Komentari

starrynight2022.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • starry night

    danas nemam nikakvu inspiraciju, pa nešto nabrzaka :)))))))))))))), da se ubode

    avatar

    12.12.2023. (23:03)    -   -   -   -  

  • luki2

    Odlična! Bajkovita. Ljubim!

    avatar

    12.12.2023. (23:11)    -   -   -   -  

  • starry night

    Hvala, luki! Ljubim!

    avatar

    12.12.2023. (23:13)    -   -   -   -  

  • starry night

    Ti "vjernici" će opljačkati i uništiti zemaljsku kuglu. Vode fanatične vjerske ratove, kolju, siluju, ubijaju, pokazuju gole ženske leševe i pljuju po njima. Čitam o svetim partizanima u sandalama koje pdupire Iran i SA, izgledaju zastrašujuće sa strojnicama i spremni ubijati. Kamenovalo je Hypatiu i vuklo je po kamenju da joj izderu meso s tijela jer je bila znanstvenica, inkvizicija je par stoljeća mučila ljude najgnusnijim metodama a danas štite pedofile i silovatelje pasa moći stečenom pljačkom vaticanskim ugvorima Sikte fanatici oko sebe ljubav i radost pod kojom nestaje svijet u zastrašujućim prizorima ljubavi ravnozemljaša i pljačkaša ... Ona je puna ljubavi i radosti i traži kamenovanje na blogu u ime vjerničke ljubavi, jer, zašto blogosfera šuti. Ona bi kamenovala sve nevjernike, onda sve neistomišljenike, onda sve koji se bune socijalnio, onda sve koji joj ne pašu nacionalno, onda bi ostala na svijetu živjeti samo ljubav vjera i ufanje jedne lokalne prosječnjakuše kakva je sama sebi ideal i da takav svijet mora biti, sačuvaj me Bože!!

    avatar

    13.12.2023. (08:51)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Gledao sam " gravitaciju" zanimljiv i pomalo šokantan film jedan od onih rijetkih američkih u koje se može uživjeti sasvim i osjetit tu napetu atmosferu što izgleda kao stvarnost. Clooney mi je tu top uloga koja umire na jeziv način-izgubljen u svemiru. A što se tiče tvog komemtara-čak sam i ja ostavio komentar na dotični post i sasvim očekivano-dočekan sam na nož, a niti mi je bila namjera biti počašćen dobrodošlicom nego sam upravo to i očekivao-"inače ne komentiram pa nisam trebao niti sad" jer eto ne podilazim jer govorim kako mislim jer izražavam stav koji se kosi sa suprotnim uvjerenjima koji je za zadrte automatski "govor mržnje" (iako se radi o govoru činjenica koje se nekom ne sviđaju ali to ionako nije moj problem) blog je javan i tu svatko ima pravo komentirat kad mu se sprdne i kad su mišljenja suprotstavljena-dva suprotstavljena stava su legitimne istance i to da "inače ne komentiram pa ne trebam niti sad" je obična floskula. A ako se kome to ne sviđa može zabranit komentiranje dokle god nismo na nečijoj blokadi dopušteno je komentirat kad god se kome svidi. O popovima sam sve tamo rekao i potpisujem ovo tvoje. Ps u ovih 5 godina bloganja sam jako rijetko i nerado brisao druge i cenzurirao od toga organski zazirem radilo se uvijek o teškim iznimkama ne čiju je kenjažu ponestalo volje odgovarat.

    avatar

    13.12.2023. (10:53)    -   -   -   -  

  • starry night

    Bravo, nikakvi argumenti, samo floskula tipa nemoj mi dolaziti a ona traži linči i onih koji joj dolaze i koji joj ne dolaze jer misle svojom glavom i inteligencijom, jer, bogati, kako to da danas ni hrvatsku košulju nemamo jer uništli su DTR, Nadu Dimić i svu hrvatsku tekstilnu industriju pa mala Luce koja kleči za hrvatsko nosi kineske gaće?? Nikad mi nisu bili jasni kradljivci koji dok uništavaju sve hrvatsko viču da Hrvatsku najviše vole, a ni hrvatskih gaća nemaju, jer su sve uništili i prodali za interes prevaranata i profitera da dobro žive jednu generaciju u se na se i poda se logikom a iiza njih ostaje samo dužničko ropstvo i kineski proizvod, kakva je to ljubav od svega imati samo nekakve godove kalendarske koje prate i kuhaju po njima, a sve ostalo je kinesko i strano, nemaju ništ hrvatsko, od šećera za kolače koju šećernu ind su uništili do gaća koju tekstilnu ind. su uništili i prodali, a intelektualno podkapacitairana alkoholičarka i posvuduša im je predsjednica za kojom žale? Je li u pitanju in charge i vladavina low brain pljačkaša i krimosova koji u mensi bi bili fiziološki tupi (IQ je između 70-89) i kakvu većinu stvaraju odljevom mozgova i negativnom selekcijom?

    avatar

    13.12.2023. (13:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...