Komentari

torakvokun.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Snaga Tvokuna

    #grateful !

    avatar

    29.10.2023. (12:24)    -   -   -   -  

  • WORLD OF A DREAMCATCHER

    Često kao društvo okrećemo glavu određenim situacijama uz izgovor da se to nas ne tiče. Koliko tužno zvučalo ja se doista ne čudim ovima koji se ismijavaju-jer me danas jako malo stvari iznenađuje. Na dnevnoj bazi otkrivamo dozu ljudskosti svijetu, a iskreno, te ljudskosti je sve manje. Meni je neshvatljivo da netko ima toliu dozu nepoštovanja prema ljudima koji umiru nevini...Ni krivi, i dužni, samo se nalaze na krivome mjestu-na žalost. Ali okruženi smo debilima/idiotima kojima je svaka nemoć i bol smiješna kao da upravo prisustvuju na nekom stand up nastupu. Budimo realni pokazali smo svoju ljudskost u vrijeme potresa-bilo je tu ogromno srce (to stoji) ali što je s onom ljudskošću kada se masa pojedinaca rješavala starih stvari s tavana? Ili kada su usred zime slali kupaće kostime i čizme koje više liče za ples oko šipke nego što ičemu služi...Zato kažem, ne čudi me ponašanje ovih koji se ismijavaju nad tuđom sudbinom...

    avatar

    29.10.2023. (17:12)    -   -   -   -  

  • WORLD OF A DREAMCATCHER

    Želim ti mirno popodne, okruži se voljenima i uživaj...Znam da ti je teško ali odmakni se malo od negative s instagrama :)* Napuni se iznutra pozitivnom energijom

    avatar

    29.10.2023. (17:13)    -   -   -   -  

  • luki2

    Tako je! Zahvalna. I imaš na čemu biti. Napisala sam post o našem "slavnom" glasanju...:((((Htjla si u naslovu napisati vjerojatno 29, pa se omaknulo 19... Ljubim!

    avatar

    29.10.2023. (20:22)    -   -   -   -  

  • Snaga Tvokuna

    @Luki da daaa evo promjenila sam hahah hvala uopce nisam primjetila hahah :D

    avatar

    30.10.2023. (01:20)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    Kako ste proveli dan? :*

    avatar

    30.10.2023. (01:52)    -   -   -   -  

  • Kojotica

    Ja se ne zamaram politikom , ratovoma i općenito stvarima na koje nemam utjecaja. Ružno je da postoje ratpvi, stravično je da se u 21.stoljeću ljudi i dalje kolju na tolikim žarištima u svijetu. Ali ja to sjedeći doma, blejeći u vijesti i širenjem linkova po facebooku ne mogu promijeniti. Danas pratim svjetska zbivanja samo onoliko da budemo znali kada bježati i kamo. Niti za jednu stranu ni političku opciju me mislim više slomiti nokat a kamoli izgubiti glavu.
    Prije par godina sam bila još nadobudna. Upozoravala sam na opasnost primanja tolikih Arapa i općenito muslimana. Upozoravala sam da to nije nikakva vjera mira ni trte mrte, nevjernici se moraju obratiti na njihovo ili ih neće biti ako oni prevladaju. Nema tu suživota, nema tu medjureligijskog dijaloga ni toleranicije. Ali tad su mi rekli: das darf man nicht sagen! Onda sam ušutila i pustila da stvaro idu svojim tokom. Sada mi je skoro pa zabavno kad vidim da isti oni koji su mahali medvjedićima po kolodvorima sada govore isto. Trebalo im je samo 8 godina da skontaju a sad im je kasno. Centar bilo kojeg grada izgleda ko Saudi Arabija, sve zamotane, guraju kolica i trbišinu ispred sebe. A radit nisu ludi, sve dobiju i ovako, pa i više.

    avatar

    30.10.2023. (08:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...