Komentari

astrosailor22.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Blog@Blog

    Mislim da je Wix progutao sve blog platforme, hmm koliko je besplatan to budeš sam procijenio.
    WordPress je standard, Ionos navodno nije loš, nisam probao pa ne znam. Web.com je ok.
    Eto, nadam se da sam pomogao?

    avatar

    27.06.2023. (19:30)    -   -   -   -  

  • astrosailor

    @B@B: hvala, uzeto na znanje i ravnanje.

    avatar

    27.06.2023. (22:42)    -   -   -   -  

  • modrina neba

    Ako pitaš mene, blog ide polakooo adijos...ništa se ne menja...anketa stoji 10 dana ista, blog dana isti več par dana...bilo je 2004 i još koju godinu nazad bolje...sada ostaju samo najjaći:)))

    avatar

    28.06.2023. (08:11)    -   -   -   -  

  • Blog@Blog

    Ok, budemo sad sve adresirali kak spada, ok? Nisi ovdje došao zbog Blog.hra i Nove TV. Sve ove godine si objavljivao zbog sebe i zbog sebe budeš to činio i dalje ili budeš prestao.
    Blog.hr od samog početka je bio bugovita i mušićava platforma na kojoj nije niš radilo kak spada, ali se radilo nekaj na njoj i ulagalo se.
    Zadnjih desetak godina se ne ulaže i svako malo neš ne radi kak treba i vjerujem da tebe kao i svakog korisnika to jako frustrira. Vjeruj mi frustrira i mene, naročito kad neki korisnik kao ti prosipa svoj otrov po meni.
    Nemrem to popraviti, niti jedan admin to nije mogao nikad popraviti, mi nemamo pristupa kodu. Nije do nas bude li neš popravljeno ili bude ostalo pokvareno, nije baš ni do IT-a.
    Blog.hru generalno nema pomoći jer nitko više ne zna kaj i kako tu popraviti, trebalo bi sve iznova a za to nažalost ne postoji interesa.
    Svatko vidi da je mali broj korisnika kaj ne?
    Blog.hr bude živio još dugo ovako kak živi, nadam se da budeš i ti dalje s njim živio sve ove manjkavosti i dalje budeš objavljivao svoje postove koje je stvarno gušt gledati i čitati.

    avatar

    28.06.2023. (09:15)    -   -   -   -  

  • astrosailor

    @B@B: sve točno, tu sam, kako jasno artikuliram već podosta godina, zbog održavanja svog materinjeg jezika na bar nekom nivou, pošto ga u svakodnevici prerijetko imam prilike koristiti. Bugovitost platforme je bila očita od samog početka, za mene 2006: https://blog.dnevnik.hr/astrosailor22/2006/03/1620825020/ostija.html
    i pisao sam tada više na svojim blogovima na engleskom. Oprezno sam odijelio IT admine od Tebe, ali da, prelilo se ponešto frustracije i dalje, sorry za to, znam i predobro koliko su ljudi kao Ti daleko od centra moći. Ako nije do IT admina, hm, onda stvarno treba paziti da ne ljuljamo brod previše. U HR je premali broj korisnika za bilo kaj, zapravo po tom mjerilu sama HR postaje besmislena, omanji odjel Lidla. Hokka-hej, ostat ćemo da pogasimo svjetla...ako ih drugi ne ugase bez da nas i primijete.

    avatar

    28.06.2023. (10:06)    -   -   -   -  

  • NF

    Prije nego se blog.hr pojavio je postojala jedna divna zajednica red7.de koja je odlično funkcionirala, pisao sam na njoj redovito na njemačkom, u trenutku vrhunca je po broju korisnika bila treća u Njemačkoj, ja sam u jednom momentu bio deseti po aktivnosti, oni su i to objavljivali, družio se i svađao, između ostalih tu je bila jedna Traumfresserin s kojom sam i virtualno dočekao jednu novu godinu, od toga sam i izveo svoj nick. Tada je u ekspanziji bila medijska kuća Pro7, kupili su ih, smjenili admine, praktično asimilirali, dok im nisu postali nevažni, pratio sam to propadanje i preko noći su se bez jasnog upozorenja ugasili, nespremljenu arhivu se moglo samo otpisati, ovdje je eto barem u tom smislu korektniji odnos, navikli smo na stagnaciju. Problem je na drugim platformama, barem za mene, ja ovdje imam dosta šaroliku pratnju, poneki su i bez svojih blogova. Na većini platformi sam se s ovim nickom i registrirao, na spomenutom wixu i izradio stranicu, eto na bosanskom blogu nisam stigao, preduhitrio me valjda Mirko, koji je odavdje krao moje postove i vulgarno ih ismijavao. Najprije su taj blog na moju prijavu makli s google tražilice, zatim su ga bosanski admini obrisali i onemogućili. Mnogi su otišli s bloga.hr, pratim ih drugdje po tom sistemu nesretnih pretplata, tako npr. naša vrhunska Ani ram za svako putovanje, svejedno Tajland ili Bugarska objavljuje na wordpressu, tamo pratim npr. i međunarodnu šahovsku majstoricu Irinu Bulmagu, nedavno je napisala tako fenomenalan post da je i svjetska šahovska federacija stavila link na njega na svojoj stranici, kao šahistica nije toliko dobra, ali prođu imaju samo specijalizirani blogeri, ne mi svaštari, eto i naš vrsni pokojni bergaz je imao slične primjedbe. Dok traje traje, evo ja ovdje više nisam ni cool što je dobro zbog buga, dio fotki sam prije one famozne pošasti koja je poharala par godina truda spasio, doduše fotke su mi i sad kad sam svladao osnove fotografiranja manje važne.
    Odličan post o Katowicama, meni su zanimljive kao dokument jednog vremena :D

    avatar

    28.06.2023. (11:02)    -   -   -   -  

  • Blog@Blog

    Mislim da smo svi nervozni zato kaj je situacija takva kakva je.
    Nisam trebao biti tak pasivno agresivan, oprosti, trebao sam biti mudriji.
    Žao mi je, nisam trebao prvoloptaški tak reagirati.
    Ne opravdavam se i ne branim se, ali ti si mi bio samo jedan u nizu, svaki s nekim svojim problemom, a ja vam moram napisati da se tu nemre niš napraviti i da vam nemrem pomoći.
    Vrlo frustrirajuće.
    Nemrem vam pomoći, a vi krivite mene i moju nesposobnost.
    No, kaj je tu je. Nadam se da budeš i dalje objavljivao jer bez tvojih postova Bloghr bude osiromašio još više.

    avatar

    28.06.2023. (19:45)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    Nadam se da ostaješ.
    ne komentiram te često jer imam osjećaj da ću ispasti glupa jer su tvoje teme: wow.
    A fotke - uvijek top. :)))

    avatar

    29.06.2023. (21:54)    -   -   -   -  

  • Meister Huc

    ej prika, javi di se se preselija! da te čitamo.

    avatar

    08.09.2023. (09:02)    -   -   -   -  

  • Riba Luca

    Dobro prijo, jesi se više nahodao, vraćaš li kući uskoro?

    avatar

    10.09.2023. (20:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...