Komentari

recenzijefilmova27777.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • TEATRALNI

    Post o prvom filmu sljedeći o drugom nadam se s fotkama

    avatar

    04.06.2023. (18:45)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    Znači, još ne možeš staviti slike?

    avatar

    04.06.2023. (20:13)    -   -   -   -  

  • luki2

    Kratki film je kao kratka priča...Teško je sažeti što se htjelo reći....Bravo za post. Ljubim!

    avatar

    04.06.2023. (22:12)    -   -   -   -  

  • starry night

    Fenomenalan izbor, Odvajanje, odgledala s užitkom, od igre pljuckanja do panike, od odvajanja do spajanja na kraju filmića, sugerira da je zapravo odnos majke i djeteta doživotan, nema odvajanja. Djeluje poput baleta na vodi, te scene plivanja u plavilu bazena, tijelo uronjeno u tekućinu gubi na težini itd., Arhimedov zakon. Stvarno, ukazuješ na izvrsne momente domaće scene koje bi bez tvojih postova prošle ispod radara. Izvrsno prikazan osjećaj panike u filmu, nisam ni znala da je Nina i redateljica, a sviđa mi se i njen politički refleks. Bravo!

    avatar

    04.06.2023. (23:59)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -SHADOW-Iskreno nemam blage veze. Ovdje nisam uopće eksperimentirao iz jednostavnog razloga-za ovu temu i nemam nekih prigodnih lustracija, da je film na nekoj drugoj platformi (kao što je yt ili dailymotion) onda bi uspio izrezat neke kadrove iz filma može se i na vimeu ali ako je objavljeno direktno. Na stranicama croatian filma klik na film vodi u novi prozor u kojem se otvara automastka reprodukcija probao sam jednom prigodom tako screenshotat bezuspješno. Ali za sljedeći post ću vjerovatno naći neki kadar pa ga probat objavit. Na drugom blogu su mi kao što znaš prošle arhivske fotke s ovog bloga a ovdje me iz nekog razloga jebe sve u 16.

    -LUKI-Prva asocijacija nakon gledanja filma su mi bili spotovi koje sam već ranije ovdje apsolvirao, ovo je racenzija filma ali s dodatkom. Ima upravo još i tu poantu- skretanje pažnje na to kako tako kvalitetno ražirani spotovi mogu biti interpretirani u obliku kratkog filma kad se sagleda koliko je toga stalo u 9 minuta ovog filma koji je "na tapetu" dodatna nadopuna i povezivanje kao bonus pored recenzije. Bilježim se sa štovanjem.

    -STARRY-Sve se na to svodi, meni je fascinantno u prvom redu, interpretirana priča bez previše verbalnih interakcija sam scenski nastup govori sve. Drugo virtuoznost adaptacije kompleksne priče u ekstremno malo vremena sa hiperrealističnom poantom na kraju. Da i redateljica je ovo je njen prvi film za sljedeći post spremam drugi a nedavno je snimila i treći kojeg zasad nema online.

    avatar

    05.06.2023. (10:45)    -   -   -   -  

  • starry night

    da, kratko a puno veli, a dobra mi je scena kad od muke klone u travu a one babe ju gledaju, to je tako efektno, pozz

    avatar

    05.06.2023. (11:31)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Da, blenu k'o tele u šarena vrata, to je ona tipska situacija kad se ljudi čude nečemu a blage veze nemaju koje su okolnosti dovele do situacije kojoj svjedoče. I tebi pozdrav.

    avatar

    05.06.2023. (21:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...