E sad, da dobre Kranjske, ovakve stvari postaju filozofsko pitanje. Kao i za štošta, testirao sam se na slijepo, i nije išlo. Ove su Delicato Kranjske od 320 g za malih 1,75 € u Tommyju. P.S. Hvala, ali nema tu baš nešto nekog umijeća kuhara, a kamoli u fotografiji iz ruke, mobitelom.
16.01.2024. (15:35)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Galaksija
aaa, prvo sam pomislila na krpice sa zeljem, ali vidjeh kiselo :)
16.01.2024. (01:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dinaja
dobro jelo za zimske dane a
fotka kazuje lumijeće kuhara...
16.01.2024. (07:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NF
uvijek, posebno ako su kranjske dobre :D
16.01.2024. (12:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
E sad, da dobre Kranjske,
ovakve stvari postaju filozofsko pitanje.
Kao i za štošta, testirao sam se na slijepo, i nije išlo.
Ove su Delicato Kranjske od 320 g za malih 1,75 € u Tommyju.
P.S.
Hvala, ali nema tu baš nešto nekog umijeća kuhara,
a kamoli u fotografiji iz ruke, mobitelom.
16.01.2024. (15:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
sewen
Domaće i jeftino. Dobro!
16.01.2024. (19:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
@sewen: Da, u određenim varijantama, staro i dobro jelo.
17.01.2024. (15:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...