Bolje zeko u košari sa maslačkom, nego u nečijem loncu...
Radim krumpirušu i sve se nadam da će mi ovaj malo zapaljeni luk ( u stvari dosta zapaljen, ali kad me nema tko tješiti - tješim se sama ) proći za karameliziranog:)
08.12.2022. (11:41)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mrs. Galaxy, bubica :) marival11, baš... ja nikad ne bih mogla pojesti hasenpfeffer :I A što se tiče tješenja, tu ti ne mogu pomoći... ja krumpirušu radim sa sirovim lukom :))
08.12.2022. (13:04)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
I ja sam prije radila sa sirovim. Onda sam probala dinstati luk da malo zažuti, dodam krumpir na kockice i radim u tavi još 10 minuta. Napravim male krumpiruše. Moji ih tako više vole, a ni za ove današnje nisu imali prigovor:)))
08.12.2022. (14:08)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
marival11, naribani i dobro ocijeđeni krumpir, sitno sjeckani (ili jednako naribani :O) luk, sol,i (dosta :O) papar, i obavezno domaće vučeno tijesto... i jedino jelo u kojem sam odobravala svinjsku mast. Tako je mama radila, i od svih koje sam imala priliku isprobati, ovakva mi je najukusnija... valjda se tako nauči :)
I još mi je dobra u kombinaciji s mljevenim mesom; puno bolje od bureka :)
Ypsilonka, jep... nije dobro biti ni pretjerano zaštićen, mora se malo i očvrsnuti... kaj ne? :P
08.12.2022. (15:26)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ostala mi jedna loptica i probat ću na tvoj - tvoje mame način. Idem stavit objavu da se kamufliram:) Tijesto sam i prije radila domaće. Sad uz multipraktik ide puno brže. Još kad stavim u pogon mašinu za tijesto sa motorom, gdje će mi biti kraj:)))
08.12.2022. (16:37)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
V
Pomozimo zečevima da izraze svoje osjećaje kroz crtanje (ili pisanje... nisu svi nadareni kao ovaj zeko)
08.12.2022. (10:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
U zvijezdama piše
Vratiti će se sigurno
08.12.2022. (10:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Galaksija
Mirno stvorenje? :)))
08.12.2022. (10:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
marival11
Bolje zeko u košari sa maslačkom, nego u nečijem loncu...
Radim krumpirušu i sve se nadam da će mi ovaj malo zapaljeni luk ( u stvari dosta zapaljen, ali kad me nema tko tješiti - tješim se sama ) proći za karameliziranog:)
08.12.2022. (11:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
V
U zvijezdama piše, misliš?
Mrs. Galaxy, bubica :)
marival11, baš... ja nikad ne bih mogla pojesti hasenpfeffer :I
A što se tiče tješenja, tu ti ne mogu pomoći... ja krumpirušu radim sa sirovim lukom :))
08.12.2022. (13:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
marival11
I ja sam prije radila sa sirovim. Onda sam probala dinstati luk da malo zažuti, dodam krumpir na kockice i radim u tavi još 10 minuta. Napravim male krumpiruše. Moji ih tako više vole, a ni za ove današnje nisu imali prigovor:)))
08.12.2022. (14:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ypsilonka
Druga!! Pogledaj kako gricka na jedan kraj! :) Faca i po!
Četvrta: ovaj svijet je tako velik! Gdje sam ja to ustvari?
Ima li koga, upomoć?
Neću valjda sam morati izaći iz košare?
Što ima tamo vani? (Radoznalost je ubila mačku!)
Koji je put pravi? :0
Sigurno ću se izgubiti! :(((
Možda neću?
Tko ne rizikuje ne profitira!
08.12.2022. (14:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
V
marival11, naribani i dobro ocijeđeni krumpir, sitno sjeckani (ili jednako naribani :O) luk, sol,i (dosta :O) papar, i obavezno domaće vučeno tijesto... i jedino jelo u kojem sam odobravala svinjsku mast.
Tako je mama radila, i od svih koje sam imala priliku isprobati, ovakva mi je najukusnija... valjda se tako nauči :)
I još mi je dobra u kombinaciji s mljevenim mesom; puno bolje od bureka :)
Ypsilonka, jep... nije dobro biti ni pretjerano zaštićen, mora se malo i očvrsnuti... kaj ne? :P
08.12.2022. (15:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
marival11
Ostala mi jedna loptica i probat ću na tvoj - tvoje mame način. Idem stavit objavu da se kamufliram:) Tijesto sam i prije radila domaće. Sad uz multipraktik ide puno brže. Još kad stavim u pogon mašinu za tijesto sa motorom, gdje će mi biti kraj:)))
08.12.2022. (16:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
V
Ajd, ajd :)
08.12.2022. (17:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...