kako_ti_kupus, ovo mi je tek treća sarma u životu :O - mama je bila ta koja je bila od tradicionalne kuhinje, a ja za sve druge stvari, i nisam se miješala u njenu, a strašno je to što sam ja od nje uvijek tražila da meni odvoji jednu, dvije. 'na lešo', tj. bez zaprške, jer sam i sama uvijek bila za 'laganije'... i onda sad, nostalgična, napravim istu onakvu kakvu je ona radila.. :)))
Dobro, danima poslije sam skidala svaki komadić stvrdnute masnoće... ali ipak...
A zašto moraš izbjegavati? Sarma je zapravo jako dobro izbalansirana prehrana... u umjerenim količinama, naravno.
AnnaBonni, niš' ne mora mijenjati... sad ću ja dodati i austrijsku (tradicionalnu) kuhinju. Ona je teža, sarma je milamajka pored nje.
09.01.2024. (20:16)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
AnnaBonni, ima svega - i suhog mesa i slanine. Moguće da ovo jesu suha rebra.
Galaksija, a je, dobra je sarma, iako ja nemam naviku kuhati je. Bila je omiljeno jelo i moje mame i uvijek je to bila 'njena briga', a i meni još uvijek ostala 'njena' :)
10.01.2024. (11:47)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
V
Ha?
09.01.2024. (14:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kako_ti_kupus
ovo ti jako dobro izgleda. osobno volim laganiju sarmu, manje masnu, ali avaj sad ni takvu nesmin, moran izbjegavat kupusnjače
09.01.2024. (19:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Annabonni
odlično izgleda, vidim dodala si još sjajnih fotki, ali....
ŽAO mi @Kupusa jer će morati mijenjati nick-name
09.01.2024. (19:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
V
kako_ti_kupus, ovo mi je tek treća sarma u životu :O - mama je bila ta koja je bila od tradicionalne kuhinje, a ja za sve druge stvari, i nisam se miješala u njenu, a strašno je to što sam ja od nje uvijek tražila da meni odvoji jednu, dvije. 'na lešo', tj. bez zaprške, jer sam i sama uvijek bila za 'laganije'... i onda sad, nostalgična, napravim istu onakvu kakvu je ona radila.. :)))
Dobro, danima poslije sam skidala svaki komadić stvrdnute masnoće... ali ipak...
A zašto moraš izbjegavati? Sarma je zapravo jako dobro izbalansirana prehrana... u umjerenim količinama, naravno.
AnnaBonni, niš' ne mora mijenjati... sad ću ja dodati i austrijsku (tradicionalnu) kuhinju. Ona je teža, sarma je milamajka pored nje.
09.01.2024. (20:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Annabonni
kad stigneš napiši, što je u lijevom uglu prve slike : suho meso, rebarca ili nešto treće ?
09.01.2024. (21:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Galaksija
Kod mame i bake. :) Svoju sam radila jednom mjesečno cijele godine jer fakat volimo sarmu.
09.01.2024. (23:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
V
AnnaBonni, ima svega - i suhog mesa i slanine. Moguće da ovo jesu suha rebra.
Galaksija, a je, dobra je sarma, iako ja nemam naviku kuhati je. Bila je omiljeno jelo i moje mame i uvijek je to bila 'njena briga', a i meni još uvijek ostala 'njena' :)
10.01.2024. (11:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...