlada mafija, nogomet i pop, i prska Rudija svetom vodom, ja to nisam mogla vjerovati, špricaju pse i spuštaju se skijama niz Bakačevu, a po trgovima kleče s kartončićima pod koljenima kaptolski plaćenici dok cura s tri diplome ne može dobiti posao i dere diplome i hrvatski intelektualni cvijet odlazi van a diluvijalna glupost ostaje :*****(

    avatar

    13.02.2024. (08:59)    -   -   -   -  

  • starry night

    Vjerujem u čajnik da se vrti eliptičnom putanjom u svemiru, to je 100% tako jer ja to VJERUJEM, on je tamo i vrti se, i u nevidljvog ružičastog jednoroga vjerujem, predivan je i ružičast samo je nevidljiv, što je dokaz da je ružičast :)))))))))))))))))))), imam i dokaz da postoje jer su mi se UKAZALI u ogromnoj halucinaciji na nebu čajnik i nevidljivi ružičasti jednorog, a pojavljuju se i u staklima, drvetima, oblacima, prozorima, vidim ih svugdje, i nek netko sad kaže da sam bolesnica a ne vjernica velika, je uvrijeda, jer sam to vidjela i ukazalo mi se, e sad samo da uđe u školski program ko obvezni predmet.

    »Mnogi vjerovatelji smatraju kako je posao skeptika da obore usvojene dogme, a ne dogmatika da ih dokažu. Ovo je, naravno, greška. Ako bih rekao da porculanski čajnik kruži eliptičnom putanjom oko Sunca, između Zemlje i Marsa, nitko ne bi mogao osporiti moju tvrdnju, pod uvjetom da pažljivo napomenem kako je čajnik tako malen da se ne može vidjeti ni pomoću najmoćnijih teleskopa. Ako nadalje kažem da je, s obzirom na to da moju tvrdnju nitko ne može osporiti, nedopustivo da ljudski razum u nju sumnja, s pravom bi se moglo reći da govorim besmislice. Međutim, ako bi postojanje ovakvog čajnika bilo potvrđeno u drevnim knjigama, ako bi se svake nedjelje slavio kao sveti predmet i ideja o njemu utiskivala u umove djece u školama, oklijevanje u vjerovanju u postojanje takvog predmeta postalo bi znak ekscentričnosti, a sumnjivac bi privukao pažnju psihijatra u doba prosvjetiteljstva ili inkvizicije u ranijim vremenima.«

    Bertrand Russell

    avatar

    13.02.2024. (11:30)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    samo da te pozdravim ...

    avatar

    13.02.2024. (12:39)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Krleža je majstor ispred svog vrermena. Šteta što nema(mo) njemu sličnih suvremenika iako su danas njegovi zapisi aktualniji nego ikad. Nažalost klečavci i ostali bolesnici su sve glasniji a + sve to još je i turudić izabran za državnog odvjetnika. Ali ima nešto Krležijansko i u tome-nisu ljudi idioti pobunili se kao što je i Krleža poticao na revoluciju u borbi protiv gluposti i ispiranja mozgova-da nije bilo progresivnih i pametnih svijet bi i dalje vjerovao u idiotariju da je "zemlja ploča oko koje se sunce okreće" dobro ima "ravnozemljaša" i sličnih ameba i danas ali su predmet sprdnje i ismijavanja. Dok A.P.K (anarhija progresvizam kozmopolitizam) ovdje ne bude službena ustvna ideologija nikad neće biti bolje štoviše sa svim ovim impotentnim klečavim bolesnicima i onima koji ih brane vremena spaljivanja ne samo knjiga nego i "vještica" su nam sve bliže :(( ps što se klečimona tiče (tako ih je nazvao komentator na jednom od portala haha) ako već kleče treba se pobrinuti da im se pod koljena baci najtvđi kukuruz ili bar čavli.

    avatar

    13.02.2024. (17:29)    -   -   -   -  

  • starry night

    hvala shadow

    avatar

    13.02.2024. (19:00)    -   -   -   -  

  • starry night

    Potpisujem, TEATRALNI, mozak je najviši ljudski organ, prirodno teži u visinu, ne može šupak što može Krleža da kleči 1000 godina za dominaciju, šupak ostaje šupak, Krleža - Krleža

    avatar

    13.02.2024. (19:07)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Mislim da je to uvreda za šupke ali da, u manjku ružnih karakternih osobina koje bi im odgovarale neka budu šupci. ps hvala na prikladnoj digresiji pod mojim postom to me je navelo da ti u odgovor linkam zadnja 2 posta o predstavi koja baš problematizira taj primijer koji daješ pa vidi i to ako ti se da, do kraja mjeseca mi je u planu i treći (finalni) dio o njoj.

    avatar

    13.02.2024. (19:34)    -   -   -   -  

  • starry night

    budem, još uvijek imam frku s poslom i rokovima, dani jure strava :)))))))

    avatar

    13.02.2024. (19:55)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Samo pomalo dat ću još poveznica na iste ako u međuvremenu ne bude novih objava (što je izgledno da neće) i ja sam zaokupljen obvezama konkretno polaganjem šare pa vrijeme leti k'o blesavo :))

    avatar

    13.02.2024. (20:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...