Komentari

starrynight2022.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • starry night

    yes

    avatar

    15.07.2023. (20:44)    -   -   -   -  

  • Annabonni

    naravno !

    avatar

    15.07.2023. (21:27)    -   -   -   -  

  • luki2

    Sigurno! Ali - neki ne znaju reći oprosti. To je problem. A ne znaju da se sve vidi, zna - i najvažnije - dođe na naplatu. Ljubim!

    avatar

    15.07.2023. (23:55)    -   -   -   -  

  • starry night

    Jutrić, Annabonni, ljubim, luki!

    avatar

    16.07.2023. (08:51)    -   -   -   -  

  • Annabonni

    Dobro popodne, pakleno vruće , neka ti bude podnošljivo

    I da te "utješim" ne kupaju se svi na moru, neki se tuširaju doma

    avatar

    16.07.2023. (15:04)    -   -   -   -  

  • starry night

    Jednom sma bila u Baškoj na Krku, to je bio stravičan doživljaj, stotine ručnika poredanih jedan do drugog na plaži, slalomariš između golih tijela da uđeš u more, more toplije od pišaline i ne možeš ispružiti ruke u prsno plivanje a da nekog ne udariš, toliko natiskano ljudi u moru, po površini mora pliva ogromna masna mrlja od silnih krema i ulja za sunčanje koja skida more s namazanih kupača u oblaku smradnog zadaha, iz obližnje borove šumice dopire vonj fekalija i urina iz prijenosnih WC-a, ćao Baška, nikad više, e onda jedan doživljaj fantastičan, kupanje na Lokrumu, prilaz po ogromnim stijenama u čisto more u kojem po dnu šaraju zrake sunca praveći light-show i kupaš se sam samcat, gore zvizdan, doli ti i more, nezaboravn, tu na Lokrumu sam se kupala i u onom Mrtvom moru, fantastičan doživljaj, samo je isto bilo puno ljudi, i onda smo predvečer bižali ča da nas ne ulovi lokrumska kletva, bilo je tu i pitomih pauna, starih kamenih česmi, groblje u borovoj šumi s grobovima koji se raspoznaju od ostale zemlje samo po obrubima od kamenja, pa onaj miris crvene zemlje, borove smole i mora i zrikanje zrikavaca u lokrumskom Botaničkom vrtu, tu mi je bilo pre-predivno.

    A na ogromnoj pješčanoj riječnoj plaži oivičenoj šumom na Savi, zabiti suncobran, brčkati se do zalaska sunca dok prolaze jata malih ribica i blista sedef riječkih školjkica po dnu, isto je predivno, tisuću puta bolje nego u Baškoj, tako da uopće pojam mora i ljetovanja i što tko traži i koju vrstu relaksacije, Zrče, Bašku, Ibicu, bila sam na Ibizi, ili riječni mir, spada u onu poznatu latinsku "De gustibus et coloribus non est disputandum." Ove godine zamišljam lunjanje po zagrebačkom Maksimiru, Ribnjaku i po Gornjem gradu kao idealnih tjedan dana relaxa. Imam jako, jako bijelu i nježnu kontinentalnu put koja naprosto pati na moru, uz sve sombrere, tunike, kreme i zaštitu. Tako da, sve je to vrlo individualno i relativno. Nikad nisam "patila" za onim što meni osobno škodi, ma koliki bio "must have" pritisak, kapiši?

    avatar

    16.07.2023. (17:15)    -   -   -   -  

  • starry night

    dakle, ne biram svoje ljetovanje po reklamama za more, nego ovako: imam jako, jako nizak, tlak, imam jako, jako, bijelu kožu, imam jako, jako osjetljive nosnice, jako sam osjetljiva i zahtijevna, itd., itd.

    avatar

    16.07.2023. (17:27)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    < 3 :* !

    avatar

    17.07.2023. (21:02)    -   -   -   -  

  • starry night

    tnx :))

    avatar

    18.07.2023. (11:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...