Komentari

supatnikll.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Supatnik

    Sjećate li se kako su onomad, dok su se još slije mogle objavljivat kako oćeš, čuvarice digniteta na blogu, majke žene akademske građanke, okupljale kako bi mogle uživati u pogledu na plamteću vadžajnu.

    avatar

    14.08.2023. (07:19)    -   -   -   -  

  • Sarah

    Ja se to ne sjećam. Isto ovu kospođu nisam vidjela!
    Lastane, pa di ja gledam?!
    :-)

    avatar

    14.08.2023. (08:48)    -   -   -   -  

  • Supatnik

    U muške, nisi nastrana da bi gledala u ove plamteće :)

    avatar

    14.08.2023. (08:51)    -   -   -   -  

  • Annabonni

    Bez zajebavanja malo:
    Renata Lovrinčević je bila moja učenica , maturantica laboratorijskog smjera , lijepa i odlična u učenju, sportski tip. Uvijek je bila lijepa na normalni način, bez ekstravagancije , upisala DIF i radila kao trenerica u fittnesu u mojem kvartu.

    A onda je postala supruga razvojačenog domoljuba i život je krenu drukčije, bolje dakako. .
    Privatno je ostala srdačna i ISTA, ali ovo zadnje vrijeme , isključivo je na stranicama portala ne kao trenerica, nego MAJKA potencijalnog Hajdukovca BULJANA što osobno smatram apsolutno promašenim dijelom njene ličnosti, jer, onoliko napetih guzica i suknjica dopičnjaka u VLASTITOJ kuhinji ( čaaaaaak) , na bazenu s koktelom u rucima---------majci dvaju sinova NE TREBA.
    Mladi Buljan koliko je perspektivan a jest, uspjet će i bez njenih razgoliĆenih slika , pa se često pitam vidjeći ih.........ŠTO TO NJOJ TREBA ?

    ima svoju teretanu, uspješna je i dalje srdačna i kvalitetna, a ovako, kako si ti počeo tekst, zaista je prešlo crtu ukusa !
    Mladi Buljan Hajdukovac , sin njen, očito se NE osjeća ugodno i sigurno osjeća stid pred svojim suigračima kad se serija polugolih slika njegove majke proširi internetom !

    avatar

    14.08.2023. (08:51)    -   -   -   -  

  • Supatnik

    Sve si lipo rekla, krajnje nepotrebno i glupo ponašanje.

    avatar

    14.08.2023. (10:31)    -   -   -   -  

  • smjehotvorine

    ajde fala nebesima da si to napisao...drugačije je kad muškarac to napiše, jer da napiše žena moglo bi ispast da eto šta sad ona drami jer je moguće i da je ljubomorna i svakakva i nikakva.
    a nijednoj od njih ne bi bila ni u glavi, ni u koži, vjeruj mi.

    avatar

    14.08.2023. (11:20)    -   -   -   -  

  • Supatnik

    Meni je žao i tih žena mislim da su duboko, nesretne i iskorištene

    avatar

    14.08.2023. (12:12)    -   -   -   -  

  • tignarius

    meni je žao te djece
    ali ja ineče ne kužim ni blogere koji pišu o sebi...ajde neke impresije..gdje možeš nešto i o sebi, odnosno pogledu na svijet
    ali šta smo jeli, gdje smo bili...
    a kamoli da se još naslikavam po instagramu, face-u

    jesi vidio reakciju YU_Splita na transparent o BBB!?

    avatar

    14.08.2023. (13:54)    -   -   -   -  

  • Supatnik

    Nije to YU Split, isto bi bilo i da je obrnuto u Zagrebu, nije ni čudno obzirom da nas sto godina dijele, i da ako smo Hrvati onda smo i Ustaše, ne možeš ti od idiota koji puše tu priču napraviti ništa korisno, dok ne izumru ljubitelji Noleta i Đoleta nema nama naprijed.

    avatar

    14.08.2023. (14:28)    -   -   -   -  

  • Ypsilonka

    Djeci sasvim sigurno nije svejedno kad im majke objavljuju golišave slike po internetu. Moja (u najljućem pubertetu) tinejđerica (koja misli kako ona prva živi i treba rušiti sve granice) je komentirala majku poznanice koja objavljuje "golišave" slike, zgrožena.

    Ukazala je kako je to sramotno i kako je sramotno njezinoj djeci.
    Čak ni moja ljuta tinejđerica nikada nije na svim svojim profilima objavila "golišavu" sliku. Ne pada joj napamet, vidi to sramotnim.

    Takve stvari rade žene s nekim deficitom, bizarno željne pažnje. Lijepa žena je lijepa i obučena i gola. Imati muškog starijeg tinejđera i objavljivati takve slike je degutantno.

    Pitanje je kakva osobnost to treba?
    Ona je godinu mlađa nego ja. Osobnim porazom bi vidjela to da me svijet priznaje po izgledu tijela. Lijepo tijelo je tek dodatak na ono što jedna žena jest, kada postane alat za probitak ona je to tužno.

    avatar

    14.08.2023. (15:48)    -   -   -   -  

  • morska iz dubina

    A jadan joj sin....

    avatar

    14.08.2023. (19:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...