Komentari

andrea-bosak.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • TEATRALNI

    Svi oni koji kmeče protiv možemo zapravo žale što nije pobijedio onaj gnom škoro. Jer on je bio jedina druga (daleko gora) opcija a da nam na vlasti budu katolibani i primitivci (a škoro to je) je neprihvatljivo. Ne može Tomašević u 2 godine mandata ispraviti 20+ godišnje banditićevo sustavno uništavanje grada i pljačku. Ali stvari se mijenjaju broj zaposlenih u zagrebačkom holdingu je bitno smanjen otvoreni su novi vrtići što je dobar početak.

    avatar

    07.06.2023. (10:15)    -   -   -   -  

  • U zvijezdama piše

    TEATRALNI ja govorim o postrojenju koje postoji u rasadnicima
    kosilice normalne, traktori kosilice i roboti kosilice koji postoje a nisu u funkciji.
    On je smanjio admistrativni dio što je naravno u redu.
    Ovo što spominješ pljačku nema nikakve veze sa smećem i nepokošenom travom gradskih površina jer mehanizacija postoji.

    avatar

    07.06.2023. (10:25)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Kišna je sezona i trava raste ko blesava. Kakvo je stanje po pitanju kosilica ne znam ali znam da konzerve traže sve moguće izgovore za napad kako u gradu "ništa ne valja" pa su im sad nepokošene ledine došle ko kec na cenera. Važno je da nismo dopustili da konzervativne struje preuzmu vlast u gradu, ne samo što su destruktivni nego su i nesposobni. Možemo je osvježenje na političkoj sceni i nekakve promijene su donijeli. Iako imam zamjerki na konto njih tipa odvajanje smeća i plaćanje globe po kolektivnoj odgovornosti ako jedan od deset stanara ne poštuje odredbu. Ps pljačka možda nema veze sa nepokošenom travom, ali sa smećem ima-tako je bilo i za banditićevog mandata nije to od kad su ovi na vlasti i pitanje smeća je isto stvar koju treba stavit pod prve prioritete.

    avatar

    07.06.2023. (10:36)    -   -   -   -  

  • U zvijezdama piše

    TEATRALNI Znam da je kišna sezona te da trava raste ko sumanuta ali onda bi se na javnim površinama čim kiša prestane trebala trava kositi bar svaki treći dan i da smeće će biti vječiti problem sviju tko god da bude na vlasti u gradu jer nemamo nigdje napraviti normalno odlagalište svih vrsta otpada.

    avatar

    07.06.2023. (10:49)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Zagreb je grad s potencijalom, u meni susjednoj ulici je napravljena nadstrešnica za kontejnere sa smećem tako da na tom djelu nema smeća po ulici. Tako bi trebalo biti svuda po gradu. Najgore mi je kad se kante ne zatvara pa vrane raskopavaju i bacaju smeće po cesti i da kad smo kod vrana to bi trebalo potamanit ali jebiga zakon ih štiti.

    avatar

    07.06.2023. (10:53)    -   -   -   -  

  • U zvijezdama piše

    TEATRALNI nisu samo vrane krive, kriva je nekultura ljudi
    jučer smo moj sin i ja išli do dućana po neke sitnice pa je on pokupio vreću otpada na samoj prometnoj cesti i bacio u najbližu kantu koju smo našli uz put te zatvorio poklopac koji bio otvoren kada je došao do kante

    avatar

    07.06.2023. (11:06)    -   -   -   -  

  • luki2

    Nema dovoljno ni ljudi, ni tehnike da bi se grad sredio kako treba...Moramo biti strpljivi i čekati kada će pojedini kvart doći na red...Ljubim!

    avatar

    07.06.2023. (17:15)    -   -   -   -  

  • smjehotvorine

    slažem se...i mi snosimo odgovornost za svoje smeće i okoliš :)

    avatar

    07.06.2023. (21:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...