Komentari

fragmenti2.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • V

    ,

    avatar

    12.06.2023. (12:10)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    Baš sam tuka...Čula sam za ovaj bend, ali doista ne znam nijednu pjesmu. :0

    avatar

    12.06.2023. (13:44)    -   -   -   -  

  • V

    Dugo oni već postoje, Gibonni je bio prvi vokal, tako da se za ove može reći da su 'žutokljunci' :D

    avatar

    12.06.2023. (17:29)    -   -   -   -  

  • j.

    ne mogu baš reći da sam bio fan u "ono" doba; općenito mislim da je Gibi trebalo dosta da sazrije, ali kad je ušao u đir, bilo je to nešto sasvim drugo; nešto dobro i lijepo što zapravo traje i ima svoje sjajne odjeke još i dan danas... sigurno da je na tom njegovom putu ovo putnikovanje imalo značajnu ulogu; mislim da mogu pohvatati taj filing kojeg hoćeš naglasiti, da se mora biti djetinjast, balav, naivan, da bi se onda imalo otkud poći na put ako si iskren, jak, ako je važno i lijepo to što imaš za reći.... recimo, Gibo na prijelazu stoljeća, ta neka dva-tri albuma, i par ovih suvremenijih stvari - to zbilja vrijedi...

    kolače baš nisam shvatio, okolo je neki kokos a unutra...? ali jeo bih ja to i sa kruhom ako treba, nema sumnje, a svakako sa pekmezom, ili čak bez, kad bi me netko mrko pogledao u ovim situacijama prije; nego, kako postižeš ovo da ti rubovi ovog zafrknutoga budu žuti a plohe tamnije, to se tako dobiva pečenjem ili? baš efektno izgleda :))) aha, kužim, to je različiti materijal... ma, gle, prefino je to za mene, ja kad jedem sve što ima šećera u sebi imam facu preživača s buragom, kad sam imao dvadeset pojeo sam tričetvrt torte za okladu i onda smo išli na hamburgere, one u Draškovićevoj, prve u gradu... šteta je mene time hraniti, to sve kroz mene prođe kao pljusak kroz šumu, dobro sad ne jedem tortu na razlomke nego na šnitice, to je zbog pumpe, ne zbog trbine, a i ima puno važnijih i zaslužniji kandidata od mene za takvo što; ja od gušta umočim prst u Njen pekmez od šljiva i pomislim kako je život lijep, to je pravi zen-koan za mene što se slatkoga tiče... pekmez od šljiva je najbolji (meni barem), i to je presretna podudarnost, jer ima neki kojeg svi ostali obožavaju - jagoda sa bazgom; taj onda služi za kolače i guštanje ostalih, a za mene šljiva; uvijek sam bio poseban... :))))

    avatar

    13.06.2023. (18:07)    -   -   -   -  

  • V

    Nije to taj filing; samo sam dala primjer koliko je bend star - to da ni ovi novi nisu baš mladi, ali 'žutokljunci' u usporedbi s datum rođenja benda :)

    Ove kiflice su jednostavne, ali i jako ukusne (tko voli čupavce (a tko ih ne voli :O), obožava i ove kiflice), i kao stvorene za nahraniti čopor gladne djece, tako da bi se i ti tu vrlo lako uklopio :)

    A inače, ne možeš me baš impresionirati s onih tri četvrtine torte. Moj ujak je jednom za okladu pojeo cijelu - dobio 100 DM (tada jako vrijednih), ostavio goste bez deserta, a sam onda još navalio na svečani ručak :)
    Njegova životna filozofija otprilike je glasila - Kad vidiš ljude da rade, skloni se da im ne smetaš, a kad ih vidiš da se goste i slave, umiješaj se da ne pomisli netko da si nedruštven. :)
    Cijelog života je bio mršav, upalih obraza, a kad god bih ja zaustila - Ujko, hoćeš... - on bi odmah rekao - Aj, daj!

    Sad ga nema već nekih pet, šest godina, i ja od tada nemam kome svaki dan natrpavati posude s hranom za doma :I

    avatar

    14.06.2023. (13:17)    -   -   -   -  

  • samo za vranju

    Za najdraže samo najbolje. Sviđa mi se tvoja slika koju je nacrtala Koackavica. Mislin da je i mene kao ratnicu nažvrljala. Morat ću je kontaktirati.

    avatar

    28.06.2023. (12:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...