Komentari

tignarius.blog.hr

Dodaj komentar (26)

Marketing


  • tignarius

    nisam izdržao ni 12 sati na sakralnim temama
    znači ugojena jugičetnička svinja Prle Prodanović, Auto Krešo, Sušičava Kekinica...jadniček Šexi koji bi Antu locirao......pofarbani poluretard Antunović, Kvazimodski Moralić...Trnjan Diklić (kom je neugodnjak kaj je Srbin)..a A.Kotromanović zaslužuje posebnu pažnju, drvo jedno izgubljeno

    idem skočit u Savu!!!

    avatar

    21.11.2023. (16:31)    -   -   -   -  

  • bartimej croata

    Kreteni komunistički, dopustili su srpske jasenovačke laži i prihvatili ih kao svoje. Tu će biti i nadalje izvor ibudućih napada na Hrvate.
    Gomila hipokrita.

    avatar

    21.11.2023. (18:07)    -   -   -   -  

  • Donabellina

    nemoj se baciti u Savu tek tako - Vukovar kao scenario autentičnosti još nitko nije napsao. Režiser : Serdar

    avatar

    21.11.2023. (18:36)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    E, moj sranjko 1.daj se baci već u Savu (ili prekini konstantno o tome trkeljat) zvučiš infantilno plitko i glupo (kao i u svemu uostalom) i čudo je kako imaš potrebu to iznova dokazivati. 2.Lot je bio umobolnik normalan čovjek ni u takvim primitivnim vremenima ne bi ponudio svoje kćeri da ih jebe napaljena rulja. 3.Mesić je đubre (pa političar je kako neće biti?) ali je definitvno najmanje zlo koje smo imali. A tebi bartimejko rekoh na par postova ispod da uzimaš terapiju pa ti se "komunisti" četerespeta i slična sranja neće priviđat na svakom kutu. Desni blesani bi bili komični da nisu tragični i iritantni. Za ne biti primitivac konzerva nacionalista i šupak za njih nema drugog objašnjenja nego pripadnosti komunističkog predznaka bartimejko i sranjko ne gube vrijeme za demonstrirati kako su šupljih logičkih i rezonskih kapaciteta dovoljna im je samo jedna rečenica.

    avatar

    21.11.2023. (18:50)    -   -   -   -  

  • Supatnik

    Šta se ovaj krele nakačio na tebe, da mu niste ti ili Barti jebali mamu

    avatar

    21.11.2023. (19:14)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    jebem šupak ja tebi mamu krele te prokreiralo. Ti ćeš se petljat u moje komentare krele debelo. Samo imaš sreće da ružnoća i debilizam nisu kazneno djelo jer da jesu 15 doživotnih bi robijao.

    avatar

    21.11.2023. (19:21)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    Kaj si ti lud? Kaj ti je? Nisu svi Srbi četnici niti su svi Hrvati ustaše niti su svi Nijemci nacisti?

    Kaj ti radiš, jebote? Kaj to pišeš trkeljas??

    Jesi li ti lud????

    Generaliziras nacijom???

    Halioooooooo??????

    ?????????????

    avatar

    21.11.2023. (21:49)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Ma Shadow nema njima pomoći trebali bi i on i šupak i sranjko na psihijatriju ne jer im ima pomoći nego čisto da ih se izolira od normalnog društva kojem je pun đoko više njihovih lupetanja o drugom svjetskom ratu i komunistima. Zbog takvih pterodaktila koji kure te priče nikak da društvo evoulvira u korak s vremenom a nacionalizam je ozbiljan simptom insuficijencije koja-sve što je suprotno njihovom primitivizmu i feudalizmu trpa u kategoriju "komunista i četnika" "komunist" nisam niti sam ikad bio niti to mogu biti s obzirom na godine ja sam anarhist i progresivist ali crtat to kreladi je pucanj u prazno.

    avatar

    21.11.2023. (21:57)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    Pa hebemu sve!

    Rođena sam 1957., dakle, 12 godina iza sranja....i sad me netko tko je rođen 15 do 20 godina iza mene UVJERAVA U SVOJA SRANJA.

    Niti me zanima 2. Svjetski rat niti znam kaj je to, osim kaj su me učili pa sam to provjeravala, ali ljudi...vi mladji od mene, kaj vam je? Jeste ludi, tata mama ustaše cetnici, komunisti, boljševici? Tko je kaaaaaaj?

    Haloooo, mi smo u 2023., živi svoj život, a ne onaj iz 1943.

    Da ti pričam o životu iz 1943.????

    Hoćeš????

    Pričala mi je mama, pričao i tata. ONI SU TO PROZIVJELI u Zagrebu. Ne mi...mi smo bili samo nečija sperma koja je došla tada kad je trebala i ne jebite više ovaj portal sa Domovinskim ratom, ustašama, četnicima, komunistima!

    Steram vas sve takve u krasan...k.....

    Ok? Jasno?

    Meni da.

    avatar

    21.11.2023. (22:10)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Sranjko ima blizu 7 banki a i bartimejko je tu negdje to su sve pterodaktili Shadow-zato im se i životi svode na najprizemnije priče koje su svakom normalnom čovjeku već odavno dopizdile. Ali zanimljivo kako za te mlatimudane postoje samo dvije kategorije njihova primitivna i-komunistička. Tolika količina jednoumlja neobrazovanosti primitivnosti i ograničenosti mi je nepodošljiva. Ok je kad mi pričamo o tome s neke povijesne strane ali ova bagra to radi i forsira namjerno-u svom antiintelektualnom ljigavljenju u očajnom pokušaju moderiranja društva po njihovim nazadnim principima se bore sami sa svojim ograničenim tvorničkim postavkama.

    avatar

    21.11.2023. (22:15)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    @TEATRALNI...ja imam 66,5 godina, jebemu mater, ali ne jebem portal svojim nekim neizivljenim političkim sranjima.

    Pun mi kuki takvih krkana i s ove i one strane i svih jednoumljenih sranja

    avatar

    21.11.2023. (22:21)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    E da, Shadow u tome je poanta pun ih je i meni racku više samo laprdaju o "komunistima" i sličnim sranjima a glupost je k'o virus širi se ekstremnom brzinom.

    avatar

    21.11.2023. (22:37)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    Zato se i "dijelumi" na MI i ONI..

    KOJI " ONI," KOJI "MI"?

    Pa zna se tko je kaj radio u 1991.do 1994.?

    Halooo

    avatar

    21.11.2023. (22:52)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Jasno-većina njih koji se kurče hrvatovanjem je uglavnom bila na prvoj liniji šanka ili k'o miroljub u minken-bojni.

    avatar

    21.11.2023. (22:54)    -   -   -   -  

  • tignarius

    Supatniče
    vidiš da jadniček nije sam
    to su ovi možemovci...koji ustvari niš ne mreju
    opančari su 45-te poharali Zagreb
    danas njihovi okoti isle da je njihov
    E nije!!!
    Anne
    ne boj se
    plivao sam ja u opasniji rijekkama!!!

    avatar

    21.11.2023. (23:19)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    sranjko to da sam možemovac je sve što si (uvjetno) pogodio-nisam u njihovoj stranci ali da-njihov sam glasač i sa zadovoljstvom priznajem sjebali smo tebe i tvog krkana škoru na izborima. Nemoć mirenja s porazom je zajebana stvar. I jebli te komunisti. Nego kak se zove satnija u kojoj si se borio za Rvatsku? deseta bojna kod šanka? a oružje ti je bilo molotovljev koktel koji si polokao pa su ti pare od benzina sunule u glavu i popile još to malo mozga što si imao?

    avatar

    21.11.2023. (23:29)    -   -   -   -  

  • bartimej croata

    @Shadow, tvoje umovanje bi možda moglo proći pod -pametno- ali nigdje mudrosti.
    Netko mudar je rekao- Ako se mi nećemo baviti politikom, politika će se baviti s nama.
    Stalno treba spominjati laž o Jasenovcu (u arhivu beograda su spominjali ako se dobro sjećam 1600 žrtava, istražio Leljak) i treba pričati kako su srbi, pardon marsovci, ma mislim na četnike i jna partizane nekoliko dana prije napada na vukovar pisali da su ustaše zaklali 10000 djece. Tu vijest su britanci prenijeli, ali je demantirano mislim odmah sutradan ili za nekoliko dana. To je nabrijalo četnike da pobiju toliko ljudi.
    Ti ne bi o tome pričala. pa nemoj pričati, opet će se ponoviti ista špranca kad 'krene' 3 svjetski. Ima ljudi ( i žena) koji nemaju empatiju za žrtvama i tu nema pomoći.
    PS. Bilo je i smiješnih stvari iz Domovinskog. Znali smo se 'ubaciti' uređajima u četničke razgovore da oni dobiju dojam da smo im blizu. Koja je to smijurija bila kad smo jednome rekli da mu nije pametno imat položaj ispod hrasta (prije je on kolegi rekao da će zauzeti taj položaj) jer kad ga pogodimo granatom pašće mu granje na glavu pa mu je bolje da se odmah povuče.
    PS2 sve što je komunizam donio su masovne smrti i masovno i sveprisutno siromaštvo. Usput- današnji bezdušni kapitalizam je prešao u fazu komunizma kao što je Marks napisao u Kapitalu da će se jednog dana to dogoditi. Takav preokret je napravio filozofski pravac koji se zove progresivizam.

    avatar

    22.11.2023. (18:19)    -   -   -   -  

  • bartimej croata

    Možemovci su urbani priprosti glupani. Vrećoplavci.

    avatar

    22.11.2023. (18:23)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Bartimejko opet nisi uzeo terapiju ili si se i ti u desetoj bojnoj kod šanka napio benge iz molotovljevog koktela pa su i tebi pare od benzina sunule u glavu i popile ti još to malo mozga što ti je ostalo? ps škoro je govno škoro je šupak škoro je seronja i tako mi je drago da je popušio karu na svim mogućim izborima. Osim toga panju jedan Zagreb nije tvoj grad (kao niti sranjkov) pa se nemate tu šta petljat! Ti ne samo da si jebeno lud ti si i devijatno glup! svakom svojom riječju to dokazuješ.

    avatar

    22.11.2023. (18:31)    -   -   -   -  

  • tignarius

    Barti
    jel ti stvarno imaš takav želuček da komuniciraš s evolucijskim produktima s grješkom!!??

    avatar

    22.11.2023. (20:42)    -   -   -   -  

  • bartimej croata

    @tigi, neki dan sam molio- Stvori mi novo srčeko Gospodine da mogu i neprijatelje ljubit, ali je kratko trajalo, valjda zato što sam se najeo domaće svinjetine, pa ću se resetirat do sljedećeg 'napada' vjerskog fundamentalizma. Idem se popet na drvo, ako tamo bude mjesta, čujem da je velika gužva.

    avatar

    23.11.2023. (00:01)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Inače nisam ovdje da se raspravljam s vama pa nisam niti tipkao komentare u te svrhe. Nego čisto zbog javnosti-da vas sve zatucane pred javnosti kompromitiram kao ono što jeste-zatucani primitivci koji ne vide dalje od nosa da analogija vaših psihološkoh profila bude kompletna i pored koje bi vam da ste pametni javnost bila zadnje mjesto na kojem bi se mislili pokazivat i lajat.

    avatar

    23.11.2023. (22:33)    -   -   -   -  

  • bartimej croata

    Oni koji su ubili blaženog Miroslava Bulešića također su mislili da je on zatucan i da priča gluposti.
    Čovjek koji je ljubitelj betona i asfalta i koji je od toga je napravio rasističku agendu i koji diskvalificira kroz prizmu crno bijelog svijeta spominje psihološke profile. Idem se popet na drvo.
    O tempera o jadransko more.

    avatar

    23.11.2023. (23:24)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Floskule da ne kažem pizdarije. Kako rekoh na mjestu takvih bilo bi me sram istupati u javnost. Izgleda da su se u desetoj bojnoj kod šanka stvarno ispijali molotovljevi kokteli samo cuganje benzina lože nafte ili nekog desetog zapaljivog derivata može tako notorno popiti i tu polovicu mozga što si imao. Ovo je bilo sve od mene ispali ste klauni i trknuti dedeki što i jeste moja misija je uspješno obavljena.

    avatar

    24.11.2023. (00:22)    -   -   -   -  

  • bartimej croata

    Koliko su te platile osobe koje ne menstruiraju?
    Bolje imati i spaljen mozak nego ga ne imat nikako. Čuj osobe koje ne menstruiraju. To nije floskula, to se zaista dogodilo u političkom prostoru
    PS Za one koji ne znaju, Možemovci su rekli da se žene ne trebaju zvati žene nego osobe koje ne menstruiraju.
    To je toliko van mozga da je teško shvatiti kome je to moglo pasti napamet. Zapravo svode ženu na nešto što se izbacuje iz organizma. Treba li i žene izbaciti iz čovječanstva? Sve su prilike da se radi o agendi brisanja dualiteta muška i ženska. Ali da se briše na tako demonski, primitivan, glup i zločinački način to je prispodobivo samo djeci i unucima partizana koji su kćer od Budaka silovali, izrezali na dijelove i pojeli i još to zapisali pa je ostalo u arhivu.
    Ovaj @Teatralni je ljubitelj takvog društva. To je psihološki profil možemovaca.

    avatar

    24.11.2023. (17:53)    -   -   -   -  

učitavam...